Članek
RKC bo učila Islam
Objavljeno Nov 27, 2015

Mnogi se sprašujete zakaj Angela Merkel za delovno silo, ki jo v Nemčiji primanjkuje ni povabila delavce iz sosednjih držav, kot Poljska, Ukrajina, ali pa morda celo Indija in Kitajska? Tam imajo pridne delavce, ki bi z veseljem prišli v Nemčijo delat. Ampak ne, ona je raje v Nemčijo povabila ISIS džihadiste. Da bo situacija še bolj smešna, da ne rečem groteskna je Angela Merkel družno s Francijo napovedala vojno ISIS teroristom v Siriji, da bi tako pritegnila v Nemčijo še več tistih, k so po njihovih lastnih izjavah v EU prišli maščevat preroka.

Naš vladni predstavnik Šefic pa je ponosno ponovil pobožne Obamine želje, da bo ta vojna proti ISIS-u trajala še pet let. Ves ta čas naj bi na milijone "beguncev" veselo prihajalo v EU in seveda tudi k nam v Slovenijo.

Ne pozabimo NATO je pod nadzorom ameriških sil v Iraku, Libiji in Siriji z bombardiranji pobil več kot dva milijona civilistov, ISIS kalifat pa se je medtem veselo širil. Tako bodo ti EU džihadisti imeli tukaj kaj maščevati.

O killuminatih in njihovih lutkah, (kateri so vsi EU oblastniki in njihovi predstavniki) sem že veliko pisal. Kogar to zanima naj pogleda moje pretekle članke. Da bi bolj razumeli svetovne vojne, teroristične napade, predvsem pa eksodus džihadistov v EU, ki se sedaj dogaja, pa ne moremo mimo Komiteja 300.

O komiteju 300 že več kot 20 let predava dr. John Coleman, ki je bil angleški tajni agent član znane MI6. Kot tak je med službovanjem naletel na te dokumente o katerih bo v nadaljevanju govora. Več pravil killuminatov, ki so bila objavljena na hrvaškem portalu Novi Svetski Poredak, sem objavil že lani in z njimi seznanil tiste, ki o tem še niso nič vedeli.

Vendar kakor se za ostale Killuminatske dokumente ne ve, kateri žvižgač jih je prinesel na plano, pa se za dokumente Komiteja 300 to točno ve. To je dr. John Coleman. Tu je video dr John Colemana;  https://www.youtube.com/watch?v=ZsbZ3AdFxSM .

Tu lepim prevod Happy Yacka z nekega foruma, ki je prevedel nekaj prvih točk Komiteja 300 kar z googlom (v njem je veliko napak), nekaj sem jih prevedel sam, ostale so na strani novi svjetski poredak v hrvaščini; http://www.novi-svjetski-poredak.com/2013/07/16/komitet-300-plan-za-buducnost-svijeta-21-tocka-za-uspostavu-novog-svjetskog-poretka/

Globalisti takih napak, ki so jih počeli od Babilona pa na sem ne delajo več. Sedaj s svojo milijonsko vojsko hlapcev gradijo NWO, Novi svetovni red. Planet bo razdeljen v regije. Nacionalnosti ne bo več in ne narodov. Globalisti verujejo samo v enaga Boga, Luciferja. Globalisti verjamejo v teror. Za globaliste je na planetu preveč prebivalcev. Preveč nekoristnih jedcev, ki trošijo naravne dobrine, ki niso neizčrpne in jih je zato treba pobiti. Za njih industrijski razvoj pomeni porast prebivalstva. Zato je treba spremeniti Božjo zapoved ljudem naj se razmnožujejo in naseljujejo planet.

Od tod tudi njihov napad: na krščanstvo. Postopni in siguren propad industrijskih držav-narodov, uničenje na stotine in stotine miljonov ljudi, ki jih Komite 300 imenuje ,"višek prebivalcev” in eliminacija katerega koli predsednika, ki bi se uprl njihovemu načrtu.

Iluminati in Komite 300 imajo 21 ciljev, ki so si jih zastavili.
1. Vzpostavitev Ene svetovne vlade/Nove Svetovne Ureditve v kateri bosta cerkev in monetrani sistem združena pod njihovo kontrolo. Ta svetovna vlada je začela s formiranjem svoje cerkve v 20-tih in 30-tih letih prejšnjega stoletja z razumevanjem, da je potrebno to versko verovanje vplesti v zavest človeštva in da mora imeti zunajno manesfitacijo. Zaradi tega so kreirali ,,cerkev”, ki bo kanalizirala to verovanje na način, ki odgovarja samo njim.
2. Popolno uničenje vsake nacionalne identitete in nacionalnega ponosa. To je primarni cilj, ki se mora uresničiti v kolikor želijo, da bo koncept Ene svetovne vlade funkcioniral.
3. Razvrednotiti in popolnoma uničiti religijo, posebno krčansko z izjemo njihove ,,cerkve”.
4. Vzpostavitev kontrole nad vsako osebo s pomočpjo kontrole uma in tega kar Brzezinski imenuje tehnotronika, ki bo ustvarila človeške robote in sistem terorja nezamisljivih razmer.
5. Končati z industrijalizacijo in produkcijo električne energije iz jedrskih elektrarn v okvirju tega kar sami imenujejo ,,postindustrijska družba ničelnega razvoja”. Računalniki in uslužnostna industrija (servis). To kar bo ostalo od ameriške industrije bo premeščeno v države kot je Mehika, kjer je veliko poceni suženjske delovne sile. Kot smo že videli 1993 (le nekateri), ko je ta cilj postal realnost z razglasitvijo NAFTA-Severnoameriškega sporazuma o svobodni trgovini. Nezaposleni v ZDA (na samo tam) bodo postali z začetkom industrijskega uničenja odvisniki od drog, ali pa bodo postali samo navadna statistika v procesu eliminacije viška populacije.
6. Vzpodbujati uporabo drog in jo na koncu legalizirati. Pornografija bo proglašena za umetnost, ki bo postala najširše priznana in skrajno običajna.                                                                                                                                          7. po planu depopulacija velikih mest. 

8. Preprečevanje vsakega znanstvenega razvoja, razen tistega, ki koristi Killuminatom.                                                                                                                       9. Da se do 2050 leta z omejenimi vojnami v naprednih državah in z lakoto in boleznimi v tretjem svetu izzove smrt treh milijard ljudi.                                                                                                                                                             

10. Oslabeti moralno tkivo narodov, demoralizirati delavce z ustvarjanjem masovne nezaposlenosti (več na strani novi svetski poredak)

19. Posebno zanimiv je 19. člen s katerim so že prodrli v vsako vlado z namenom uničiti suverenost in integriteto naroda.

20. tudi 20 člen je za nas še kako zanimiv; po vsem svetu organizirati teroristične organizacije in se dogovarjati z njimi o terorističnih akcijah.

Kot vidite dragi moji naše oblastne lutke že vrsto let zvesto sledijo temu programu Komiteja 300, še posebej 2. 4. 6. 10. in 19. členom, 20. pa nam na veselje kvazi levičarjev še sledi. Naši kvazi levičarji pa pravijo; "Folk sprijaznite se, vaši otroci in vnuki bodo muslimani."

Zdaj mogoče tudi bolj razumeš killuminatske parade ponosa in sprejem novega zakona o ZZZDR, katerega osnovni cilj je prodaja tvojih otrok.

In zakaj naj bi RKC po planu komiteja 300 in killuminatov učila Islam? Ker bi s tem lažje uveljavila diktaturo in med ljudmi sejala strah.

Stoyan Svet