Članek
Plani islamizacije Slovenije
Objavljeno Oct 25, 2015

Kdor še ni prebral mojega članka http://www.publishwall.si/stoychi./post/144122/islamizacija-slovenije mu toplo priporočam, da za lažje razumevanje nadaljevanja to stori.

Franček požigalček je v Butalah zakuril eno hiško, ker je hotel prijatelljem poslati selfi z ognjem v ozadju. V Butalah so takoj sklicali parlamentarni sestanek, kjer so se dogovarjali, kakšno butalsko zakonodajo naj bi sprejeli, da razni frančki požigalčki ne bi bili ob kurejnju hišk prizadeti in ali bi bilo smiselno gasiti njihove hiške na ta, ali oni način. Eden od butalskih poslancev je omenil, da je njihovo blebetanje ena sama predstava, medtem pa so hiške gorele in gorele, dokler v Butalah ni ostala nepožgana niti ena sama. Butalci so bili prisiljeni zapustiti njihove pokurjene domove in najti domove drugje po svetu. V njihovo deželo pa so se naselili kurjeglavci.

Že enkrat sem nekje zapisal v mojih člankih kakšen je plan glede Islamizacije Slovenije. Nemčija naj bi zaprla meje, isto tako tudi Avstrija, v Slovenijo pa naj bi se nabutalo stotine tisočev raznih ISIS teroristov, Hrvati jih naj ne bi hoteli sprejeti nazaj in ti džihadisti naj bi ostali lepo pri nas v Sloveniji in tu delali štalo.

Po podatkih naše policije naj bi se pri nas v Sloveniji že izgubila sled za več kot deset tisočimi "begunci" za katere policija ne ve točno kje so.

Prišlo naj bi do hudih spopadov z vojsko in policijo, ki pa naj bi bila pred tako številčnimi ISIS borci nemočna. Džihadisti naj bi povzročili totalen kaos in kolaps države. S silo naj bi nas metali ven iz naših hiš in domov se naselili vanje.

Zavladale naj bi izredne razmere, Vlada Mira Cerarja naj bi padla, oblast naj bi prevzela policija in vojska.

EU in NATO naj ne bi pomagali, ker to naj ne bi bilo v planu načrtovalcev in sponzorjev islamizacije Slovenije. Seveda, pa po tem planu naj ne bi šlo samo za Slovenijo, ampak naj bi po tem scenariju padle tudi Hrvaška, Srbija in Makedonija. 

V ozadju pa naj bi se med tem sprejemala TTIP, CETA, TISA korporacijska zakonodaja, katere namen naj bi bil popolna  ukinitev držav in končna prevlada svetovnih korporacij, oziroma NWO (nov svetovni red).

Seveda na njihovo veselje naj bi zavladala popolna diktatura po kateri naj bi se svetovna polulacija drastično zmanjšala na pol milijarde NWO korporacisjkih sužnjev. 

Angela Merkel, iluminatska lutka naj bi z Willkommen in Deutschland islamskim teroristom opravila svojo iluminatsko satanistično  nalogo in naj bi bila odstranjena s položaja.

V EU naj bi bilo vseveč spopadov med islamisti in njihovimi nasprotiniki. EU naj bi razpadla, prav tako NATO.

Večina EU držav naj bi zaradi terorističnih akcij bila prisiljena ponovno uvesti smrtno kazen. Sproščena bi bila prodaja vsakovrstnega orožja tako, da bi bile razmere podobne tistim, ki vladajo v Ameriki, kjer se po večini mest po mraku nihče normalen ne upa več na sprehod. 

Črn scenarij, ki se zaradi vritoleznih korupcijskih satanaističnih državnih in EU politikantov vsebolj udejanja. Politikantom, katerim so lastni otroci pomembni manj kot lanski sneg.     

Da bi res malo globje razumeli zakaj so ISIS, AL KAIDA, AL NUSRA itd borci tu, si nujno oglejte ta kratek video v katerem militantni muslimanski imam to zelo lepo pojasnjuje.

https://www.youtube.com/watch?v=cdHg9TADZyA

Seveda pa mi verjamemo v popoln preobrat v dobro, v odhod skorumpiranih naših in EU politikantov, verjamemo, da obstajajo tudi muslimani, ki si želijo samo mir in še enkrat mir. Saj pa je njihov osnovni pozdrav; "Salaj alejkum", kar pomeni; "Mir tebi."

Vsi si želimo in prosimo za notranji mir, kajti iz njega smo vsi prišli in vanj se bomo tudi vsi vrnili.  Nihče ne bo iz tega sveta nič odnesel razen tistega notranjega miru in nesebične ljubezni, ki ju je tu za časa življenja delil z vsemi ostalimi.

Stoyan Svet