Vatikanski cirkus imenovan Božič

Objavil/a Stoyan Svet , dne 2014-12-25 ob 12:15:28

Pred Novim Letom ljudje običajno praznujemo Božič kot Jezusov rojstni dan in družinski praznik. Ker sem radovedne narave me je zanimalo zgodovinsko ozadje tega praznika in preko strička googla sem prišel do osupljivih spoznanj, ki jih želim deliti s tabo.
Na božični predvečer vidimo fotografije na katerih novi papež Frančišek poljublja leseno lutko, ki naj bi predstavljala Jezusa.
Mi pa vemo, ker smo to prebrali, da v Svetem pismu lepo piše v desetih zapovedih druga zapoved, ki pravi;
Ne delaj si rezane podobe in ničesar, kar bi imelo obliko tega, kar je zgoraj na nebu, spodaj na zemlji ali v vodah pod zemljoNe priklanjaj se jim in jim ne služi, kajti jaz, GOSPOD, tvoj Bog, sem ljubosumen Bog, ki obiskujem krivdo očetov na sinovih, na tretjih in na četrtih, tistih, ki me sovražijo, toda izkazujem dobroto tisočem, tistim, ki me ljubijo in izpolnjujejo moje zapovedi.

Praznovanje Jezusovega rojstva je v resnici praznovanje poganskega praznika imenovanega Saturnalia v katerem se je takrat običajno na veliko pijančevalo in zabavalo. 

Praznik Saturnalia se je v rimskem imperiju praznoval v čast bogu Saturnu in je trajal od 17 do 25 decembra. Takrat je vladalo brezvladje, sodišča niso delovala, v skupnostih so določili žrtev, ki so jo najprej proglasili za Gospoda, ali Gospo brezvladja, jo med prazniki obilo hranili in ji nudili razna druga ugodja, da bi jo na dan 25. decembra umorili.

Torej 25. december je bil dan na katerega so pobili na stotine nedolžnih ljudi. Med prazniki ljudje, ki so uničevali lastnino in koga poškodovali niso bili kaznovani. Grški poet in zgodovinar Lucian je praznovanje Saturnalia opisal takole; Razširjeno pijančevanje, ljudje so nagi hodili od hiše do hiše in prepevali, dogajala so se posilstva. 

Cerkveni oblastniki so Rimljanskim poganom obljubili, da bodo kot kristjani še naprej lahko praznovali Saturnalijo in ker se na tiste datume glede krščanstva ni nič pametnega dogajalo, so enostavno 25. December določili za Jezusovo rojstvo.

S tem je cerkvena gospoda Vatikana pokazala koliko spoštuje božje zapovedi, (ne ubijaj) Boga in učenje Jezusa na račun katerega so tako lepo živeli. 

Ni čudno, da je oče Amorth kot vodilni vatikanski izganjalec hudiča prepričan, da se Satan skriva v samem srcu Rimokatoliške cerkve. http://www.dnevnik.si/magazin/aktualno/1042344128 Članek je povzet iz BBC-ja.

Iluminati in cerkvena gospoda še danes praznuje Saturnalijo in na ta dan 25. december pa tudi druge dneve pobija na tisoče nedolžnih otrok in pije njihovo kri.

To, da so kot rojstni dan Jezusa določili najbolj krvavi dan Saturnalije, ko se je množično pobijalo nedolžne ljudi samo kaže na to, na kako gnilih temeljih zares stoji Vatikan. Verjamem, da če bi bil Jezus danes živ, bi se Vatikana izogibal v velikem loku. 

Višek krvave Saturnalije kot Jezusov rojsnti dan se je začel praznovati šele v četrtem stoletju po ukazu takratnega papeža. 

Prvi zgodovinski spis iz leta 243 v katerem se navaja Jezusovo rojstvo je bil najden v severni Afriki. Datum njegovega rojstva je omenjen kot 28 marec.

Da Jezus zares ni bil rojen 25. decembra priča že samo Sveto Pismo, ki omenja, da so ob Jezusovem rojstvu pastirji čuvali ovce zunaj, jasno pa je, da pastirji v Judeji nikoli decembra niso čuvali ovce zunaj, ker je bilo premrzlo in ker takrat ni bilo paše.

Drugi močan argument, da Jezus ni bil rojen 25. decembra je takratno potovanje Marije in Jožefa v Betlehem zaradi popisa prebivalstva.
Zgodovinski viri trdijo, da Rimljani popisa v tistem času nikoli niso izvajali pozimi, vedno spomladi.

Torej cel ta Vatikanski cirkus okoli Jezusovega rojstva na 25. december ima z Jezusovim učenjem približno toliko, kolikor imajo gliste z učenjem plesa salse.

Je pa zanimivo, da že tisočletja za časa zimskega solsticija po celem svetu praznujejo razna praznovanja. Tako po virih iz Wikipedije ob tem času Judje praznujejo festival luči Hanukkah, Hindujci Pancha Ganapati praznik v čast gospodu Ganeši, Budisti praznujejo Bodhi dni, dan Budinega prosvetljenja, iransko ljudstvo ob tem času praznuje praznik Jalda. Skupno vsem tem praznovanjem je zmaga luči nad temo, zmaga dobrega nad zlim, zmaga blagostanja nad revščino. Razen Saturnalije, ki je zmaga zla nad dobrim.

Torej dragi moji, če vam je Jezus drag in ljubite Boga ni treba čakati na Božič kot Jezusov rojstni dan, (ki to v resnici ni) ampak ga poizkušajte najti v svojem srcu prav vsak dan z zmago luči nad temo, z zmago dobrega nad zlim.

Če pa vam je Jezusovo učenje še posebej ljubo in bi res radi praznovali njegov rojstni dan to počnite 28. marca. Takrat se je namreč Jezus zares rodil.

Stoyan Svet 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Volodymyr Anželj
1
Mar 26, 2015
So že tedaj (na 2.koncilu) imeli dobre advokate.... pravno so zaobšli prepoved malikovanja z preimenovanjem v ¨posredništvo"....
#21
Stoyan Svet
4
Dec 29, 2014
še glede nicejskega koncila;
1. Nicejski koncil je malikovanje strogo prepovedal,
2. drugi Nicejski koncil pa je malikovanje dovolil.
Že to kaže na to, da je RKC popolnoma skrenila z Jezusove poti,
pa tudi s poti Stare Zaveze.
To pa je v prispodobi rečeno približno tako, kot bi pilot potniškega letala tik pred letom vprašal po mikrofonu potnike, če morda kdo ve,
kje je tisti gumb za vklapljanje motorjev letala. ;)
#20
Stoyan Svet
5
Dec 28, 2014
Dragi Robert K.
kaj je kje mišljeno in kaj ne je stvar filozofiranja,
filozofiranje pa ima z Bogom toliko kot imajo gliste z učenjem plesa salse.

Vatikan je ves čas Luciferja prikazoval kot satana povzročitelja zla,
župniki so s prižnic dolgo vernim ovčicam grozili s peklom in Luciferjem.
zdaj pa kot je razvidno iz videov iz Vatikana je Jezus postal sin Luciferja

in če oče Amorth trdi, da je v Vatikanu veliko nevernih kardinalov in z demoni obsedenih škofov ni razloga, da mu ne bi verjeli.

O čaščenju Luciferja in satanizmu v Vatikanu je na internetu dosti materiala in satanističnem ritualnem ubijanju otrok pod Vatikanom.

glede nicejskega koncila
glede malikovanja v prispodobi; nečistovanje je dovoljeno, če je storjeno v dobri nameri.
Skratka vsi vemo, da je Vatikan hudo skrenil z Jezusovega učenja s filozofijo; kar je dobro je slabo in kar je slabo je dobro.
Še enkrat; Filozofija nikoli ni, niti ne bo imela nobene veze z Bogom.

In zakaj kot pravi oče Amorth je hudič v Vatikanu;
zato, ker je Jezus strogo bil proti malikovanju in zapovedal svojim učencem uboštvo, papež, kardinali in škofi pa se kopajo v zlatu.
skratka kot sem že v prispodobi zapisal
Vatikan ima z Jezusovim učenjem približno toliko kot imajo gliste vezo z učenjem plesa salse.

S filozofiranjem še nihče nikoli ni prišel do Boga,
razen do tistega boga, ki je v lutkah, ki jih poljublja papež.

Kajti, če Boga ne najdeš v svojem srcu,
ga razen namišljenega v lutkah in slikah ne boš našel nikjer drugje ;)
#19
Ana Kos
2
Dec 28, 2014
Robert K, hvala!
#18
Robert K
7
Dec 28, 2014
Stoyan, malce poskusi svoj prispevek obdelati. Tako čez palec izgleda kot da je kakšen osnovnošolec imel pol ure časa, malce prebrskal bo googlu in skopiral nekaj vprašljivih odstavkov brez kančka zdrave pameti.

Naj se dodaktnem nekaterih stvari:
25. december, 28. marec, 25. maj ali 30. februar ... ni pomemben datum rojstva, pomembno je samo dejstvo, da se je to zgodilo. Zgodovine ne moreš posiljevati in soditi iz današnjega zornega kota.
25. december so izbrali zaradi praznika sonca, saj je pri kristjanih v prvih stoletjih bila močno navzoče prepričanje o Jezusovem rojstvu kot o rojstvu luči, ki prihaja v temo (na svet). In kdaj je potem potrebno umestiti rojstvo če ne na zimski solsticij, ko je noč najdaljša in dan najkrajši. Tako dobi rojstvo simbolni pomen.

O čaščenju podob v krščanstvu pa priporočam v branje drugi nicejski koncil: dovoljeno je izdelovati podobe, dovoljeno je s posredovanjem podob častiti Boga, ni pa dovoljeno častiti podob kot takih - podobe same po sebi ne vsebujejo nobene svetosti.

Saturnalije... a je mogoče danes kaj drugače v t.i. veselem decembru? Ljudje pijančujejo, hodijo nagi (v tistem času mišljeno tudi pomanjkljivo oblečeni) od hiše do hiše, prepevajo in posiljujejo.

Še o luciferju ... v velikonočni pesmi, ki jo omenjaš ni mišljen odpadniški angel Lucifer, ampak latinska beseda lucifer, ki pomeni prinašalec luči. Tako se v pesmi omenja Jezus kot prinašalec luči.

Tako "ugleden prispevek" si takih lapsusov ne more privoščiti.
#17
Stoyan Svet
3
Dec 27, 2014
Draga Ana Kos
hvala za tvoj komentar,
tudi tebi želim blagoslovljene praznike,
naj božja milost oblije tvoje srce in tvoj razum. <3
Glede datuma rojstva Jezusa je najdba plošče na kateri je to zapisano dosti bolj verodostojna kot kakršen koli izračun.
Francis Bergoglio pa kar sam udriha čez samega sebe.
O tem se lahko prepriča vsak kar sam.
Na internetu je posneto veliko njegovih govorov in sporočil.
Sicer bo pa o tem več govora v naslednjem članku,
ki ga že imam pripravljenega.
Želim ti vse dobro.
#16
Ana Kos
2
Dec 27, 2014
Stoyan,
če imaš veliko obiska, še ne pomeni, da je tvoj zapis tako zelo dober!
Navsezadnje rumeni tisk tudi berejo ljudje in razne čudne in grozljive igre tudi hodijo ljudje gledat.

Res je, da je bil datum praznovanja Jezusovega rojstva določen, ne spomnim se, na kakšen način. Jaz sem slišala, da po nekem računanju bi bil to maja! 25. maja.

Tudi jaz govorim otrokom pri verouku, da decembra gotovo ni bilo, saj decembra ne bi pastirji pasli svojih čred in prenočevali zunaj.

Precej sem brala Nika Kureta, in njegovo mnenje je, da so nekatera pokristjanjevanja prazkivo neposrečena.
Jaz sem se letos precek spraševala o noči čarovnic.
Nekdo namreč je bil mnenja, da danes glejmo na ta "praznik" s prijaznimi očmi. Včasih je pač bilo, da so pogani zažigali otroke, a danes glejmo an noč čarovnic drugače ...

Morda je pa vedno najbolje, da smo pošteni s svojimi nameni ...

http://www.publishwall.si/solzemlje/post/111651/noc-carovnic-halloween-ki-je-zahtevala-darovanje-zivih-otrok

P.S.: Meni kipi in podobe ne pomenijo nič takega. Ta papež kaže veliko preproščine in dobrote ... ampak Stoyan ne bi bil Stoyan, če ne bi udrihal čezenj ...

Noč čarovnic (Halloween), ki je zahtevala darovanje živih otrok

Rada se spomnim ene naših vzgojiteljic, ki je moji družini posebej prirasla k srcu - tudi zato, ker je čutila z nami in
#15
Anka Klemenčič
2
Dec 27, 2014
Samo še ta komentar : To ni moja vidkinja, ampak neka samooklicana Marija nevemkasosežereče, ki se ne izdaja s svojim pravim imenom in širi take zgodbe, kot jih vi v zgornji objavi. A ste papeža na lastna ušesa slišal častiti nekoga, ki ni Jezus? Ste ga videli malikovati? Kot sem že napisala, današnja tehnika ima zelo bujno domišljijo in lahko ustvari povsem izprijene senzacionalne novice.
Jaz verujem v Boga, v Jezusa, v Njegovo neizmerno ljubezen in usmiljenje, v skladu s tem se tudi trudim živeti in delati, kaj delajo drugi in kako živijo bo pa presojal Bog in ne jaz! Vse dobro vsem, pa čim več Sv. Duha za prava spoznanja....in to brez obsodb kogarkoli! Vsak bo sam odgovarjal za svoja dejanja. ....
#14
Stoyan Svet
1
Dec 27, 2014
lp Štulič,
bom zadeve malo bolj konkretno pojasnil v naslednjem članku.
Me veseli, da prijatelji na FB delijo povezavo na moj članek,
saj je branost v dveh dneh dosegla že 2500 obiskov.
#13
štulič ;)
1
Dec 27, 2014
Stojči, sicer je vse to mal' scary pa vendar moraš imeti nadvse, čisto dušo, če si to interpretiraš kot si si zamislil?!

https://www.youtube.com/watch?v=AFks9A9TCF0

Izročilo, ki ga Božič nosi je up in da zlo vlada na tem svetu, je tudi davno znano, sploh je poudarjeno v Bibliji, pri svetem teletu, ko Mojzes pelje ljudstvo skozi vse kolobocije, oni pa se izrodijo v trenutku, ko jih "Vodja" zapusti...

sej je vse ok. ;) vendar bodi milosten tudi, ko sodiš!

Vse Dobro In Mir Na Zemlji! :)

Ground Control to Major Tom - YouTube

Pics of the space shuttle and whatnot. I can not take credit for the pic @ 1:35 or any of them. They were actually found
#12
Stoyan Svet
3
Dec 27, 2014
Draga Anka Klemenčič,
a sem morda kje napisal, da je molitev malikovanje?
Molitev je zame najbolj sveta stvar, ki je mogoča
in ki je po milosti božji dana človeku.
Vendar če moliš, obračaj se v svoje srce,
ker če tam ne najdeš svojega Boga,
ga ne boš našla tudi nikjer drugje.
Izgleda, da je ta tvoja vidkinja neka skrivnostna oseba,
ker ne uspeš napisati niti njenega imena.
Sicer pa papež ne rabi nikogar, da bi o njem širil laži.
To kaj, kdo je in da zastopa Luciferja izpričuje kar sam.
#11
Anka Klemenčič
0
Dec 27, 2014
Ne malikujem, zame molitev ni nobeno malikovanje. O kateri vidkinji govorim, o tej, ki širi vse te laži o papežu. današnja elektronska tehnika zmore vse, tudi take interpretacije. Končujem pogovor.
#10
Stoyan Svet
3
Dec 27, 2014
Draga Anka Klemenčič,
Če si zagovornica malikovanja si nasprotnica Jezusa,
kajti Jezus je bil proti malikovanju.
Po nalogu papeža Francisa se v Vatikanu zdaj poje, da je Jezus sin Luciferja, (to se je pelo že pod papežem Ratzingerjem)
kar je lepo razvidno v videu tretjega komentarja.
Lahko ti ga napopam še enkrat;
https://www.youtube.com/watch?v=ANfQumjpW_U
če ne znaš angleško prosi koga, da ti prevede.
O kaki vidkinji iz Anglije to pišeš?

Popes invoke Lucifer at Ishtar Virgil 2012 & 2013 (The Mystery of Rome) - YouTube

Roman Catholic Easter Exsultet: "Flaming Lucifer finds Mankind, I say: Oh Lucifer who will never be defeated, CHRIST IS
#9
Anka Klemenčič
1
Dec 27, 2014
Dragi Stojan, jaz nisem NISEM nasprotnica Jezusu, ampak njegova pripadnica in vernica in Jezus je SIN Boga in ne luciferja, NE podlegam pa novodobnemu pranju možganov sporočil neke vidkinje iz Anglije!!
#8
Stoyan Svet
1
Dec 26, 2014
Draga Anka Klemenčič

nič nimam proti, če si ti nasprotnica Jezusovemu učenju
in nič nimam proti, če se strinjaš,
da je Jezus sin Luciferja oziroma Satana poosebljenega zla.

Blagoslovljen božični čas tudi tebi.
#7
Anka Klemenčič
3
Dec 26, 2014
Kolikor je meni znano Cerkev ne trdi, da se je Jezus rodil 25. decembra. Ta datum se je izbral v 4, stoletju zato, ker se točno ne ve, kdaj je to bilo in se tako na ta dan spominja čas Njegovega rojstva.
Veliko poganskih praznikov se je zamenjalo s krščanskimi, oziroma so se datumsko nadomestili z le temi, niso pa se zato poistovetili z njimi!
Ne vem, kaj je spornega v tem, če imamo kristjani slike in kipe svetih oseb, saj jih ne pojmujemo kot Boga, pač pa vemo, da je to le njihova podoba namenjena nam ljudem, ki potrebujemo tudi nekaj vidnega in oprijemljivega, da lažje komuniciramo, dojemamo....ni pa ta rezana ali slikana podoba Bog...to ve vsak pravi kristjan.....pa blagoslovljen božični čas vsem....
#6
Dajana Babič
3
Dec 26, 2014
Počasi se mi je začelo dekodirati v glavi...
#5
Dajana Babič
1
Dec 26, 2014
Res je.
#4
Stoyan Svet
5
Dec 26, 2014
lp Dajana
Božička si je izmislila korporacija Coca Cola imenujejo ga Santa. Nekdo je ugotovil, da so mu gospodarji iluminati nadeli to ime zato, da bolj brihtni pogruntajo za čaščenje koga gre.
Če v tej besedi zamenjaš par črk dobiš ime Satan.
V Vatikanu je pa zdaj pod novim papežem popularna pesem v kateri se poje, da je Jezus sin Luciferja-Satana, (ki pooseblja zlo.) https://www.youtube.com/watch?v=C1nRqWnUDIo na youtube je veliko videov v katerih novi papež klobasa take neumnosti, ki so popolnoma skregane z vsebino Svetega Pisma.
Vatikan je žal že predolgo samo še ekspozitura iluminatov za poneumljanje vernih ovčic.
Vendar Boga vsak lahko prepozna in začuti znotraj svojega srca
neglede na to, kateri veri pripada, ali celo če je ateist.
Bog je kot sonce, ki sije na vse, samo, da to sonce sije znotraj nas.
Vsak ima možnost svobodne izbire čemu bo vsak dan dajal pozornost in čemu bo sledil. Več je zunanjega blišča, manj je notranje svetlobe;
skratka vsak ima na izbiro slediti;
Zunanjemu nemiru, zlu in pehanjem za bliščem potrošništva,
ali pa notranjemu miru, intuiciji, ljubezni, slogi in prijateljstvu.
#3
Dajana Babič
5
Dec 26, 2014
Meni se zdi božič prekrasen praznik. A ne to, kar je nastalo zdaj... vidim, da imajo tudi Srbi božično jelko... madona no, ti Amerikanci so nas čisto omamili s tem potrošništvom.
#2
Pokaži več komentarjev
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2014-12-25 12:15:28 (Dec 25, 2014)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
NATO vaja Lipicaner Vl
5G internet stvari ubija
Pevski zbor rib
25. januar Svetovni protest proti 5G omrežju
70 let stara napoved ŠESTA RASA
Elektronsko ubijanje ljudi tudi pri nas?
NATO usmerjevalci združenega ognja in naše vreme
Komandant slovenske vojske pljunek na škornju ameriškega vojaka
Referendum o trgovini z ljudmi
Antifašisti so pravi fašisti
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
RKC
(2)
eu
(2)
Mir
(2)
LGBT
(2)
DVK
(2)
LGTB
(2)
imf
(2)
ISIS
(2)
arso
(1)
vera
(1)
Bush
(1)
geji
(1)
sds
(1)
MI6
(1)
bit
(1)
FED
(1)
CIA
(1)
ecb
(1)
IŠČI PO ARHIVU
Januar 2022
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj