Članek
Novi ZZDR je pogreb naše države
Objavljeno Mar 23, 2015

Naj te sreča zdrava kmečka pamet, ne daj se zapeljati lažni svobodi, da imaš pravico spreminjati svoj spol po mili volji, naj ti bo jasno zakaj v tem novem zakonu o zakonski zvezi in družinskih razmerjih gre; Gre za uničenje družine kot osnovne celice vsake zdrave družbe in države. Gre za to, za čemer so stremeli vsi diktatorji od Hitlerja do Stalina, kjer naj bi človek postal samo nebogljeno orodje za zlorabljanje in s katerim se bodo oblastniki lahko izživljali po mili volji. Prostozidarji imenovani Iluminati, baksterji, ki imajo že 99% svetovnega bogastva v svojih rokah in na katerih plačilni listi so vse svetovne vladne lutke, vsa vojna mašinerija se dobro zavedajo, da bodo z uveljavitvijo te nove zakonodajo lahko dosegli svoj cilj. Ta cilj pa je dehumanizacija človeka, človeka kot duhovno bitje. Naslednji korak teh satanistov, uničevalcev planeta Zemlje bo, da pedofilija v istospolnih družinah ne bo več kaznivo dejanje. Še naslednji korak pa bo v zakonsko zvezo uvedba človeško-živalskih hibridov. Zdaj po novem nisi več moški, ali ženska, ampak si samo še oseba 1 ali dva, v ZDA  pa po tem vsiljenem zakonu iluminatov nisi niti več oseba, ampak samo še subjekt1 in subjekt2.

Na strani  24kul.si je lepo navedenih 15. utemeljitev zakaj je ta zakon za večino ljudi nesprejemljiv in zakaj mora nujno z referendumom biti zavrnjen. Če imaš še malček zdrave kmečke pameti se ti ne bo težko odločiti:

 1. Legalizacijo posvojitev otrok v homoseksualne skupnosti.

2. Šest brezplačnih oploditev z biomedicinsko pomočjo za lezbične pare na državne stroške (20.000 EUR)
3. S pomočjo nadaljnih ustavnih presoj in zakonodajnih trikov in pravnega aktivizma zanesljiva legalizacija nadomestnega materinstva, kjer bodo istospolni pari na državne stroške najemali revne ženske za rojevanje otrok po naročilu.

4. Ustanavljanje Komisij za LGBT prevzgojo kot je to že uvedla Mestna občina Ljubljana in uvedba obveznih LGBT certifikatov za državljane in podjetja, ki hočejo poslovati z državnimi ustanovami.

5. Uvedba sporne državne ideologije v vrtce, osnovne in srednje šole ter univerze, v kateri bodo promovirane lezbične, homoseksualne, biseksualne in transeksualne »družine«, prepovedana pa bo opredelitev družine kot »skupnost matere, očeta in otrok«.

6. Uvedba posebnih delavnic v šole in priprava novih učbenikov kot npr. Ljubezen je ljubezen.

7. Starši v javnih in zasebnih šolah ne bodo mogli več vzgajati svojih otrok v skladu s svojim prepričanjem. Preberite kaj se je zgodilo na OŠ Bičevje v Ljubljani.

8. Zasebne šole morajo izvajati javno veljaven program, v kolikor hočejo biti financirane. Združena levica je na seji Odbora v Državnem zboru 10. 2.. 2015 javno napovedala, da bodo morale zasebne šole učiti »Teorijo spola«, sicer bodo izgubili financiranje.
9. Javni uslužbenci, ki se ne bodo strinjali z radikalno LGBT ideologijo, bodo odpuščeni. To še posebej velja za matičarje, ki ne bodo poročali homoseksualnih parov, zdravnike in zdravstveno osebje (,ki ne bodo hoteli oplojevati lezbijk), sodnike in socialne delavce (,ki ne bodo hoteli podpisovati odločb o posvojitvi otrok v homoseksualne skupnosti)...
10. Humanitarne in nevladne organizacije, ki v statutih in pri svojem delu ne bodo upoštevale državne LGBT ideologije, bodo izključene iz državnih razpisov in diskriminirane.
11. Kontroverzna vlada Mira Cerarja bo na predlog radikalne levice vsilila sistemsko diskriminacijo vseh javnih uslužbencev, ki se pri svojem delu ne bodo strinjali z LGBT ideologijo.
12. Uvajanje sovražnega govora, ki bo predvideval sodne procese, finančne kazni in zapor za vse, ki se v javnosti ne bodo strinjali z LGBT ideologijo in redefinirano zakonsko zvezo. Sodniki bodo pri tem »spregledali« ustavno pravico do ugovora vesti.
13. Verske skupnosti bodo morale imeti LGBT certifikate, v kolikor bodo hotele kandidirati na javnih razpisih za obnovo kulturne dediščine.

14. Sprejem takšne redefinicije bo neplodnim parom onemogočil posvojitve iz Rusije, Ukrajine in Makedonije. Vse te države bodo v primeru sprejema novele ZZZDR uvrstile Slovenijo na črno listo držav, kamor je prepovedano dajati otroke v posvojitev iz razloga, ker razumejo posvojitve otrok v homoseksualne skupnosti kot grob poseg v pravice otrok.

15. Uveljavitev ZZZDR še naprej omejuje pravice starih staršev. Novi ZZZDR ne predvideva možnosti, da bi stari starši lahko posvojili svoje vnuke, lahko pa jih bodo v primeru smrti staršev socialni centri dali v posvojitev homoseksualnim in lezbičnim parom.

Stoyan Svet