Članek
Moje darilo tebi
Objavljeno Dec 30, 2015

Naj se ti najprej zahvalim za branje mojih člankov, ki v nekaterih primerih presega 30 000 bralcev. Še posebej se ti zahvaljujem, če tudi ti ozaveščaš ljudi, širiš pozitivne informacije in deluješ za naše skupno dobro. 

Pri stvarniku se je pritožila tema, da jo sonce stalno preganja. Stvarnik je vzel pritožbo na znanje in oba povabil na zagovor. Sonce je prišlo, teme pa ni bilo od nikoder. Naj nadaljujem z odlomkom iz Čandogja Upanišade, ki je star že par tisoč let; "Obstaja luč, ki sije nad vsemi stvarmi na zemlji nad vsemi nami, nad nebesi, nad najvišjimi in še višjimi nebesi.
To je luč, ki sije v naših srcih."

Vsi, ki se trudimo za naše skupno dobro se tej notranji luči v sebi približujemo, lahko jo v sebi začutimo kot mir, radost in ljubezen, lahko jo po določenem času stalnega usmerjanja pozornosti vase v sebi celo vidimo z zaprtimi očmi v popolni temi. 

Vsi ostali so princi teme: To so tiste osebe, ki so se v svojem življenju trudile in se še samo za njihovo lastno dobro in za pogubo vseh nas ostalih. Kdo so to jih lahko vsak dan vidite na prvih straneh domačih in tujih medijev.

Ni zaman Jezus pred par tisočletji izjavil, da je široka cesta, ki vodi v pogubo in ozka je pot, ki vodi v življenje. Ni omenil smrti, ker smrti dejansko ni. Energija, ki nas živi je neuničljiva, samo spreminja svoja "agregatna stanja". Vsi smo v onostranstvu že bili in tja se bomo po tej zemeljski izkušnji tudi vrnili. Na koncu vsakemu ostane eno samo vprašanje; "Si izpolnil smisel svojega življenja? Kaj si storil za skupno dobro ljudi med katerimi si živel?" Odgovor zase veš le ti sam(a). Sam zase lahko rečem JA SEM, se pa zavedam, da bi lahko storil še veliko več za naše skupno dobro in s tem tudi zase. 

Zdaj, ko smo dolgo časa imeli lepo vreme smo vsak dan lahko videli, kako nas s težkimi kovinami in strupenimi kemikalijami zaprašujejo NATO-va letala, izjema je bila le na gospodov dan ob nedeljah in mednarodnih praznikih. Tudi NATO piloti so takrat prosti. Da to niso teorije zarote, ampak praksa zarote so pokazale meritve ARSO, ker so ob vsakih vojaških vajah ob obilnem zapraševanju NATO letal bile presežene vsebine kovin kot aluminij, stroncij, barij kadmij itd več sto procentov. Torej ta zapraševanja so genocid in ekocid nad nami. To na agenciji ARSO dobro vejo, ampak se sprenevedajo. To dobro vejo tudi naši vladni predstavniki, katerim je do nas ljudstva toliko kot do lanskega snega. Naj mimogrede omenim, da američani napovedujejo v februarju ponovitev žledne katastrofe v Postojni in bližnji okolici.

Ok. zdaj pa k mojemu darilu tebi, ki bereš moje članke. Končno imamo recept za odstranitev težkih kovin iz naših organizmov. Čeprav svetovne farmacevtske korporacije, proizvajajo zdravila, ki zdravju bolj škodujejo, kot koristijo, so še vedno za naše zdravje najkoristnejša tista sredstva, ki so jih uporabljali za zdravljenje že pred stoletji; to pa so; soda bikarbona, jodova tinktura, vodikov peroksid magnezijev klorid in C vitamin. 

Za odstranjevanje in izločanje težkih kovin strogo sledi tem navodilom;

Zjutraj pol ure pred zajtrkom spij dva do tri dcl tople slane vode, najboljši je solni cvet iz naših solin. (pol do ena čajna žlička soli)  Po obilnem zajtrku takoj spij dva dcl tople vode v katero kapneš prvi dan eno, če ni reakcij pa vsak naslednji dan po dve kapljici jodove tinkture. Ob večji telesni masi pa lahko celo 3 kapljice. Uporabljaj jodovo tinkturo za notranjo uporabo. Vsak dan obvezno uživaj tudi dodatni C vitamin (čiščenje žil), magnezijev klorid in selen, ki je tudi v brazilskih oreščkih.

Več o jodovi tinkturi in zdravljenju z njo na nasldnji povezavi; https://docs.google.com/document/d/1-9z2LTtCnj5U-kczMZ7mdY63ugV50QHxyGWuKM3x8HA/edit

V naslednjem letu ti želim obilo zdravja, notranjega miru in obilo dela za naše skupno dobro. To je to, kar bo še bolj osmislilo tvoje življenje in ti prineslo obilo zadovoljstva in veselja.

Stoyan Svet