Članek
Seks z živalmi rituali oblastnih prostozidarjev
Objavljeno Dec 23, 2015

Ob referendumu o ZZZDR je prijatelj Rastko Plohl ponovno odprtl temo Baričevič, ki naj bi jo ubili lastni psi. Ker sem se takrat s to zadevo precej ukvarjal sem napisal o tem tudi članek.

Tako kot sestra Baričevičeve Dea sem tudi sam prepričan, da je bila Baričevičeva umorjena in da ni ona seksala s psi, ampak njeni politikantski prostozidarski pacienti pri katerih je zoofilija del njihovih satanističnih ritualov. https://www.youtube.com/watch?v=xv1JE6b8tUw 

Da je temu res tako, naj omenim, da je takrat istočasno s klinike Baroso bilo ukradenih 3600 kartotek njenih pacientov.  Na nekih forumih se je pojavil celo seznam politikantskih oblastnih zoofilov v katerega pa ne verjamem, saj so na njem bili skoraj vsi oblastni predstavniki od predsednika države, do predsednika vlade in njenih preteklih in tedanjih ministrov.

Višja državna tožilka Dragica Kotnik, ki je hotela zadevi z bulmastifi priti do dna je bila kmalu zatem suspendirana z nekimi smešnimi obtožbami. Vse obtožbe proti njej so bile kasneje zavržene. Kar mi je zanimivo je edino to, da je v suspenz Dragice Kotnik bil vpleten tudi zdajšnji minister za pravosodje Goran Klemenčič.  http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/zmedena-kronska-prica-o-napadu-na-baricevica

Evo vsebina mojega članka, ki sem ga napisal 28. februarja 2010 torej pred petimi leti;

Kakšna je to država v kateri so pasja življenja pomembnejša od človeških?    i

K pisanju tega članka me je spodbudil poziv humanitarnega društva Šent, ki zbira sredstva za vrnitev naše državljanke, ki je v Indiji hudo duševno zbolela zato ni mogla podaljšati vize in je končala v tamkajšnjem zaporu.

Pred štirimi leti so na Oražnovi ulici štirje bulmastifi lastnice Zdenke Roter in Saše Baričevič raztrgali mimoidočega Staneta Megliča, ki še po štirih letih ni dobil nobene odškodnine, niti nikakršnega opravičila od lastnic psov. Priča dogodka je napisala, da sta pred hišo Baričevičeve stali z Zdenko Roter, Stane Meglič, ki je šel mimo je v avtu opazil tri bulmastife, ker so mu bili všeč jih hotel slikati s svojim mobitelom.

Zdenka Roter, ki je na vrvici imela enega od bulmastifov je na Megliča takoj spustila tega psa, ostali trije bulmastifi pa so poskakali iz odprtega avta se mu pridružili v klanju Megliča. Po poročilih očividcev doktor Saša Baričevičeva in doktor Zdenka Roter nista poklicali niti policije niti rešilca, ampak sta takoj poklicali odvetnika Senico naj uredi zadevo.

Rešilce in policijo so poklicali šele sosedje, ko so videli, da bodo bulmastifi pokončali nesrečnega Staneta Megliča. Policisti so na kraju dogodka ubili enega od bulmastifov, dva pa poslali v zavetišče za živali na Gmajnice, kjer bi ju morali po predpisih evtanizirati.

Baričevičeva je preko odvetnika Senice dosegla ne samo odlog usmrtitve psov, ampak celo vračilo teh psov. Zatajile so vse institucije pravne države od VURSa, kmetijskega ministrstva, višjega uprvnega sodišča, do vlade, ki ni pravočasno izdala odločbe državnemu pravobranilstvu, da bi lahko ukrepalo, skratka vse institucije, ki bi pravno morale braniti javni interes, branile pa so zgolj zasebni interes Baričevičeve.

V normalni demokratični državi bi zaradi tega takoj padla celotna vlada, pri nas pa so se odgovorni zgovarjali drug na drugega in prelagali zadevo do zastaranja, kot v že toliko preteklih nerazrešenih aferah. Dva od bulmastifov Baričevičeve sta dve leti preživela v zavetišču za živali na Gmajnicah.

Dnevna oskrba enega takega psa v zavetišču stane 15 € to je 450 € na mesec in 5400€ na leto, ker je šlo za dva taka psa je to skupaj 10 800€ na leto in ker sta bila v zavetišču dve leti je to skupaj 21600 €.
Ne vem, ali je Saša Baričevičev plačala vse te stroške za zavetišče, ali pa je vse to šlo na naš davkoplačevalski račun, kajti za vse te živali v zavetiščih se pokrivajo stroški iz vladnega proračuna.

Ne vem koliko je psov v vseh zavetiščih po Sloveniji, ampak zagotovo davkoplačevalci na račun zapuščenih psov v zavetiščih plačujemo milijone evrov, na drugi strani pa imamo na stotine tisočev ljudi, ki živijo na robu preživetja, ki ne vejo kako bodo preživeli še en mesec, imamo take kot je Meglič, ki po štirih letih še ni dobil nobene odškodnine, imamo stotine klošarjev, ki nimajo niti dostojnega zavetišča, kjer bi lahko prenočili in nam umirajo na cestah, našim državljanom v tujini pa naša veleposlaništva v primeru bolezni, ali stiske ne nudijo niti osnovne pomoči, kajti na naših veleposlaništvih trdijo, da so oni tam predvsem zaradi slovenskih gospodarskih interesov in naj se naši državljani znajdejo kar sami.

In potem nam oblastniki trobijo, da je naša država pravna država in za vse enaka pred zakonom in ne samo to, trdijo nam, da je naša država socialna država, ker tako piše v ustavi.

Le koga farbajo ti tovariši na oblasti?
Ko so bulmastifi pokončali nago Baričevičevo na dvorišču v snegu, je predstavnik policije trdil, da ni šlo za kaznivo dejanje, kljub temu, da so našli na kraju tragedije umetni penis s trakovi za pas v hiši pa pravo erotično mučilnico. Zato na kraj dogodka čeprav bi morala priti nista prišla niti državni tožilec, niti preiskovalni sodnik.

Sosedje so trdili, da je v času tragedije izpred hiše Baričevičeve odpeljal črn terenec, video zapis kamere z bližnjega križišča pa je bil prav ob tistem času izbrisan, kamere na križiščih pa so pod nadzorom policije.

Sestra Baričevičeve je trdila, da če je bila njena sestra najdena gola je bila zagotovo umorjena. Ob istem času pa je prišlo na kliniki Barsos, katere lastnica je bila od psov pokončana Baričevičeva še do kraje 3600 kartotek pacientov, ki so se tam zdravili, kar samo potrjuje sume Dee Baričevič da je njena sestra verjetno res bila umorjena.

Na Baričevičevi ni bila izvedena obdukcija in so jo že po dveh dneh kremirali.

Kljub velikim napakam policije ob preiskavi, pa je še bolj osupljivo dejstvo, da so vsi mediji pod pritiskom lobijev kot toliko drugih hoteli tudi to afero pomesti pod preprogo in če ne bi bilo Bojana Požarja bi vse kar bi vedeli o tej aferi samo to, da je šlo zgolj za še eno nesrečo.

Kakšna je to država v kateri so pasja življenja pomembnejša od človeških?

Kakšna je to država v kateri vladajo politiki, katerim je zasebni interes pomembnejši od javnega interesa?

Kakšna je to država v kateri politiki kršijo tisti člen ustave, ki pravi, da se bodo z vsemi močmi trudili ne za svojo, ampak za blaginjo in dobrobit Slovenije?

Na vsa ta vprašanja naj si vsak odgovori kar sam.

Stoyan Svet