Članek
Ti si obramba pred kemičnim zapraševanjem neba
Objavljeno Aug 24, 2015

Včeraj v nedeljo 23. avgusta 2015 smo bili že od jutra s prijatelji na slovenski obali v Izoli in Kopru in imeli veliko časa se sončiti in gledati v nebo.
Seveda smo si vsi želeli sonca in modro nebo nad nami.
Tako smo lahko dodobra videli, kaj pomeni SRM (solar radiation management) upravljanje z radiacijo sonca.
Že navsezgodaj prileti avion iz smeri Aviano in točno tam od kjer sije sonce na vzhodu natrese kratke kemtrailse in odleti.
Ti se spremenijo v ovčičaste oblake, ampak mi v sebi prosimo in zahtevamo sonce.
Oblaki se spet razkadijo in spet posije sonce.
Nato prileti spet en avion iz nasprotne smeri; morda je poletel iz letališča Cerklje in spet točno tam, kjer sije sonce spet spusti za sabo en kratek kemični drek.
Situacija se spet ponovi, nastane oblačnost, ampak s pomočjo naših notranjih prošenj in zahtev ponovno posije sonce.
Zanimivo, da se povsod okoli in v Italiji in v smeri hrvaške in notranjost Slovenije vidi oblačnost, samo tu pri nas na obali sije sonce, kar izgleda nekoga nekeje hudo moti.
Potem iz smeri Aviana spet prileti avion, ki točno nad nami spet od tam kjer sije sonce spusti kemični drek in to kar v pokrogu, tako nam da dobro vedeti, da ne gre za kako civilno letalo, ampak je namen vseh teh poletov nad nami samo ta, da nas "zaščitijo" pred radiacijo sonca.
Pred večerom sonce zmaga, NATO piloti podnebnih drekaških letal pa so izgleda končali svojo službo, ker jih ni več na spregled.
Zakaj sem to napisal?
Zato, da se vsak zave, da je moč glede vsega tudi vremena v nas samih in da je ni zlobne moči, ki bi lahko premagala naše prošnje, želje in zahteve za naravno vreme in naše skupno dobro.
V sebi imamo neverjetno moč razstrupljanja nas samih, neba in celotne narave.
Ni pomembno, ali v to verjameš, ali ne, pomembno je, da v sebi za to prosiš, zahtevaš in deluješ na kakršen koli način. Počnimo to skupaj vsak dan ob 21 uri.   
							                                                                                                          

Ne čakaj na maj, deluj vsak dan že zdaj!

Stoyan Svet