Članek
Migranti odnesli Angelo Merkel
Objavljeno Jan 09, 2016

Brez najmanjšega dvoma bi morala Angela Merkel že lansko leto, ko je vabila sirijske begunce v Nemčijo odstopiti s položaja, oziroma bi jo morali odstaviti za njen "Wilkomen in Deutschland" Dobro se je zavedala kak gnoj od ljudi bo prišel v Nemčijo. Res Nemčija rabi poceni delovno silo, ampak s temi džihadisti, ki jih uvaža bo prej dobila to, kar so dobile ženske na Silverstra v Koelnu in drugih nemških mestih.

Ko so novinarji lani izrazili skrb zaradi teh džihadistov je Merklova izjavila nekaj takega; "Tudi mi smo v drugi svetovni vojni drugim narodom povzročili veliko gorja, bojo zdaj pač drugi narodi to isto počeli nam."

Sicer se je ob teh novoletnih napadih migrantov na ženske Merklova javno zgražala in zatrjevala, da bodo kršitelji deportirani iz Nemčije, ampak vsak, ki ima malo zdrave pameti se temu lahko le smeje.

Merkova je lutka Iluminatov do lastnega naroda ji je pa približno toliko, kot našemu oblastnemu lutkovnemu gledališču. Izgleda kot, da imajo vsi ti totalno sprane možgane v njih pa nameščene čipe s katerimi daljinsko upravlja Soroš in njemu podobni.

Kiluminati so se odločili v EU ustvariti tak kaos zato, da bi združene korporacije Amerike lažje prevzele preko TTIP EU države.

V EU so se vse države zanašale na obrambo EU z NATO, kot, da ne bi vedele, da je NATO zgolj in samo North Atlantic Teoririst Organization, katerih edini cilj je ščitenje ameriških korporacijskih interesov.

Zato so v vseh EU državah zmanjšali število vojakov in policistov do take mere, da te države niso več sposobne varovati več niti svojih meja, niti varnosti svojih državljanov. Seveda ni nič drugače pri nas v Sloveniji, saj imamo skupaj vojakov in policistiv zgolj 14000 ljudi, pa še od tega je vsaj kakih pol popolnoma nesposobnih in neusposobljenih za kake resnejše orožarske spopade.

Na bližnjem vzhodu se zadnje leto prodajajo ponarejeni sirijski potni listi za med, te države pa v EU ne pošiljajo samo džihadiste, borce, ki so klali civiliste, ampak tudi svoje zapornike, kriminalce in najbolj problematične ljudi. Tem ljudem pa so od Soroševih plačancev za teroristične akcije in nasilje v EU državah obljubljene nagrade, zato se bodo situacije kot so se zgodile na silvestrovo v Nemčiji kar naprej ponavljale v vseh državah EU. To gre pa zelo na roko vladajočim EU oligarhičnim lutkam saj bodo tako lažje uvedli policijske države, zmanjšali človekove pravice in demokracijo. 

V severnih državah so vlade ponudile družinam, ki sprejmejo "begunce" finančno pomoč. V medijih smo lahko prebrali, da je eritrejski migrant, ki ga je sprejela švedska družina njihovi sedemletni hčerki z nožem prerezal vrat. Tudi italijanska vlada zdaj ponuja družinam, ki so pripravljene sprejeti begunce za vsakega po 400€.

Boste videli kako hitro se bo točno taka ponudba preko našega soroševega lutkovnega gledališča pojavila tudi pri nas. 

Stoyan Svet