Članek
Airbus Germanwings je bil sestreljen z laserskim sistemom HELL-ADS
Objavljeno Mar 26, 2015

Sedaj vsa svetovna in naša medijska trobila pišejo, da je za nesrečo letala Airbus Germanwings kriv kopilot, ki naj bi bojda delal samomor. Glavni pilot naj bi šel na stranišče potem pa kar 18 minut ni mogel več v pilotsko kabino. Če bi kopilot res delal samomor zagotovo ne bi za to porabil kar 18 minut, ampak bi klun letala obrnil v tla in adijo.   

Seveda prave resnice ne bo objavil noben svetovni niti lokalni medij, prava resnica pa je ta, kar sem napovedal že v prvem članku o tem na publish wallu, da so Airbus Germanwings sestrelile ameriške zračne sile NATA, ki so ravno ob tem času na tistem področju imeli letalske vojaške vaje iz nam dobro znane NATO baze Aviano.

Šlo je za neuspel poizkus ameriških zračnih sil testiranja sistema visokoenergetskih tekočih laserskih obrambnih sistemov (High Energy Liquid Laser Area Defense System HELLADS) ki je poizkušalo sestreliti njihovo letečo tarčo, namesto tega pa so "pomotoma" sestrelili civilno letalo airbus germanwings in pobili vseh 150 potnikov. 
							 

Ob času incidenta je bilo prav na tem področju iz več držav in radarskih postaj  potrjena elektromagnetna atmosferska motnja. Vzrok temu je bilo operativno delovanja ameriških zračnih sil  bojnih letal 510 eskadrilje.

Poročajo, da se radarske zatemnitve pogosto dogajajo ob vzletanju in pristajanju bombarderjev B1, ki posedujejo ta laserski sistem in to se je zgodilo tudi ob času sestrelitve airbusa germanwings. 

Lani je ob času NATO vaje Adriatic strike  torej junija z radarskih zaslonov zaradi elektromagnetnih atmosferskih motenj, ki jih povzroča NATO tako izginilo več civilnih letal iz Avstrije, Nemčije, Češke in Slovaške. Ker so s kontrolami letov sodelovali tudi preko radijske povezave ni prišlo do kakih nesreč.

Tretjega februarja so ameriške zračne sile uspešno z laserskim sistemom HELL-ADS uničile enega od svojih zastarelih vremenskih satelitov, ki je eksplodiral.

Seveda s tem laserskim orožjem lahko ameriške zračne sile, ki gospodarijo nad našim EU nebom sklatijo z neba kadarkoli katerokoli letalo, odgovarjal pa tako, ali tako zaradi tega kot po navadi ne bo nihče. Tudi dokazov za njihov teorističen napad v javnosti ne bo.

Več informacij na internetni povezavi http://www.stage2omega.com/benjamin-fulford-update-us-laser-test-destroys-germanwings-airliner-killing-150-innocent-civilians/ 

Pač samo še en iluminatski Charli Hebdo, ali pa 9/11

Stoyan Svet