Članek
Okupacija Slovenije s strani sirijskih ISIS džihadistov se nadaljuje
Objavljeno Oct 20, 2015

Kdor še ni prebral mojega članka ISIS in begunci, ki to niso, ki sem ga objavil pred enim mesecem mu toplo priporočam, da to stori. http://www.publishwall.si/stoychi./post/143637/isis-in-begunci-ki-to-niso-drugi-del 

Kakor lahko vidimo je begunska kriza neodločnemu Miru Cerarju in vladi popolnoma ušla iz rok, niso več sposobni organizirati osnovne varnosti našim državljanom. Nezakoniti begunci, katerih večina so dobro izurjeni džihadisti, ki se zaradi ruskih napadov umikajo iz Sirije preplavljajo našo državo.

In medtem, ko se ISIS džihadisti, ki so sovražniki NATO-a sprehajajo po naši državi v Postojni še naprej potekajo vojaške vaje z  delovanjem letalstva, tankov, minometov in topov s podporo  ameriških zračnih sil. Prav zdaj že nekaj dni po cele dneve tako nabijajo s topovi, da nas Postojnčane bolijo ušesa, vendar to čitno hudo prekoračenje hrupa od odgovornih nikogar ne moti.

Slovenija se očitno vsebolj spreminja v NATO ISIS bazo.

Oblastniki pa se glede begunske krize žal še naprej obnašajo kot kura brez glave. Kaj bo res moralo v državo priti 50 000 ISIS borcev, ki bodo tu počeli, kar bodo hoteli, da se bo vlada Mira Cerarja zganila in kaj konkretnega ukrenila?

Bo res zato, da se bo vlada zganila moral umreti kak policist, ali kaki drugi naši državljani?

Že pred mesecem dni sem napisal, da bi vojska morala biti na naši hrvaški meji, saj je osnovni namen vojske varovanje državnih mej. Če vojska tega ni sposobna, take vojske ne potrebujemo in je popolnoma nesmiselna.

Samo še vprašanje časa je, kdaj bo prišlo do spopada med ISIS džihadisti in našimi policisti, ali pa do vlomov džihadistov  v hiše naših državljanov. 

Sočustvujemo z begunskimi družinami predvsem otroci in ženskami, ne moremo pa dovoliti, da se Slovenija spremeni v še eno ISIS državo v kateri bomo Slovenci postali tretje razredni državljani.

Pozivamo gospoda Mira Cerarja s celotno njegovo vlado, da nemudoma odstopi in prepusti njegovo mesto komurkoli, ki bo sposoben glede nezakonitih prihodov džihadistov v državi vzpostaviti red.

Stoyan Svet