Članek
Zvočno bombardiranje ameriških letal nad Postojno
Objavljeno Mar 09, 2015

Danes v ponedeljek 9. marca nas že cel dan v nizkih preletih zvočno bombardirajo NATO-va letala Združenega ognja. Da bi dobil(a) vtis kako to izgleda, si oglej sledeč video    https://www.youtube.com/watch?v=wmi07V6klAo samo, da je zvok ameriških letal kake 100x močnejši od tistega, ki ga slišiš na videu. Včeraj pa so taista letala močno kemično zapraševala celotno Slovenijo in po nebu delala oblačne križe, kraže.

Nato vaja bo potekala od danes pa do petka. Če kdo želi začutiti kako izgleda vojno stanje ob zvočnem bombardiranju ameriških letal, ki nas v nizkih preletih 400 metrov preletavajo naj pride v Postojno in se sam o tem prepriča.

Zvočno onesnaževanje močno presega dovoljene mere. Ameriška letala nizko preletavajo naselja in nas s tem opozarjajo na to, kdo je tu gospodar. Zvočno nas bodo bombardirali vsak dan od pol desetih do dvanajstih in od trinajste do petnajste ure.

Vsak dan naj bi šlo samo za 4 F16 letala, ki na naše nebo prihajajo iz Italijanske baze Aviano in tudi iz Nemčije. Po zvočnem bombardiranju sodeč pa gre za mnogo več, kot samo štiri letala.

Tu je telefonska povezava na generalštab, kjer ti bodo z veseljem odgovorili na vprašanja recimo zakaj so potrebna preletavanja ameriških letal nad Postojno v višini 400 metrov nad naselji in komu, ali čemu to koristi, kajti tudi ptice in ostale živali so ob zvočnem bombardiranju močno prestrašene. Skratka gospod Simon Korez vam bo z veseljem povedal že znani moto; "TO PA NISO BILI NAŠI" 

Naši vojaški predstavniki so lansko leto na sledečem videu pojasnjevali kako blagodejno in kako koristne so NATO vaje za nas in naše zdravje.

https://www.youtube.com/watch?v=Bs4UEXB8Hhw 

višji vojaški uslužbenec 
XIV. razreda Simon Korez01 230 51 38     031 330 951

Več informacij na; http://www.slovenskavojska.si/odnosi-z-javnostmi/sporocila-za-javnost/novica/nov/skupno-urjenje-usmerjevalcev-zdruzenega-ognja-na-pocku/      

Če se ne bomo kmalu rešili NATA in izstopili iz te teroristične organizacije, se bo NATO rešil nas prebivalcev in nas kmalu ne bo več. 

Stoyan Svet