Članek
Obletnica terorističnega napada NATO-a
Objavljeno Feb 20, 2015

Preživeli smo obletnico terorističnega napada NATO-a, ki nam je z žledom in poplavami v lanskem letu naredila več milijardno škodo. Seveda so naši politikanti veselo sprejeli za letošnje leto povsem enak plan vojaških vaj pri nas v istih časovnih razdobjih kot lani.

Tako smo že imeli v Postojni ta mesec čast videti zjutraj okoli 6 ure, kako po Postojni veselo tekajo ameriški vojaki, po lokalih pa v uniformah tudi hrvaške in italijanske vojake.

Sam proti njim nimam nič, so simpatični in prijetni fantje, ki se žal ne zavedajo smisla svojega življenja in tega, da svoja življenja izročajo v posest grabežljivi banksterskim norcem za katerih požrešnost bodo morali ubijati svoje brate in sestre in žrtvovati svoja življenja. 

Od 26 do 31 januarja smo tako kot lani imeli čast ponovno biti deležni tednov zračne podpore zapraševanja (uradno izvedba delovanja iz zračnih plovil). Vremenske razmere so v tem času bile na las podobne lanskim, temperature povsem podobne. Pihala je burja, oblaki so lepo potovali od juga proti severu, celo zelo droben sneg, ki je začel padati je bil podoben tistemu iz lanskega leta. Nad Slovenijo so se tako kot lani lepo v ciklonu zbirali oblaki, a hvalabogu jim tokrat ni uspelo. 

V torek 27. januarja torej med izvedbo delovanja zračnih sil me je ob pol štirih zjutraj zbudil precej nizkileteči avion nad Postojno. Zvok je bil podoben zvoku, ki ga oddajajo pilatusi. To me je res razjezilo zato sem še isti dan poklical na obrambno ministrstvo in zahteval odgovor. Za informacije o vojaških vajah je bila odgovorna neka gospa, ki mi je zagotovila, da med tem časom ni nad Postojno letel noben njihov avion. Pričakovano in podobno kot lani (To pa niso bili naši) Nato sem se obrnil še na kontrolo zračnega prometa, kjer daje tozadevne informacije gospa Katja Tratnik, ki me je tudi obvestila, da nad Postojno 27. januarja ni letel noben avion. Skratka, ni čudno, da je naša država v obliki kure, saj njene institucije očitno ne vejo kje se jih drži glava. Nihče nič ne ve, ali pa noče vedeti, če pa ve in ne daje, ali ne sme dajati informacij.

Tako se je lani po poplavah v Cerknici na predavanju hudo sprenevedal znani vremenar Branko Gregorčič. Zastavil sem mu nekaj neprijetnih vprašanj kot zakaj ne delajo analiz deževnice na kovine,  polimere, parazite in bakterije? Odgovoril mi je, da je to predrago??? No zdaj lahko vidimo, da so analize na kovine kljub temu delali, so jih pa skrivali pred javnostjo.

Iz njihove tabele (klikni povezavo) je jasno razvidno, kako se je lani v februarju med žledno katastrofo v snegu in deževnici povečevala koncentracija težkih in lahkih kovin, aluminija od 7ih na 152 mikrogramov, železa od 23,8 do 66,7 mikrogramov in barija od 0,4 do 6,4 mikrogramov. Za Branka kristalčka, kot ga ljubkovalno imenujejo komentatorji na FB je vse to slučajno, za nas, ki pa že leta gledamo v nebo in spremljamo vremenske pojave pa to ni slučajno. Žled in poplave so za nas bile in so teroristični napad NATO-a.

Barij in nano delci aluminija lahko pridejo v zrak samo skozi izpuste letal. O škodljivosti aluminija je bilo že dosti govora, pa naj namenim še par besed elementu barij. Barijev karbonat BaCO3, ali je mimogrede hud strup za podgane. Hud strup je tudi barijev klorid BaCl2. Barij v zraku hitro ionizira v oblake in povzroča odbijanje sončne svetlobe nazaj v vesolje in preprečuje zemlji, da bi se segrela. S tehniko potisni-potegni lahko zadržujejo nizke temperature pri tleh in prav to se je dogajalo pri žledni katastrofi.

Mimogrede smo izvedeli tudi, da NATO po letalskih operacijah v Siriji in Iraku neizkoriščene bombe odmetava kar v jadransko morje. Ni čudno, da ribiči potem najdejo ožgane ribe in druge morske živali. http://www.jutarnji.hr/nato-svoj-vojni-otpad-iskrcava-u-nas-jadran-/905680/ Z bombardiranjem morja vsekakor tudi pospešujejo izhlapevanje in ustvarjanje oblakov.

Ni druge; moramo se čimprej rešiti NATA sicer se bo NATO na naših področjih rešil nas prebivalcev Slovenije.

Stoyan Svet