Članek
Bistvo ZZZDR je kraja tvojih otrok
Objavljeno Dec 08, 2015

Kot smo že ugotovili tako kot v zahodnem kvazi demokratičnem svetu so na oblastnih funcijah NWO lutke člani LGBT od predsednika ZDA Obame naprej.

Ne pozabimo v načrtih kiluminatov je že pred mnogimi leti bila totalna demoralizacija družbe saj je s tako demoralizirano družbo veliko lažje upravljati.

https://www.youtube.com/watch?v=NMseURlNnko 

Glede naših oblastnih lutk ni vprašanje kdo ni pristaš in člani LGBT, ker itak večina njih je. To se itak že lepo vidi po njihovem obnašanju.

Zato ni prav nič čudno, da so LGBT društva v zadnjih 12 letih dobila več kot 10 milijonov davkoplačevalskega denarja, medtem ko družinska društva v vsem tem istem času borih 200 tisoč €.

Kdor se je vsaj malo poglobil v ta zakon ZZZDR, ki ga povsod po svetu forsirajo kiluminati so mu stvari postale jasnejše ko se je seznanil o tem kaj se je in se še dogaja v državah, ki so ta vsiljeni zakon sprejele, recimo Norveška.

Tamkajšni CSD-ji so po novem zakonu pospešeno začeli jemati otroke materam samohranilkam in družinam priseljencev. Ti ljudje, katerim so vzeli otroke pa zdaj sploh nimajo z njimi nobenih stikov, niti ne vedo kje so in kaj se z njimi dogaja in če so sploh še živi.

Vemo, da prostozidarski kiluminati vsako leto v EU potrebujejo okoli 2000 otrok za njihova satanstična žrtvovanja in pitja otroške krvi za pridobivanje njihove kiluminatske moči.

To prakso odvzemanja otrok s strani CSD-jev pa se že pospešeno in podmizno dogaja tudi pri nas. Znan in dobro publiciran je primer matere iz Radovljice, ki so ji nezakonito vzeli otroka in jo skušali spraviti v psihiatrično bolnico. Po posredovanju CZPNN je bila mati otroka nemudoma odpuščena iz psihiatrične bolnice, socialna delavka CSD-ja Radovljica, ki je uredila odvzem otroka Radovljica pa je izgubila službo.

Imel sem priložnost videti to mater z njenim otrokom. Ta otrok je bil zelo travmatiziran, saj je čim se je oddaljila od njega takoj začel jokati in se jo skušal oklepati.

Mati tega otroka je imela srečo, da je bila članica CZPNN, ker bi v nasprotnem primeru zagotovo izgubila svojega otroka, ona pa bi bila do konca življenja psihiatrična odvisnica, ali pa bi storila samomor.

Vendar tak primer, kot je bil njen ni edini. Taki nezakoniti odvzemi-kraje otrok s strani CSD-jev in privolitvijo ministrstva se dogajajo po vsej Sloveniji in za večino njih javnost sploh ne izve.

Torej dragi moji, če boste glasovali na referendumu za novi zakon ZZZDR boste dali svoj glas za krajo vaših otrok, ki vam ga bodo lahko CSD-ji odvzeli že samo zato, če bo otrok kje v javnosti izjavil, da je lačen.

In ne samo to s podporo temu zakonu boš dal(a) zeleno luč kiluminatom, svetovnim satanistom NWO, katerih cilj je z vsemi sredstvi zmanjšati svetovno populacijo iz sedmih milijard ljudi na pol milijarde.

Če pa se z zmanjšanjem populacije slučajno strinjaš, pa ti predlagam, da se v imenu kiluminatskih satanističnih ciljev prostovoljno "fentaš" kar sam.

Stoyan Svet