Članek
Hudič prebiva v Vatikanu
Objavljeno Dec 27, 2014

Če bi bil jaz avtor zgornjega naslova bi me verni katoliki zagotovo takoj popljuvali in me vprašali; kdo si ti, da sodiš? Kdor sodi mu bo sojeno itd. Naj te takoj potolažim. Avtor zgornjega naslova je uradni Vatikanski izganjalec hudiča oče Amorth, katerega intervju povzet iz BBC-ja je objavil tudi časopis Dnevnik in katerega povezavo sem navedel v prejšnjem članku. Vsak ga lahko prebere tulehttp://www.dnevnik.si/magazin/aktualno/1042344128                                                   

Naj za uvod pojasnim par definicij Boga. Znano je, da je ena od definicij Boga, da je Bog vsemogoč, vseznajoč in vseprisoten. V angleščini je za Boga uporabljena skovanka GOD (Generator, Operator, Destroyer) Stvarnik, Vzdrževalec, Uničevalec. V hindujski religiji je Bog stvarnik Brama, vzrževalec Višnu in uničevalec Šiva.          

Da ne bi ovinkaril pojdiva kar takoj na hudo sporne izjave, ki jih je izrekel papež Francis Bergoglio na maši v Vatikanu, ki jo lahko najdete na romereport.com.

V tejle izjavi papež Francis pravi, da je Jezus človek, ki prosi za nas in pravi; "Nekateri se sprašujejo, ali je Jezus duh?" In odogovarja; "Jezus ni duh, Jezus je oseba, človek." "Zdaj ga ni več, ampak še vedno prosi za nas."  https://www.youtube.com/watch?v=cREBiH2QAkU

Nadalje pravi, da je Jezus iz mesa tako kot mi, ampak poln slave. In tako naprej klobasanje klobas za klobasami.

Očitno je papežu Francisu Biblija španska vas, nekaj kar kot izgleda ni videl niti od daleč, niti mu nihče o vsebini Biblije ni nič povedal. Izgleda kot, da še nikoli ni slišal sledeče Jezusove izjave;  

"Jaz sem pot, resnica in življenje. Nihče ne pride k Očetu drugače kot po meni.Če ste spoznali mene, boste spoznali tudi mojega Očeta. Od zdaj ga poznate in videli ste ga." "Kdor je videl mene, je videl Očeta." "Verujte mi, da sem jaz v Očetu in Oče v meni"

Še bolj bogokletne besede je papež Francis izjavil ob neki drugi priliki, kjer je opisal, da je nevarna skušnjava verjeti, da ima lahko nekdo oseben in direkten odnos z Jezusom Kristusom brez povezave in mediacije cerkve.

https://www.youtube.com/watch?v=yB4zdEDljPo 

To je brezboštvo, zanikanje Vsemogočnosti in vseprisotnosti Boga. Ni čudno, da papeža Francisa vseveč ljudi kliče Antikrist. Vsak lahko najde na internetu take in še dosti hujše Bogokletne izjave papeža Francisa, ki so v popolnem nasprotju z vsebino Svetega Pisma.

Trdim in za tem tudi stojim, da so izjave papeža Francisa lažne. Sam sem brez katoliške cerkve našel Boga na dnu lastnega srca in če sem ga tam lahko našel jaz ga lahko tam najdeš tudi ti in prav vsak.

Kajti če ne verjameš, da je Bog tudi na dnu tvojega lastnega srca si tako kot papež lažni vernik, ki ne verjame v vseprisotnost Boga.

In zakaj so vsi pretekli božji namestniki na Zemlji na takšen, ali drugačen način prepovedovali malikovanje?

Zato, da bi ljudje Boga iskali in našli v svojem srcu. In zakaj današnji "božji namestniki" poljubljajo "božje" lutke in slike? Iz istega razloga, da ti slučajno ne bi iskal(a) Boga znotraj svojega srca. 

in za konec še ena moja pesem;

Koliko si odvisen od Diha?

Bog je resnica, resnica je Bog
Koliko si odvisen od resnice?
Bog je mir, mir je Bog
Koliko si odvisen od miru?
Bog je ljubezen, ljubezen je Bog
Koliko si odvisen od ljubezni?
Bog je dih, dih je Bog,
Koliko si odvisen od diha?

Stoyan Svet