Članek
Begunci, teroristi, ISIS plačani morilci
Objavljeno Nov 08, 2015

Dejstva so taka; Izkazalo se je, da EU ni to, kar bi po lastni zakonodaji morala biti, da je shengenska meja zgolj teorija in da je vsaka EU država več ali manj glede ISIS teroristične invazije džihadistov prepuščena sama sebi. Izkazalo se je, da so EU oblastniki vključno z našimi zgolj Sorošove lutke, ki ubogajo njegove ukaze. Izkazalo se je, da je NATO zgolj ekspozitura MONSANTA in ostalih ameriških iluminatskih korporacij, saj ne služijo osnovnemu namenu zaradi česar so bili ustanovljeni; skupni obrambi EU.

Veseli me, da vedno več ljudi bere moje članke, saj je zadnji članek dosegel že 8500 bralcev.

Medtem ko nas "naša" (Rothschild-Soroš) medijska trobila še vedno bombardirajo z "ubogimi" begunci in prebežniki, pa vsak lahko v videih na youtube jasno vidi kdo ti Soroš plačanci so, kaj hočejo in kaj počnejo. Medtem, ko se Avstrijke že oborožujejo pred muslimanskimi posiljevalci, (tam je zmanjkalo že vseh vrst orožja), pa pri nas predsednik vlade Miro Cewar še vedno razmišlja kaj bi ob tej begunski krizi kazalo, ali ne kazalo storiti in čaka nadaljnjih navodil in pohval od Junkerja iz Bruslja.

Naj na hitro razčlenim begunce. Iz videov na youtube je jasno razvidno, da je od vse te silne množice mladih moških sirijskih beguncev in družin samo kakih 5%. Na prvih videih, ki smo jih videli so ti "begunci" delovali zelo agresivno. To so v večini bili ISIS džihadisti, ki so po njihovih trditvah v EU prišli maščevat preroka;  iluminatski plačanci, ki so jih po poročilih bivših agentov CIA izpustili iz vseh zaporov na bližnjem vzhodu. Po tem receptu se je začela tudi vojna v Jugoslaviji. Milošević je po nalogu iluminatov iz vseh zaporov spustil vse zapornike od morilcev do posiljevalcev, ki so potem veselo klali po Bosni in Hrvaški. Seveda je to isto stril na hrvaškem tudi Tudžman.

Ali se komu zdi čudno, da na youtube lahko vidimo kako ti ISIS džihadisti v Siriji pred strelskim vodom ubijejo dva otroka, ali pa da posilijo tri leta staro punčko in ji potem odrežejo glavo? https://www.youtube.com/watch?v=9Q6ye_YBxKE 

Torej najhujši so ti morilci bivši kaznjenci, drugi so plačanci iz vseh muslimanskih držav od Afrike preko Pakistana do celo Indonezije. Tretji so suniti iz Iraka, Libije in Sirije, ki so bodisi prostovoljno, ali pa pod prisilo postali ISIS džihadisti. Na komadnih mestih pa so povsod izraelski Mossad borci. Ti so tisti, ki usmerjajo in vodijo vse iz ozadja. Tudi oni so med kvazi begunci. 

Kot vsi vemo je Angela Merkel napovedala, da bo prišlo do vojne na Balkanu. Samo vprašanje časa je, kdaj bodo Soroševi ISIS džihadisti dobili navodila na katerih ne bo več pisalo Švedska in Nemčija, ampak Hrvaša in Slovenija.

Ne dvomim, da se na skrivnih mestih v Srbiji, Hrvaški in Sloveniji že nahajajo večje količine orožja po katerem bodo posegli džihadisti, ko bodo za to dobili namig od Soroša. Sploh se ne bi čudil, če bi v bližnji prihodnosti prišlo tudi do kakega terorističnega napada na nuklearko v Krškem. 

V Sloveniji je vseveč ilegalnih migrantov džihadistov in kmalu politična situacija ne bo več obvladljiva. In potem se bo tudi pri nas dogajalo to, kar se že dogaja na Švedskem, kjer je 2% muslimanov odgovornih za kar 78% posilstev v tej državi. Švedska je glede posilstev tako procentualno postala druga država na svetu za Južno Afriko, v zadnjem letu se je procent posilstev s strani muslimanov tam povečal kar za 500%. Kriminalne muslimanske bande na švedskem kontrolirajo že 55 območij, kamor se švedska policija sploh ne upa več.

Če ne bo s strani naše oblasti prišlo do takojšnjih drastičnih ukrepov, bo zelo kmalu pri nas prišlo glede te bugunske krize do takega kaosa, ki ne bo več obvladljiv. Ob stotisoč muslimanskih imigrantih, katerih navodila bodo ustvarjati nered, Slovenija kot država lahko pade v parih dneh. 

Vsi vemo, da bo v centru Ljubljane kmalu zgrajena džamija z minaretom visokim kar 40m. To bo center za džihad v Sloveniji. Center mesta bo kmalu za tem postal muslimanski geto, meščani pa se bodo iz strahu in zaradi ljubega miru množično odseljevali iz mesta.

Edini evropski voditelj še s kančkom zdrave pameti in kateremu ni vseeno za njegovo ljudstvo je madžarski predsednik Orban. Že pred meseci bi se morali zgledovati po njem in za migrante in ISIS džihadiste brez dokumentov popolnoma zapreti južno mejo.  Res žalostno in smešno je, da moram jaz na slovemsko hrvaški meji kazati moje osebne dokumente, ISIS džihadistom pod zaščito Soroša pa tega ni treba.

Iz tretjerazrednih državljanov se počasi spreminjamo v četrtorazredne in tako naprej po lestvici navzdol.

To je apel Cerarjevi vladi; Ali takoj ukrepajte in zaščitite nas slovenske državljane in davkoplačevalce od katerih tako lepo živite, ali pa takoj zginite na smetišče politične zgodovine in oblast prepustite ljudem, katerim je še kaj do naših državljanov.

In kaj je treba storiti?

1. Najprej zagroziti NATO-u naj zaščiti naše meje in če jih ne takojšen izstop iz organizacije NATO. Isto z EU.

2. Takoj razglasiti izredne razmere za rezervo vpoklicati vse, ki so služili vojaški rok in ki znajo rokovati s strelnim orožjem, vzpostaviti teritorialno obrambo po vsej Sloveniji in vzpostaviti vaške straže.

3. Zaostriti azilno zakonodajo, v primeru teorističnih napadov ponovnmo uvesti smrtno kazen.

4. Takoj se povezati z Rusijo in jih prositi za zaščito. 

Vem draga Cerarjeva vlada, da ne boste storili nič od tega; Za vas je najpomembnejša politična zadeva v Sloveniji stopiti v bran istospolnim porokam. Domnevam, da vam je tudi to naročil vaš gospodar gospod Soroš.

Stoyan Svet