Članek
Moč za politični in gospodarski preobrat je v naši zavesti
Objavljeno Apr 13, 2015

Mi mislimo kako smo nebogljeni in nič ne moremo proti oblastni klepto-mafijski kamarilji, ki nas je v dvajsetih letih okradla za stotine milijard.

To seveda ni res. Zavest v nas ima tako moč, da z njo lahko pometemo z oblastnimi sovražniki ljudstva.

Z močjo naše zavesti se v Slovenijo lahko vrnejo nakradene milijarde.

Samo želeti si moramo in prositi za popoln preobrat v politiki in gospodarstvu za dobro vseh nas državljanov in državljank Slovenije.

Jaz to v mislih počnem vsak dan zjutraj za nekaj minut ob 9h in zvečer prav tako ob isti uri.

Pozivam te, da se mi pridružiš in videl(a) boš lahko, ko nas bo že veliko, kako se bodo začeli dogajati pozitivne spremembe in čudeži.

Tudi vreme je v oblasti naše zavesti. V zavesti lahko vse strupe, ki jih stresajo na nas pošljemo nazaj pošiljateljem.

Negativne misli in besede ne obrodijo nobenega sadu. Močno si moramo želeti, da na prave položaje pridejo pravi ljudje, taki, katerim bo dobro za vse nas državljane prva prioriteta.

Hočemo, želimo in prosimo, da institucije pravne države končno začnejo delovati v prid ljudstva, da sodstvo, policija in davkarija opravi svojo dolžnost in vrne v proračun milijarde katerih porekla lastniki ne morejo dokazati, ali da so jih pridobili na pošten način.

To jih obligira zakon o odvzemu premoženja, pridobljenega na nezakonit način, ki je bil sprejet 2011, ki pa ga sodstvo, policija in davkarija žal ne izvajajo.


Že mahatma Gandi pa je rekel;
"Ti si ta sprememba v svetu, ki jo pričakuješ od drugih"

Samo spoznati je treba, da je moč za politični in gospodarski preobrat v naši zavesti in vsak dan imaš možnost delovati v mislih, besedah in dejanjih za naše skupno dobro.

Stoyan Svet

https://www.youtube.com/watch?v=Q5sC4dkO2f0