Članek
Zakaj bo v Sloveniji 4. februarja padal sneg?
Objavljeno Feb 03, 2016

Samo zato, ker ima NATO takrat vojaške vaje v snežnih razmerah. V preteklih letih smo večkrat lahko videli, da je ob vojaških vajah na katerih so sodelovali tudi Američani v okolici Postojne sneg bil samo na Počku in nikjer drugje na okoliških hribih. Na obrambnem ministrstvu njegovi predstavniki tega niti ne skrivajo, vejo, da če Američani določijo, da bo vojaška vaja v snegu in ledu tako tudi bo. Sicer pa kaj pa naši NATO hlapci razen tega, da ubogajo njihove komande lahko sploh storijo? Samo to, da zapustijo službo v vojski. 

Med tem ko so na agenciji ARSO glede kemičnih sledi in letalskega zapraševanja našega neba naši vrli vremenarji (imenovani tudi lažni kondenzni kristalčki) (LKK) še vedno globoko v teorijah zarote lahko vsak, ki zna v brskalniku klikniti na sledeč video https://www.youtube.com/embed/mRjmzy9XcaY v wikipedii pa prebere kako in kaj je glede tega. Povezava v angleščini o tej tematiki na wikipedii je ob desni strani.

Včasih so za hlajenje ozračja uporabljali srebrov jodid, ker pa je le ta dokaj drag zdaj uporabljajo žveplove aerosole, ki jih ne spuščajo v ozračje samo iz posebnih cistern, ampak jih dodajajo tudi kar gorivom vojaških in potniških letal, celo do 500 mikrogramov na liter goriva.  Če vemo, da ima voda iz vodovoda z vsemi svinjarijami v njej okoli 200 mikrogramov trdih delcev si lahko predstavljaš kakšen strahoten vpliv ima to zlivanje žveplene kisline na rastline živali in ljudi.

Že pred dvema letoma sem v članku, ki je ob žledni katastrofi sprožil pravi medijski val opisal, da so me ob dežju, ki je takrat padal pri minus treh stopinjah močno pekle oči. Tudi letos po Novem letu je bilo točno tako. Žveplena kislina za oči pač ne more biti koristna. Prvi članek, ki ga je napisal prijatelj Božo Žabjek je prebralo kar 110 000 bralcev, tudi ta drugi čalnek, ki sem ga napisal sam po žledni katastrofi pa več kot 60 000 bralcev.  http://www.publishwall.si/stoychi./post/98643/vojaski-kemicni-letalski-napad-nata-na-slovenijo-ii 

Tudi tokrat bomo v obdobju NATO vojaške vaje naredili kemično analizo vzorcev padavin. Od agencije ARSO pa bomo zahtevali vse podatke padavin in zraka med NATO vajami v Sloveniji.

Končno dragi vremenarji iz agencije ARSO nehajte se že sprenevedati. Davkoplačevalci vas ne plačujemo zato, da nam stresate laži.

Stoyan Svet