Članek
Planet Zemlja ni to, kar so nas učili v šoli
Objavljeno Nov 03, 2015

Zadnje čase kroži po internetu vseveč videov na katera "znastveniki" astrofiziki in astronomi nimajo nobenih pravih odgovorov.

Nedvomno pa ta planet ni to, kar nam prikazuje NASA. Človek nikoli ni bil na luni, vse so posneli v Holivudu v bazenih pod vodo. Na posnetkih misije na luni se vidijo tudi zračni mehurčki, ki plavajo navzgor, pa sence sonca padajo na različne strani, kar jasno kaže, da so namesto sonca bili postavljeni kar reflektorji, skratka pravljica za lahkonoč otroci, kateri so naši starši verjeli, danes pa tej pravljici ne verjame nihče več. Na tiskovnih konferencah NASA "znanstvenikov" so nekateri prepoznali holivudske filmske igralce, ki so odigrali vloge, ki so jim bile dodeljene.

Vse fotografije Zemlje, ki so jih preko balonov posneli iz višine 20 kilometrov neodvisni raziskovalci kažejo, da je Zemlja drugačna kot jo prikazujejo fotografije NASA s te iste višine.

.

Vedno več jih je, ki trdijo, da se Zemlja na kateri živimo ne vrti okoli sonca, ampak se sonce in luna vrtita okoli Zemlje.

Tu je video, ki to nazorno pokaže. https://www.youtube.com/watch?v=JFhKpYJZeoM 

In kaj potem ta Zemlja na kateri živimo je? Sam glede tega lahko rečem le, da tega ne vem. Jaz jo sprejemam kot živo božansko bitje, ki nas hrani in nam daje možnost da lahko živimo.

Sloviti astrofizik Neil deGrasse trdi, da je Zemlja krompirjaste oblike. Če je res tako, zakaj jo NASA na fotografijah kaže kot popolno kroglo? 

Kar se mene tiče je edini zadovoljiv odgovor, ki nam ostane ta, da je Zemlja božja stvaritev. Bančna mafija Iluminatov veliko potuje na Antarktiko, kjer naj bi se skrival tudi ta odgovor kaj ta Zemlja v resnici je in kako izgleda.

V končni fazi je to kako izgleda Zemlja zate in zame povsem nepomembno, kar je res pomembno je to, da se ti globlje zaveš energije, ki te živi.

Stoyan Svet