Članek
Kdo je za zadnjim masakrom v Parizu?
Objavljeno Nov 14, 2015

Ozadja svetovnih terorističnih napadov  podrobno proučujem že od 11. septembra 2001. Zelo malo je še ljudi, ki še verjamejo, da je za napadom na dvojčka bil "Obama" Bin Laden in njegova Al Kaida, še posebej zato, ker se je poleg nebotičnikov do temeljev zrušila tudi tako zvana stavba 7 v kateri je imela sedež CIA. Do sedaj ni bilo nobenih uradnih pojasnil, zakaj se je zrušila ta stavba. Po trditvah poznavalcev je bilo potrebno uničiti neke dokumente, ki naj bi hudo korupcijsko bremenile Donalda Ramsfielda. 

Podrobno sem spremljal tudi ozadja terorističnega napada v Madridu leta 2004 in v Londonu 2005, Bostonski bombni napad pred dvema letoma in pariškega Charlie Hebdo. Seveda sem pozorno spremljal tudi tega zadnjega v Parizu. Tudi ta ima kar preveč podobnosti s terorističnim napadom na Charlie Hebdo. Charlie Hebdo je pred napadom kupil Jacob Rorthschild, Bataclan koncertno dvorano pa je septembra letos prodal Rothschildov prijatelj zaradi strahu pred terorističnim napadom antisemitistov. 

Vsi ti teroristični napadi imajo kar nekaj skupnih imenovalcev in sicer;

1. Na prizorišču vedno najdejo nepoškodovane osebne dokumnete domnevnih teroristiv. Tudi tokrat v Parizu kot v vseh prejšnjih so jih našli. Ponarejen sirijski potni list terorista. (rotschildov mosad podpis)

2. V času vsakega terorističnega napada potekajo vojaško-policijske vaje pod vodstvom tajnih služb CIA, MI6, Mosad, itd prav tam, ali v okolici, kjer je bil izveden teroristični napad. Tudi tokrat ni bilo nič drugače. 

3. Vsak teroristični napad se zgodi preden naj bi potekali kaki shodi, ali protesti proti klimatskim spremembam itd. Tudi tokrat v Parizu je bilo točno tako.

4. V ozadju se tajno sprejema korporacijski sporazum med EU in ZDA znan kot TTIP in TISA.

Kdor spremlja moja pisanja že lahko ve, da veliko let podrobno proučujem delovanje Iluminatov bančnih gangsterjev.

Nobeni konflikti, nobene vojne, nobeni teroristični napadi v svetu niso šli, niti ne grejo mimo njihove volje. Oni vse splanirajo v naprej. Vsak datum za terorističen napad, ali pričetek vojne je skrbno numerološko splaniran, tudi ta petek 13. november 2015 ni bil noben slučaj. Iluminati so vsi mahnjeni na numerologijo in tega niti ne skrivajo. Na youtube je dovolj videov, ki to potrjujejo. Numerolgija je njihov podpis pod vsak teroristični napad, pod vsako lokalno, ali svetovno vojno.

Ti ubogi muslimanski teroristi ne vejo, da so Rothschildovi plačanci, da delajo zgolj za svetovne bančne gangsterje.

Bančni gangsterji NWO pa imajo z ustvarjanjem terorističnih napadov veliko korist. Ne pozabimo, kaj je njihov končni cilj; 1.konstantno ustvarjati mednarodno zmedo, 2. z izrednimi razmerami ukinjati demokracijo, 3. uvesti diktaturo novega svetovnega reda NWO, 4. zmanjšati svetovno populacijo na pol milijarde njihovih sužnjev itd

V podkrepitev mojih navedb pa še nekaj dejstev; koncem meseca bo v Prizu potekala konferenca Združenih Narodov o klimatskih spremembah. Ker so bili pričakovani veliki prostesti proti zapraševanju neba, jih zdaj, ko so v Parizu izredne razmere ne bo, NWO pravljičarji pa nam bodo lahko še naprej veselo prodajali pravljice o segrevanju podnebja. 

Pred terorističnim napadom v Parizu so se sestali CIA direktor Brennan, direktor francoske tajne službe Bernard Bajolet, izraelski svetovalec za varnost Yacov Amidror v Washingtonu. Ni mi treba razlagati, da so vsi ti ljudje Rothschildove lutke.

https://www.youtube.com/watch?v=DxkInbEcEZ4

Torej, če, kako in kdaj naj bi potekala od banksterjev napovedana balkanska vojna bodo, ali so že odločili NWO banksterji gangsterji.

Zaplesti v vojno Srbe in Hrvate je pravi mačji kašelj, razstreliti tam kakšno javno prireditev, kjer se bo na sceni pojavil hrvaška, ali srbska osebna izkaznica "terorista" bo za njih dovolj, da se bo njihov ogenj sovraštva spet razvnel do neba.

Kot sem že napisal, sam bi v danih razmerah močno okrepil varovanje naše nuklearke.

Upajmo, da bomo voditelje balkanskih držav vsaj v zavesti prisilili, da ob morebitnem terorističnem napadu ne nasedajo več pastem NWO svetovnih bančnih gangsterjev in se takoj zavejo kako pomembno je, da se ponovno vojaško povežemo, če hočemo kot narodi preživeti.

Stoyan Svet