Članek
Od istospolne zakonske zveze do prašičereje otrok
Objavljeno Mar 06, 2015

Naj na začetku takoj napišem, da osebno nimam nič proti gejem in lezbijkam.

Imam pa veliko proti bolnim ljudem na ministrstvu za družino in pa seveda parlamentarnim lobističnim lutkam poslancem, ki brezglavo in brez vesti sprejemajo zakone po tekočem traku, ki so v nasprotju z ustavo in proti volji večine ljudi.

Kako neumen je novi zakon je že dejstvo, da po novem zakonu v zakonski zvezi ne obstajata več moški in ženska, ampak samo še dve osebi. Dobro, če gre zgolj za dve osebi, zakaj pa ne bi šlo še za tri, ali več? Zakaj torej tri osebe ne bi mogle biti v zakonski zvezi? Novi zakon, kakor tudi stari zakon prepoveduje istospolno zakonsko zvezo med dvema bratoma in dvema sestrama. Zakaj sta dva brata, oziroma dve sestri diskriminirani proti ostalim gejem in lezbijkam?

Tretja stvar pa je pravica otrok. Vsak otrok mora imeti pravico do očeta in matere. Iz prakse je razvidno, da otroci, ki so zrasli v gejevskih oziroma lezbičnih družinah tudi sami nadaljujejo istospolno usmerjenost.

V živalskem svetu je lepo razvidno kako starša za svoje mladiče lepo skrbita, povsem nekaj drugega pa je, ko gre pri isti vrsti za mladiče drugih. Ti dokaj hitro končajo kot njihova hrana. Tudi človek je lahko žival, ko gre za otroka, ki ni njegov in to lahko vidiš v enem od spodnjih videov.

Predvsem gejevskim parom je otrok igrača in kar nekaj poročil sem že prebral, kako so ti od gejev posvojeni otroci bili od njih zlorabljani.

Največje publicitete sta v zadnjem času bila deležen gejevski par, ki ni samo zlorabljal iz Rusije posvojenega otroka, ampak sta ga posojela tudi drugim gejevskim parom. Tu je video za tiste, ki znate angleško;  https://www.youtube.com/watch?v=_4Tn8jm53ZI 

Gre za svetovno mrežo gejev, ki so pedofili in ki si posojajo otroke za njihove seksualne potrebe. več kot sto njih so že aretirali, vendar je to samo kaplica v morje proti temu kar ti ljudje počnejo s posvojenimi otroci. Seveda niso vsi geji in lezbijke pedofili, večini njih spoh ni do tega, da bi posvojili otroke, tudi večina njih precej menjajo svoje partnerje.

Zdaj zakaj je parlament po hitrem postopku sprejel ta sporen zakon?  Zato, ker je to Cerarju naročil in ukazal Junker.

Kdo pa je Junker? Junker je lutka prostozidarjev imanovanih Iluminati. Iluminati pa so skupina sprevrženih satanističnih banksterjev, katerih cilj je zmanjšanje svetovne populacije iz 7 milijard na pol milijarde.

Zdaj kaj bi moralo tebe glede istospolnih porok zares skrbeti?

1. Najprej to, da po zakonu o zakonskih zvezah nisi več moški, ali ženska, ampak si samo še oseba.

2. Vsi posčanci v državnem zboru ne samo, da niso predstavniki ljudstva, ampak so njihov sovražnik saj že vrsto let sprejemajo protiustavne in protiljudske zakone.

3. Število avtističnih otrok iz leta v leto ne samo v Sloveniji, ampak po vsem svetu narašča na n potenco. Prostozidarji imenovani Iluminati imajo v planu da je do leta 2025 avtističen že vsak drug otrok. Več o tem glej članek; http://www.publishwall.si/stoychi./post/112903/starsi-avtisticnih-otrok-tozite-drzavo

4. Kot sem napovedal že v enem prejšnjih člankov se je izkazalo, da je Združenena Levica s predlogom zakona o zakonski zvezi samo še en protiljudski lobistični homoseksualni prostozidarski produkt, ki bo kmalu izginil s političnega prizorišča. Homoseksualnost je edina stvar, kar je pri njih levo. 

5.  Država je v zadnjih dvanajstih letih organizacijam LGTB namenila skoraj 10 milijonov evrov, družinskim organizacijam pa le drobiž, 200.000 evrov. Tistim, ki se sanja o tem, kaj je država vedo, da je družina osnovna celica države. Brez družine ni države, saj družine ustvarjajo nove državljane. Torej nam oblastne lutke s tem novim zakonom o zakoski zvezi dokazujejo, da  so sovražniki države.

6. Po novem in prejšnjem zakonu o zakonski zvezi stari starši ne morejo posvojiti otroka svojih otrok, gejevski par pa to lahko.

Vsak naj si misli kdo otroku lahko da več ljubezni stari starši, ali gejevski par.

Zato tebe pozivam, ki imaš še malček zdrave kmečke pameti, da se pridružiš zbiranju podpisov proti  novemu zakonu o zakonski zvezi.

Tu pa je v ozadju zakona še ena prikrita zadeva in sicer odvzem otrok staršem in njihova prodaja naprej v posvojitev.

Lani je naša po ustavi socialna država na cesto vrgla 12 družin, ker zaradi brezposelnosti niso več mogli plačevati položnic. Starši so postali brezdomci, njihove otroke so dali CSD-ji v posvojitev. Posvojitelji pa od države na mesec dobivajo kar 600 eur za vsakega otroka. Lep posel za prijateljice socialnih delavk po CSD-jih in velike travme za otroke, ki so nasilno ostali brez staršev.

Imel sem priliko videti in kontaktirati z otrokom, katerega je CSD Radovljica odvzel materi in ji ga po intervenciji CZPNN moral po mescu, ali dveh vrniti. Ta otrok je bil še precej časa v šoku in hudem stresu, saj se je kar naprej oklepal matere.

V zgodovini so vedno obstajali voditelji bolniki, ki so iz ljudi hoteli delati robotke, jih odvzeti družinam in jih narediti za lastnike države in jih seveda tudi vzgajati za točno določene naloge.

Seveda je tudi danes to cilj svetovne vladajoče oligarhije prostozidarjev imenovanih Iluminati, ki na veliko že gensko eksperimentira z rojevanjem otrok, jim gensko dodaja živalske gene in človeške zarodke vstavlja v prašiče, krave itd.   

 

Končno s tvojo podporo zakonu o istospolni zakonski zvezi končno tudi ti podpiraš satanizem Iluminatov, podpiraš avtizem otrok, podpiraš razkroj družbe in države. Si samo še oseba 1, ali oseba 2, kmalu pa se bo v zakonski zvezi pojavila tudi oseba 3, ki bo človeško-živalski hibrid.  

Zdaj veš.

Stoyan Svet