Članek
Dragi oblastniki ubijate svoje otroke
Objavljeno Oct 12, 2015

Dragi Miro Cerar, vlada in poslanci državnega zbora

Zavedam se, da vam je do lastnega ljudstva toliko kot do lanskega snega, saj veselo sprejemate protiljudske zakone, zmanjšujete človekove pravice in vse več ljudi porivate na rob preživetja.S tem kršite ustavo, ki bi za vas morala biti sveta.

Zavedam se, da ste samo lutke prostozidarskih združb, ki nas želijo uničiti na tak, ali drugačen način.

Očitno pa se ne zavedate, da s tem ubijate tudi lastne otroke.

Mar vam res ni čisto nič mar za njih? Si res želite, da prezgodaj zbolijo za smrtonosnimi boleznimi in prezgodaj zapustijo ta svet? 

Že veliko let spremljam nebo nad nami in naravo kako jo uničujejo NATO letala, ki nas pospešeno zaprašujejo s smrtonosnimi kemikalijami z neba. Gozdne površine se vsako leto pospešeno zmanjšujejo, še malo pa bomo imeli spet goličavje. Vsak mesec NATO-U za genocid nad nami in vašimi otroci plačujemo več kot 30 milijonovv evrov.

Ponoči vsako noč med tretjo in peto uro jih na primorskem vsak lahko sliši, saj letijo na nižjih višavah in nas zaprašujejo s smrtonosnimi strupi.

Seveda na kontroli letenja na Brniku o tem nihče ne ve nič, o tem ne vejo nič tudi vsa pristojna ministrstva in seveda ne ve o tem nič tudi agencija ARSO, katere predstavniki se s svojim sprenevedanjem delajo norca iz nas in njih samih.

Rotim vas, ali začnite delati za ljudstvo in naše skupno dobro, ali pa spokajte z oblasti in oblast prepustite bolj poštenim in pokončnim ljudem, kajti to kar počnete lastnemu ljudstu, počnete hkrati samim sebi, samo, da tega žal še ne veste. Tudi vi boste s takim načinom delovanja končali v takšni, ali drugačni bedi.

Za preobrat v dobro je priložnost zdaj, kasneje je za vas žal ne bo več.

Vsem toplo priporočam ogled sledečega videa; Zračni Aušvic nad Slovenijo

https://www.youtube.com/watch?v=u7o4lg8-h0U 

Stoyan Svet