Članek
Migranti pokopali Mira Cerarja
Objavljeno Jan 19, 2016

V Sloveniji razen Soroševih plačancev nihče ne želi problematičnih migrantov iz bližnjega vzhoda in Afrike. Ne želijo jih, niti jih niso sprejele niti enega samega od njih sosednje bogate arabske države kot Savdska Arabija, Bahrain, Kuvajt. V teh državah dobro vedo, da so to v glavnem ISIS plačanci, morilci iraških, libijskih in sirijskih civilistov, da so to razni kriminalci in drogeraši, od katerih je večina nepismenih. Od vsega kar najbolj znajo je ubijanje in posiljevanje žensk.

Vsi taki migranti, katerih število v EU je par sto tisoč primerkov so nemški problem, konkretno problem Sorošove lutke Angele Merkel, ki jih je gostoljubno povabila v Nemčijo. Seveda bi se zdaj tam tega problema radi hitro znebili in ga preložili na države kot so Poljska, Češka, Slovaška in Slovenija, ki naj bi večino teh problematičnih migrantov sprejela kar za stalno.

Poljaki, Čehi in Slovaki so malo bolj pametni, pa veliko manj koruptivni kot naši oblastni tovariši, zato so takoj zavrnili sprejem teh problematičnih ISIS migrantov. Medtem pa vse tako izgleda, da se je Cerar z Angelo Merkel tajno zmenil, da bomo določeno kvoto teh problematičnih ljudi sprejeli v Sloveniji. Torej Cerar naj bi v Sloveniji odprl pot migrantskemu kriminalu in njihovemu posiljevanju naših deklet in otrok. V Kidričevem so se temu uprli, prepričan pa sem, da se bodo temu uprli tudi v vseh drugih krajih po Sloveniji, kjer se pripravlja njihova namestitev.

Cerar je farsa samemu sebi; https://www.youtube.com/watch?v=8yPWxt_SQFg    Skrajni čas je, da kdor se svojih predvolilnih obljub nedrži naj takoj spoka z oblasti.

Čehi in Slovaki so naredili edino pametno potezo; Delajo vse za izstop iz EU in organizacije NATO, Poljska pa se je odločila, da ne bo sprejela mladih samskih moških migrantov, ampak samo družine in ženske z otroci. 

Naša edina rešitev je, da tudi mi poleg Čehov in Slovakov takoj začnemo vse postopke za izstop iz EU in organizacije NATO. 

V Slovenijo prihaja večje število nemških in avstrijskih policistov, ki naj bi branili našo južno mejo. Zdaj ne vem, ali res prihajajo branit mejo, ali pa prihajajo branit Cerarja, ki se mu zaradi njegovih korupcijskih in tajnih migrantskih dogovarjanj z Merklovo že močno maje stolček.

Sporočilo javnosti Cerarju; "Brez volje nas ljudstva nimate kot predsednik vlade nobene pravice v Sloveniji nameščati iz Nemčije zavrnjene migrante. Nihče vam ni, niti vam nikoli ne bo dal tega pooblastila."

Na FB glede nameščanja iz Nemčije zavrnjenih migrantov po naših krajih več organizatorjiev poziva ljudstvo na proteste proti vladi pred parlament v petek 29. januarja  http://www.zurnal24.si/napovedani-protest-za-odstop-ministrov-clanek-263473 

Stoyan Svet