Članek
NWO iluminati naši smrtni sovražniki
Objavljeno Nov 12, 2015

Vsebolj se približujemo razpadu brezzobe EU in vsebolj spoznavamo, da so edini cilji EU birokratov njihove dobre plače in njihova pokornost NWO gospodarjem imenovanim tudi iluminati. Vsebolj spoznavamo, da je NATO naš skupni EU sovražnik, ki služi zgolj interesom NWO iluminatom, vsebolj spoznavamo, da smo kot država prepuščeni samim sebi in bi takojšen odhod iz EU in NATO-a moral biti že včeraj in ne jutri, vsebolj spoznavamo, da bi ograjo na hrvaški meji morali postaviti že tedaj, ko so jo Madžari.

Komur še ni jasno zakaj bi morali imeti že ograjo naj pogleda ta video, to je to, kar nam brez ograje sledi.

Hrvaška vlada je naši zagrozila, da bodo podrli ograjo, ker na nekaj mestih po njihovem posega na njihovo ozemlje. Kakšni bedaki, namesto, da bi tudi sami že imeli ograje na srbski meji, ker ko bodo v državi imeli par sto tisoč muslimanskih bratov bo pri njih prišlo do takega kaosa kot je prišlo do kaosa na otoku Lezbos. Zaslepljenci ne vidijo, da si pljuvajo v lastno skledo in da so NWO iluminati naši skupni sovražniki.
https://www.youtube.com/watch?v=44vzMNG2fZc

Tudi Srbi, če bi bili pametni bi že morali imeti žično ograjo na njihovi južni meji. Ta balkanska vojna o kateri se po EU že nekaj časa govori naj bi se začela na srbsko-kosovski meji. Vemo, da je celotno Kosovo ena sama NATO baza, vojaška sila, ki je pokorna ekspozitura in izvajalka terorizma NWO iluminatov. Srbija paktira z Rusijo, kar  NWO Iluminatom nikakor ni všeč, zato naj bi bila vojaško ponovno pokorjena preko NATO-a.

Ekspozituri NWO sta tudi Saudska Arabija in Izrael. Kljub temu, da sta religijsko smrtni sovražnici pa obe verno ubogata ukaze NWO. Kot sem že večkrat pisal je ISIS njihov skupni produkt. Če je še kje kak dvomljivec, ki ne verjame v to naj pogleda sledeč video, katerega povezavo mi je poslal prijatelj. V njem se lepo vidi, kako ameriški helikopter apache spremlja karavano ISIS borcev, ki skozi Irak vstopajo v Sirijo. http://www.washingtonsblog.com/2015/11/video-u-s-apache-attack-helicopter-follows-behind-isis-convoy-into-syria-from-iraq-doesnt-fire-a-single-shot.html  

Že večkrat sem pisal, da so naši smrtni sovražniki milijarderji NWO, ki želijo eno svetovno vlado, seveda njihovo in v kateri so razni rothschildi, rockefelerji, buši itd Med njimi je nedvomno tudi milijarder Soroš. Njihov končni cilj je razredčenje svetovnega prebivalstva iz sedmih milijard na pol milijarde njihovih sužnjev.

Naši sovražniki pa so tudi vse Sorošove lutke, ki se preko raznih njegovih mirovnih inštitutov trudijo za padec EU mej. Zdaj so se prikrito vključili tudi preko kvazi borcev za živalske pravice, kajti uboge živali se zapletajo v mejne žične ograje in tam v mukah umirajo. Seveda pa teh kvazi EU borcev za uboge živali ni bilo nikjer ob vsakodnevnih milijardnih pokolih klavne živali, ki jih vsak dan pobijajo po klavnicah. 

Razumi, da samo takojšen izstop it NATO in EU in takojšnja tesnejša tudi vojaška povezava z Rusijo nam zagotavlja preživetje v nasprotnem primeru bomo zelo hitro postali SLOVENISTAN, HRVATISTAN in SRBISTAN. Po načrtu NWO iluminatov smo to itak že. 

Stoyan Svet