Članek
Muslimanski teroristi lutke novega svetovnega reda NWO
Objavljeno Nov 20, 2015

Naj takoj povem, da sem antisemitist, ampak ne proti Judom med katerimi je veliko mojih prijateljev, tudi ne proti njihovi veri, ampak proti Rothschildovem sionizmu, ki že 65 let pobija Palestince kot zajce, Gaza pa vsebolj postaja eno samo koncentracijsko taborišče. Niti en sam moj prijatelj, ki živi v Izraelu ne podpira genocida, ki ga tam izvaja Rothschildova teroristična vojska in policija. Kdor zna angleško naj pogleda ta video David Ickea, ki ga podpiram 100%. https://www.youtube.com/watch?v=roR3sSunqpo

Sem tudi proti Rothschildovi ameriški NATO politki, ki je v Iraku, Libiji, Siriji, Afganistanu itd pobila par milijonov muslimanskih civilistov. Zato pa sem napisal članek z naslovom NWO iluminati naši smrtni sovražniki http://www.publishwall.si/stoychi./post/150203/nwo-iluminati-nasi-smrtni-sovrazniki

Teh terorističnih rothschildov, rockfelerjev, bušev, sorošev je v svetu vsega skupaj nekaj deset tisoč, ampak so vsi lepo razporejeni na odgovornih mestih v vladah ZDA, EU in Izraela, predsedniki vlad teh držav pa so samo njihove lutke, ki ne odločajo o ničemer.

Vsi ti bi morali biti zaradi genocida obsojeni v Hagu na dosmrten zapor.  Tudi predsedniki balkanskih vlad in držav se močno trudijo jim ustreči in lesti ve se kam, kar je itak vsem razvidno.

.

Glede na dejstvo, da so NWO rothschildi lastniki in Saudske Arabije in Izraela, da se po njihovih scenarijih pobijajo shia in suni muslimani, da se v režiji NWO rothschildov izvajajo vsi teroristični napadi, da imajo rothschildi med vsemi ekstremnimi muslimanskimi celicami svoje ljudi lahko mirno rečem, da so tudi vsi muslimanski teroristi samo lutke rothschildovega novega svetovnega reda NWO.

Stoyan Svet