Članek
Kje so izgubljeni begunci ISIS borci
Objavljeno Oct 29, 2015

Pojem musliman izhaja iz besede podrediti se in predati. Predajo in podrejenost je, kar je Mohamed učil, čeprav jo je učil tudi s silo. Za muslimane, ki množično prihajajo v Evropo smo vsi mi, ki to nismo njihovi sovražniki. Za njih so vse nemuslimanke kurbe, zato ni nič čudno poročanje EU medijev kako ti muslimani v EU zadnje čase posiljujejo na tisoče žensk in celo otrok. Ti begunci iz bližnjega vzhoda so tako bili vzgojeni, zato od njih ne moremo kaj drugega pričakovati, še posebej od tistih neizobraženih, katerih je itak večina.

V večini religij je ubijanje satanizem in največji greh. Z ubijanjem in sovraštvom še nihče nikoli ni, niti kdajkoli bo prišel do tistega Boga, ki prebiva v srcu vsakega človeka in ki se manifestira kot notranji mir in nesebična ljubezen.

Žal je v islamu prevladala militantna veja seveda z izdatno podporo svetovnih baksterjev imenovanih tudi NWO, ali Iluminati. Ti ubogi ljudje, ki so se borili za ISIS kalifat in ki so zdaj tu v EU, da bi ga ustvarili tudi tu, ne vejo, da so vodeni od satanistov banksterjev, ki želijo uvesti eno svetovno vlado, eno religijo in diktaturo imenovano tudi NWO.

   

Militantni islam je najboljši način saj uveljavlja strah, podrejenost in predajo. Tako imajo satanistični banksterji NWO pod svojo komando in Vatikan in Meko. Ustvarili so Al Kaido, kot tudi ISIS.

 

Vemo, da je pri nas uradno okoli 30 000 muslimanov, večina njih iz Bosne. Kar nekaj njih poznam in moram reči, da so prijazni in pošteni ljudje. Z njimi nimam nobenih negativnih izkušenj.

Podatka ali in koliko beguncev džihadistov so naši muslimani že sprejeli v svojih domovih nimam, mi je pa logično, da svoji pomagajo svojim, ali pa so, ali bodo v to prej ali slej naši muslimani prisiljeni se džihadistom podrediti in predati.

S tem problemom bi se že zdavnaj morala ukvarjati SOVA in policija, ampak v državi v kateri se vlada obnaša kot kura brez glave so glede te begunske krize idealni pogoji za ustanovitev slovenskega kalifata.

Ne pozabimo strategija svetovnih banksterjev NWO je diktatura, militantni islam pa je za kaj takega idealen, vemo pa, da je Slovenija vzorčni primer in za vremensko vojskovanje, kot tudi za vse druge načine korporacijske razgradnje države.

Kdor pa res želi spoznati pravi islam mu toplo priporočam naj bere Kabirja, Rumija in Hafiza. 

Stoyan Svet