Seks z živalmi rituali oblastnih prostozidarjev

Objavil/a Stoyan Svet , dne 2015-12-23 ob 20:10:25

Ob referendumu o ZZZDR je prijatelj Rastko Plohl ponovno odprtl temo Baričevič, ki naj bi jo ubili lastni psi. Ker sem se takrat s to zadevo precej ukvarjal sem napisal o tem tudi članek.

Tako kot sestra Baričevičeve Dea sem tudi sam prepričan, da je bila Baričevičeva umorjena in da ni ona seksala s psi, ampak njeni politikantski prostozidarski pacienti pri katerih je zoofilija del njihovih satanističnih ritualov. https://www.youtube.com/watch?v=xv1JE6b8tUw 

Da je temu res tako, naj omenim, da je takrat istočasno s klinike Baroso bilo ukradenih 3600 kartotek njenih pacientov.  Na nekih forumih se je pojavil celo seznam politikantskih oblastnih zoofilov v katerega pa ne verjamem, saj so na njem bili skoraj vsi oblastni predstavniki od predsednika države, do predsednika vlade in njenih preteklih in tedanjih ministrov.

Višja državna tožilka Dragica Kotnik, ki je hotela zadevi z bulmastifi priti do dna je bila kmalu zatem suspendirana z nekimi smešnimi obtožbami. Vse obtožbe proti njej so bile kasneje zavržene. Kar mi je zanimivo je edino to, da je v suspenz Dragice Kotnik bil vpleten tudi zdajšnji minister za pravosodje Goran Klemenčič.  http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/zmedena-kronska-prica-o-napadu-na-baricevica

Evo vsebina mojega članka, ki sem ga napisal 28. februarja 2010 torej pred petimi leti;

Kakšna je to država v kateri so pasja življenja pomembnejša od človeških?    i

K pisanju tega članka me je spodbudil poziv humanitarnega društva Šent, ki zbira sredstva za vrnitev naše državljanke, ki je v Indiji hudo duševno zbolela zato ni mogla podaljšati vize in je končala v tamkajšnjem zaporu.

Pred štirimi leti so na Oražnovi ulici štirje bulmastifi lastnice Zdenke Roter in Saše Baričevič raztrgali mimoidočega Staneta Megliča, ki še po štirih letih ni dobil nobene odškodnine, niti nikakršnega opravičila od lastnic psov. Priča dogodka je napisala, da sta pred hišo Baričevičeve stali z Zdenko Roter, Stane Meglič, ki je šel mimo je v avtu opazil tri bulmastife, ker so mu bili všeč jih hotel slikati s svojim mobitelom.

Zdenka Roter, ki je na vrvici imela enega od bulmastifov je na Megliča takoj spustila tega psa, ostali trije bulmastifi pa so poskakali iz odprtega avta se mu pridružili v klanju Megliča. Po poročilih očividcev doktor Saša Baričevičeva in doktor Zdenka Roter nista poklicali niti policije niti rešilca, ampak sta takoj poklicali odvetnika Senico naj uredi zadevo.

Rešilce in policijo so poklicali šele sosedje, ko so videli, da bodo bulmastifi pokončali nesrečnega Staneta Megliča. Policisti so na kraju dogodka ubili enega od bulmastifov, dva pa poslali v zavetišče za živali na Gmajnice, kjer bi ju morali po predpisih evtanizirati.

Baričevičeva je preko odvetnika Senice dosegla ne samo odlog usmrtitve psov, ampak celo vračilo teh psov. Zatajile so vse institucije pravne države od VURSa, kmetijskega ministrstva, višjega uprvnega sodišča, do vlade, ki ni pravočasno izdala odločbe državnemu pravobranilstvu, da bi lahko ukrepalo, skratka vse institucije, ki bi pravno morale braniti javni interes, branile pa so zgolj zasebni interes Baričevičeve.

V normalni demokratični državi bi zaradi tega takoj padla celotna vlada, pri nas pa so se odgovorni zgovarjali drug na drugega in prelagali zadevo do zastaranja, kot v že toliko preteklih nerazrešenih aferah. Dva od bulmastifov Baričevičeve sta dve leti preživela v zavetišču za živali na Gmajnicah.

Dnevna oskrba enega takega psa v zavetišču stane 15 € to je 450 € na mesec in 5400€ na leto, ker je šlo za dva taka psa je to skupaj 10 800€ na leto in ker sta bila v zavetišču dve leti je to skupaj 21600 €.
Ne vem, ali je Saša Baričevičev plačala vse te stroške za zavetišče, ali pa je vse to šlo na naš davkoplačevalski račun, kajti za vse te živali v zavetiščih se pokrivajo stroški iz vladnega proračuna.

Ne vem koliko je psov v vseh zavetiščih po Sloveniji, ampak zagotovo davkoplačevalci na račun zapuščenih psov v zavetiščih plačujemo milijone evrov, na drugi strani pa imamo na stotine tisočev ljudi, ki živijo na robu preživetja, ki ne vejo kako bodo preživeli še en mesec, imamo take kot je Meglič, ki po štirih letih še ni dobil nobene odškodnine, imamo stotine klošarjev, ki nimajo niti dostojnega zavetišča, kjer bi lahko prenočili in nam umirajo na cestah, našim državljanom v tujini pa naša veleposlaništva v primeru bolezni, ali stiske ne nudijo niti osnovne pomoči, kajti na naših veleposlaništvih trdijo, da so oni tam predvsem zaradi slovenskih gospodarskih interesov in naj se naši državljani znajdejo kar sami.

In potem nam oblastniki trobijo, da je naša država pravna država in za vse enaka pred zakonom in ne samo to, trdijo nam, da je naša država socialna država, ker tako piše v ustavi.

Le koga farbajo ti tovariši na oblasti?
Ko so bulmastifi pokončali nago Baričevičevo na dvorišču v snegu, je predstavnik policije trdil, da ni šlo za kaznivo dejanje, kljub temu, da so našli na kraju tragedije umetni penis s trakovi za pas v hiši pa pravo erotično mučilnico. Zato na kraj dogodka čeprav bi morala priti nista prišla niti državni tožilec, niti preiskovalni sodnik.

Sosedje so trdili, da je v času tragedije izpred hiše Baričevičeve odpeljal črn terenec, video zapis kamere z bližnjega križišča pa je bil prav ob tistem času izbrisan, kamere na križiščih pa so pod nadzorom policije.

Sestra Baričevičeve je trdila, da če je bila njena sestra najdena gola je bila zagotovo umorjena. Ob istem času pa je prišlo na kliniki Barsos, katere lastnica je bila od psov pokončana Baričevičeva še do kraje 3600 kartotek pacientov, ki so se tam zdravili, kar samo potrjuje sume Dee Baričevič da je njena sestra verjetno res bila umorjena.

Na Baričevičevi ni bila izvedena obdukcija in so jo že po dveh dneh kremirali.

Kljub velikim napakam policije ob preiskavi, pa je še bolj osupljivo dejstvo, da so vsi mediji pod pritiskom lobijev kot toliko drugih hoteli tudi to afero pomesti pod preprogo in če ne bi bilo Bojana Požarja bi vse kar bi vedeli o tej aferi samo to, da je šlo zgolj za še eno nesrečo.

Kakšna je to država v kateri so pasja življenja pomembnejša od človeških?

Kakšna je to država v kateri vladajo politiki, katerim je zasebni interes pomembnejši od javnega interesa?

Kakšna je to država v kateri politiki kršijo tisti člen ustave, ki pravi, da se bodo z vsemi močmi trudili ne za svojo, ampak za blaginjo in dobrobit Slovenije?

Na vsa ta vprašanja naj si vsak odgovori kar sam.

Stoyan Svet

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Stoyan Svet
1
Dec 26, 2015
zoofilija je del prakse oblastne oligarhije, če se hočejo povzpeti na višja mesta. Praksa je taka, da jih med seksom z živalmi posnamejo in jih pozneje na račun tega njihovi mentorji izsiljujejo. Tako postanejo oblastne lutke res samo lutke, ki ubogajo vsak ukaz nadrejenih.
Očitno je v ta posel bila vpletena tudi Saša Baričevič, ki je zaradi tega morala umreti nasilne smrti.
Njeni pravi eksekutorji pa se po vsej verjetnosti še danes sprehajajo na svobodi.
#15
vladislav stres
1
Dec 25, 2015
Veliko skrivnosti in
Stojan Svet: "Sestra Baričevičeve je trdila, da če je bila njena sestra najdena gola je bila zagotovo umorjena. Ob istem času pa je prišlo na kliniki Barsos, katere lastnica je bila od psov pokončana Baričevičeva še do kraje 3.600 kartotek pacientov, ki so se tam zdravili"

Skrivanje, onemogočanja, blatenje vsega kar ni skladno z agendo za enkrat še formalno vladajočih ali resna kriminalistična PREISKAVA?
https://www.rtvslo.si/slovenija/odstop-pogacnika-kancek-upanja-za-obstoj-eticnih-norm/224389.

Odstop Pogačnika - "kanček upanja za obstoj etičnih norm" :: Prvi interaktivni mul

SLS pričakuje, da bo minister Pogačnik zaradi ravnanja v primeru bulmastifi odstopil sam, SNS pa od njega zahteva razreš
#14
Stoyan Svet
0
Dec 24, 2015
dragi Prosto Zidar
poglej ta video, če te ta video ne prepriča
si tak bolnik, ki mu ni več pomoči;
https://www.youtube.com/watch?v=9rwAT9aOEME

Secret History of the Freemasons - YouTube

This documentary provides insights into Freemasonry. Although Freemasonry claims to not be a religion, documentary evide
#13
Prosto Zidar
2
Dec 24, 2015
Stoyan, ne cutim se prizadetega, sploh ne - le popolnih lazi ne maram. In ce ti ne locis med SMOM, Prostozidarji, Jezuiti in... no, natolcevanjem zblojenih umov, potem - mene to, priznam, moti, ker dobrodelno bratovscino vlacih po zobeh zaradi blodenj, ki z njo nimajo nikakrsne povezave.

Ampak, tebi to ustreza, kajne?
#12
Stoyan Svet
2
Dec 24, 2015
dragi Prosto Zidar
oprosti res ne vem zakaj si ob vsaki omembi prostozidarjev
čutiš prizadetega,
izgleda, da si prej pacient ti, kot pa mi,
ki omenjamo zla dela prostozidarjev.
Dejstvo je, da so večina naših bivših in sedanjih politikov prostozidarji Malteški vitezi pod komando jezuitov. O tem je na netu dovolj dokazov, ki jih lahko tudi sam najdeš, celo na wikipedii.
Kam so nas pripeljali ti Malteški vitezi pa je tudi vsem razvidno in ne rabi kakega posebnega komentarja.
#11
Stoyan Svet
0
Dec 24, 2015
draga Dajana, ne verjamem, da Plohl ne loči med zoofilijo in homoseksualnostjo, je pa res, da so mnogi homoseksualci in biseksualci tudi zoofili, predvsem pa tisti prostozidarji, ki imajo v svojih ritualnih programih tudi seksanje z živalmi.
Zagotovo ni slučajno, da so na isti dan umora baričevičeve v kliniki Barsos bile ukradene kartoteke. zakaj? Zato, ker je v njih bilo navedeno, kateri pacienti so zoofili, druge razlage preprosto ni.
#10
Prosto Zidar
0
Dec 24, 2015
TI si delno-do-pretezno zblojen, kajne? Kako vam pacientom uspe vedno nas Prostizidarje v vsako neumnost potegnit?
#9
Dajana Babič
1
Dec 24, 2015
Stoyan, Rastko Plohl ni odprl nobene teme, samo papagajal je iz FB-ja, kjer so začeli objavljati tisto sliko mrtvega Baričeviča. Plohl ne loči med homoseksualci in zoofili. Ne loči med ničemer, ne ve, kaj pomeni homoseksualnost in kaj pomeni pedofilija, vse meče v isti koš... aja, zdaj mu bo treba dati Nobelovo nagrado za mir, ali kaj?

Stoyan, a imaš ti otroke? Nimaš. Potem pa bodi TIHO!

Mislim, pa kakšna skropucala pišete zadnje čase, kaj se vam je vsem skegljalo?
#8
Stoyan Svet
0
Dec 24, 2015
LZ zanimiva napravica za odganjanje psov
#7
Stoyan Svet
0
Dec 24, 2015
v Sloveniji je okoli četrt milijona psov
zanimiv članek o številu psov v Sloveniji kot potrošno blago,
vse tako kaže, da je plan svetovnih bančnih satanistov tak,
da tudi otroci postanejo potrošno blago;
http://www.zurnal24.si/dezela-psov-ne-otrok-clanek-73633
pa še zanimiv članek iz siola;
http://www.siol.net/novice/slovenija/2013/07/v_sloveniji_zivi_skoraj_cetrt_milijona_psov.aspx

Dežela psov, ne otrok - zurnal24

Premislek. Trenutno je 223.260 registriranih psov, leta 2008 jih je bilo 212.684 – 24.166 več kot otrok.
#6
Laščan Zlatorog
0
Dec 24, 2015
Ja, psi so problem - pomaga pa
http://odganjalec-psov.si/
#5
Azra .
1
Dec 23, 2015
Misliš? Da bi se to lahko zgodilo? Da bodo sami deležni velikega zla?
Skoraj ne morem verjeti, oni so že poskrbeli zase in niso navajeni hudega.
Mi, ki pa delamo že 30 let ali več, pa smo navajeni, da smo lepo tiho in sicer nekaj "godrnjamo", ampak to pa je tudi vse kar se zgodi.
Sicer pa tem astrologom tudi ni preveč za verjeti.
Brezdomcev pa bo itak vsak dan več, saj je vsak dan več propadlih podjetij in ljudje niso sposobni plačevati kreditov (saj so izgubili službe) in kaj jim preostane? Ampak, naša država o tem ne more razmišljati, kot si že sam rekel, raje skrbijo za pse.
Me prav zanima podatek, koliko je v Sloveniji psov!?
Stoyan, vse je obrnjeno na glavo.
#4
Stoyan Svet
0
Dec 23, 2015
ja draga Azra to je res absurd, da celo država porabi za pse več, kot za tiste naše državljane, ki potrebujejo pomoč.
Za baričevičeve pse je šlo iz proračuna oziroma naših davkoplačevalskih žepov v dveh letih osupljivih 21600€.
Za LGBT društva v parih letih 12 milijonov evrov,
koliko milijonov evrov pa skozi državne banke vsak mesec odhaja na privat račune določenih tovarišev na eksotičnih otočjih pa zaenkrat še ne smemo vedeti.
Izgleda, da ta oblastna zaprašena kamarilja misli, da je njihovo poslanstvo ustvarjanje brezdomcev, ki jih je vsako leto več med nami.
Po zadnjih podatkih že več kot 10 000.
Astrologi napovedujeo, da bo leto 2016 veliko bolj karmično kot prejšnja leta, ljudje, ki so prispevali h velikemu zlu, bodo tudi sami deležni velikega zla.
#3
Azra .
1
Dec 23, 2015
Res je Stoyan. Sem enkrat tudi sama pisala na to temo (glede psov) na eD-ju, pa se je sprožil cel rafal, kako sovražim živali.
Pa jih imam rada, samo razmišljala sem, koliko otrok po svetu umira od lakote, pri nas pa ljudje pri vsaki hiši hranijo psa. Po novem imajo kar po dva, da ne bo eden trpel samote in ne bi imel kakšnih psihičnih težav. Res žalostno!
#2
rastko plohl
1
Dec 23, 2015
lp
#1
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2015-12-23 20:10:25 (Dec 23, 2015)
Starejša objava Novejša objava
Zmedena kronska priča o napadu na Baričeviča | Slovenskenovice.si

Ali in kako je Senica v terencu zdivjal s prizorišča tragedije na Oražnovi?

The Real Story Of Animal Farm - YouTube

KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
NATO vaja Lipicaner Vl
5G internet stvari ubija
Pevski zbor rib
25. januar Svetovni protest proti 5G omrežju
70 let stara napoved ŠESTA RASA
Elektronsko ubijanje ljudi tudi pri nas?
NATO usmerjevalci združenega ognja in naše vreme
Komandant slovenske vojske pljunek na škornju ameriškega vojaka
Referendum o trgovini z ljudmi
Antifašisti so pravi fašisti
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
eu
(2)
Mir
(2)
LGBT
(2)
DVK
(2)
LGTB
(2)
imf
(2)
ISIS
(2)
RKC
(2)
bit
(1)
FED
(1)
geji
(1)
MI6
(1)
ecb
(1)
CIA
(1)
arso
(1)
vera
(1)
Bush
(1)
sds
(1)
IŠČI PO ARHIVU
Avgust 2020
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj