Članek
ISIS teroristi masakrirali 200 sirijskih otrok
Objavljeno Nov 10, 2015

Medtem, ko vsa naša državna medijska trobila in vsi naši Soroševi plačanci pri nas pišejo in govorijo o ubogih beguncih, ki so mimogrede kot lahko vsi vidimo v videih v 95% mladi moški, vsi svetovni mediji danes poročajo o pokolu nemočnih 200 otrok, ki so jih lani v Siriji pobili ISIS teroristi.

V Turčiji jih čaka dva milijona, da se podajo na pot v EU, kjer jih čakata med in mleko, 800€ azilnega mesečnega dodatka in neizmerno veliko število blond kurb, (kar so vse ženske, ki niso muslimanke) ki jim bodo na razpolago za njihova posilstva.

Ti Soroševi "migranti" že dobro vejo, da se meja v Nemčiji in Švedski počasi zapira in bodo zdaj že zadovoljni, če dobijo azil v kaki vzhodni državi recimo v Sloveniji, ki jim bo radodarno na njihovo željo poklonila azil.

Na videu lahko vidimo, da imajo ti hrabri borci, ki masakrirajo otroke zakrite obraze, da jih ne bi kdo na posnetkih prepoznal.

Vendar vsak lahko ve, ali so med vsemi temi begunci brez dokumentov tudi ISIS teroristi. Kako? Pred kamerami si zakrivajo obraze.

Glede na dejstvo, da se je pri nas "izgubilo" že veliko teh ISIS beguncev, pa nihče ne ve, kakšne bojne naloge so jim bile zapovedane. Mogoče bomo o tem kmalu lahko brali ne v naših, ampak tujih medijih.

Torej Sorošev gangstersko-banksterski scenarij za novo balkansko vojno je že dolgo pripravljen Cerarjeva vlada pa veselo čaka na ugoden razplet ta hip najpomebnejše politične zadeve v Sloveniji; 

referendumski podpori za istospolne poroke.  

Stoyan Svet