Članek
Če si glasoval(a) ZA
Objavljeno Dec 21, 2015

nisi glasoval(a) z možgani,

ampak s tistim,

kar je med tvojimi nogami.

Glede na rezultate referenduma bi pričakovali odstop vlade in pokritje stroškov referenduma iz njihovih lastnih žepov. Jasno je razvidno, da ta vlada absolutno nima več nobene podpore v ljudstvu. Od tistih 36% ljudi, ki so glasovali Za so v večini državni uslužbenci v Ljubljani, ki so to enostavno morali, da bi še naprej lahko obdržali svoje lepe službe.

Omenil bi umazano kampanijo s katero so vladajoče stranke skušale prevarati volilce s parolami, kao ali ste za ljubezen, za poroko, za resnico? Kdo pa to ni?

Druga umazana zadeva je bila zavajajoče referendumsko vprašanje; Ali ste za spremembo tega in tega člena zakona ZZZDR, namesto, da bi bila podana vsebina teh sprememb.

Na srečo volilno telo tej lažni propagandi ni nasedlo.

Če smo iskreni pa poslanci državnega zbora sploh ne bi smeli sprejeti tak zakon, ki je v nasprotju z veliko členi ustave.

 Ustavno sodišče RS, ki naj bi branilo ustavo, ne bi smelo dopustiti uveljavitve tega zakona. Tako pa se je ob tem referendumu izkazalo, da ne branijo ustave in da so samo lutke oblastne oligarhije.

Ob tem referendumu pa lahko jasno vidimo kdo vse so poleg vladnih strank lutke Iluminatov. Brez najmanjšega dvoma sta to tudi Sorošev Mirovni Institut in Sorošev Amnesty International Slovenia, ki je med drugim izdal priročnik za osnovne šole z naslovom; Ljubezen je ljubezen.

Želja svetovne oblastne oligarhije je, da ne sprejmeš vloge moškega, ali ženske, ki ti jo je dala narava, ampak, da si ono, ki se bo šele odločilo kaj bi rado bilo.

To ono pa bo ves čas razdvojeno in nikoli ne bo srečno, prav to pa je to, kar želi oblastna oligarhija. Čimveč takih s katerimi se da lažje manipulirati.

Duša človeka je brezspolna, moško, ali žensko telo pa ti je narava podarila zato, da bi se skozi njega naučil(a) tistih življenjskih lekcij, ki so ti  v tem življenju bile namenjene.

Stoyan Svet