Članek
Tovariš Ivan Zombi Janša
Objavljeno Nov 18, 2015

Najprej zakaj tovariša Ivana Janšo imenujem Zombi? Zato, ker je javno nas protestnike pred parlamentom imenoval zombiji. Star pregovor pa pravi: "To, kar slabega govoriš o drugih to si ti sam." Ker sem se sam udeležil vseh protestov in ker so mnogi že pozabili kakšne so bile naše zahteve si osvežimo spomin z videom iz Murske Sobote, kjer sem med drugimi, kot govornik bil povabljen tudi jaz. Moj govor nekje od 5 minute naprej; https://www.youtube.com/watch?v=DIIhHAkRRWE

Tovarišu Ivanu Zombiju Janši sem 1. decembra 2012 napisal tudi odprto pismo v katerem sem ga pozval k odstopu; http://www.pozitivke.net/article.php/20121201212948675 

Zdaj pa še malo o njegovem kameleonstvu. vsi vemo, da je bil tovariš Ivan Zombi Janša goreč komunist, ki so ga vrgli iz partije. Pridružil se je Tomšičevi SDZ zametku prve delavske stranke v Sloveniji. Pridružil se je tudi Pučnik in ustanovili so socialno demokratsko stranko. (socialno demokratske stranke v EU so delavske stranke) Nato se je tovariš Ivan Zombi Janaša rešil Tomšiča in ga postavil na stranski tir. Imel sem priložnost pogovarjati se s Tomšičem, ki mi je takrat izrazil razočaranje nad tovarišem Ivanom Zombijem Janšo. Prav tako pa je na stranski tir postavil tudi dr. Pučnika. Skratka ko tovariš Ivan Zombi Janša nekoga ni več rabil je ta zanj postal samo še izločena šahovska figura. 

Tovariš Ivan Zombi Janša pa je kmalu ugotovil, da mu delavska stranka ne odgovarja in je komunistični partiji Združena lista poklonil socialnost, sam pa socialnost zamenjal za slovenskost. Ko je 2004 prišel na oblast smo vsi lahko videli njegovo borbo proti korupciji in klientelizmu, ki jo je tako obljubljal v predvolilnem času. Ta se je spremenila v njegovo ponavljajočo mantro; "Tako je delal tudi Rop" skratka samo nadaljeval je korupcijsko klientelistično politiko LDS. Koliko pa tovariš Ivan Zombi Janša ljubi slovensko ljudstvo je pa dokazal v EU s podpisom pogodbe o prodaji vodne infrastrukture in podeljevanje koncesij privatnim podjetjem in s tem ukinitvijo temeljne človekove pravice do vode.  

In za konec, nekdo je na publish wall zapisal, da je tovariš Ivan Zombi Janša imel predavanje v Celovcu v katerem je govoril kaj Angela Merkel z begunci iz Sirije je, oziroma ni mislila. Res neverjetno, da ne rečem smešno saj je oporekal stotinam videov in člankom v katerih Angela Merkel v Nemčijo vabi sirijske begunce. 

Stoyan Svet