Članek
Airbus Germanwings in letalske vaje NATA
Objavljeno Mar 24, 2015

V francoskih Alpah je na poti iz Barcelone v Düsseldorf strmoglavilo letalo airbus A320 nemške družbe Germanwings s 150 ljudmi na krovu.

Ob tej novici sem se ne vem zakaj takoj spomnil na let 1308 Inex-Adrie Avioprometa s 183 slovenskimi potniki na Ajacio Korzika.

Sicer je uradno bilo sporočeno, da je letalo  McDonnell Douglas DC-9-81 pred tridesetimi leti treščilo v goro zaradi napačnih navodil iz kontrolnega stolpa letališča, ampak ravno takrat je francoska vojska imala okoli Korzike letalske vojaške vaje in pojavili so se močni sumi, da je bodisi francoska vojska "pomotoma" sestrelila Adrijin avion, ali pa celo, da je prišlo do trka z vojaškim letalom.

Ker vemo, da nam EU nebo "branijo"  NATO letalske sile pod nadzorom ameriških zračnih sil, se sploh ne bi čudil, če se bo izkazalo, da je "pomotoma" airbus germanwings sestrelil kar kak pilot NATA, ali pa je šlo za trk airbusa z vojaškim brezpilotnim letalom.

Izgleda, da se kontrolam zračnega prometa v EU državah itak niti ne sanja, kaj na nebu počnejo vsa ta vojaška letala NATA, sicer pa ima večina novejših vojaških letal naprave, ki blokirajo radarje, tako, da civilni radarji na letališčih res ne morejo vedeti kaj vse se v zraku nad nami dogaja.

Žal bodo s pristankom župana občine Postojna Igorjem Marentičem brezpilotna vojaška letala NATA po novem lahko pristajala tudi na Postojnskem letališču.

Žal mi je, da se odgovorni možje na občini ne zavedajo nevarnosti, ki nam s tem preti. V medijih lahko beremo koliko tisoč civilistov po svetu so že pobila ta ameriška brezpilotna letala.

Potrebujejo samo kakega manijaka računalniških igric, ki se z ubijalskimi  brezpilotnimi letali lahko igra kjerkoli na svetu je stacioniran in počne vse kar mu je od nadrejenih naročeno.

Ta brezpilotna ubijalska letala so lahko v zraku tudi 24 ur, lahko letijo ponoči tako nizko, da jih radarji niti ne morejo zaznati.  Opremljeni so tudi z infra rdečimi kamerami, laserji, radarji, mikro droni, raketami in drugo najmodernejšo vojaško opremo.

Lahko povzročajo kjerkoli in kadarkoli požare, lahko mirno ponoči na vodne vire odmetavajo strupe, skratka lahko se po mili volji z nami igrajo kot mačka z mišjo seveda na naš davkoplačevalski račun. Ne pozabimo NATU vsak mesec za ščitenje našega neba in mej plačamo več kot 30 milijonov evrov. 

Seveda, lahko sklatijo z neba kadarkoli, katerokoli letalo in seveda to tudi počnejo. Saj so samo še ena korporacija satanističnih banskterskih prostozidarskih iluminatov in vse delajo po njihovem naročilu. Za te banksterje iluminate pa smo vsi mi manj kot smeti. Njihov cilj je zbrisati nas z naše zemlje.

Spomnimo se na "teroristični" napad na časopis Charlie Hebdo, ki ga je kakšno naključje kak mesec pred terorističnim napadom za drobiž kupil iluminat Rothschild, po napadu pa z milijonsko naklado časopisa zaslužil kakih 10 milijonov evrov. 

Res če se ne bomo kmalu rešili NATA, se bo NATO kmalu rešil nas prebivalcev Slovenije. 

Stoyan Svet