Članek
Njihov cilj je z begunci napolniti naše domove
Objavljeno Nov 04, 2015

Ko je Angela Merkl javno napovedala, da se boji, da bo na Balkanu prišlo do vojne, sem se takoj spomnil na amriškega zunanjega ministra James Bakerja, ki je leta 1991 pred vojno v Beogradu napovedal točno isto; "Bojim se, da bo tu prišlo do vojne". Takrat James Bakerju nihče ni verjel, ampak kmalu se je začela na področju Juge neverjetna morija. Bakerjeve besede so bile dovoljenje za vsesplošno klanje.

Za Iluminate, ali NWO je značilno, da morajo vsak dogodek, ki naj bi se zgodil napovedati v naprej in Angela Merkl, ki je samo iluminatska lutka je tokrat dobila to vlogo, kot jo je leta 1991 dobil James Baker.

Naj še enkrat napišem kakšen je iluminatski scenarij in cilj, ki naj bi se prej ali slej zgodil. Tega cilja se ne zaveda niti naša vlada s Cewarjem na čelu, niti državni zbor, še manj pa kak Milanović s Hrvaške, da o kakem Aleksandru Vućiću iz Srbije niti ne govorim.

Cilj NWO, ali iluminatov je z begunci napolniti naše domove.

Z iluminati podprt kvazi begunski val se bo nadaljeval do neobvladljivih razmer, kjer bo na področju bivše Juge nekaj sto tisoč "beguncev" migrantov.

Avstrija in Nemčija bosta zaprli meje, v Sloveniji pa bo več kot sto tisoč beguncev, prav toliko, ali še več jih bo na Hrvaškem, da o Srbiji sploh ne govorim.

Hrvati ne bodo hoteli sprejeti beguncev iz Slovenije, Srbi pa ne beguncev iz Hrvaške.

Plačani begunci naj bi povzročili tak kaos, ki ne bo več obvladljiv, ne bodo jih mogli več zadrževati v begunskih centrih, ampak bodo primorani jih pustiti, da se bodo lahko svobodno gibali po državi.

Plačanci begunci naj bi vlamljali v hiše in stanovanja, pobijali stanovalce in se naseljevali v naše domove, prišlo naj bi do oboroženih spopadov, od strani iluminatov pa tudi do plačanih terorističnih bombnih napadov.

V Nemčiji že izpuščajo iz begunskih centrov vse begunce, ki si to želijo, seveda s tem premo sorazmerno narašča kriminal, ampak ne pozabimo, to je samo izpolnitev želja iluminatom, ali NWO, 

Kaj pa NATO? Ali ne plačujemo vsak mesec več kot 30 milijonov evrov samo zato, da nas branijo pred sovražniki?

Zdaj vsak lahko vidi zakaj sploh ne bi smeli vstopiti v to teroristično zvezo in da se je moramo čimprej rešiti. To isto lahko vidimo z EU, ki ne opravlja svoje osnovne naloge branjenje meja EU in nas prepušča samim sebi. Džanker pravi znajdite se po svoje?

Njihov namen je samo v tem, da si polnijo svoje birokratske riti z davkoplačevalskim denarjem, seveda pa prav pridejo tudi podkupnine in provizije od razno raznih svetovnih korporacij.

In kakšna je rešitev?

Edina rešitev za nas, če še hočemo ostati država je takojšen izstop iz organizacije NATO in EU in takojšnja tesnejša navezava političnih in gospodarskih stikov z Rusijo.

Drugače nas čaka tole;

in pa tole;

ne pozabimo za ISIS borce smo mi vsi izdajalci Alaha, nekateri od njih pa so kot begunci jasno povedali pred kamerami, da so prišli k nam maščevat preroka.

Stoyan Svet