Članek
ISIS ima 4 atomske bombe, čaka na signal za napad
Objavljeno Feb 06, 2016

Bivši skesani ISIS džihadist  Salah Abdeslam pravi, da imajo štiri atomske bombe v štirih državah, ki so že pripravljene za detonacijo. Tri bombe so tipa W25, ena pa W89 Te države v katerih imajo džihadisti atomsle bombe so; Nemčija, Francija, Rusija in ZDA. https://www.youtube.com/watch?v=4n1WsNkHgVc 

V EU imajo samo v Nemčiji 18 700 terositičnih celic, število le teh pa raste vsak dan v Franciji 2800 terorističnih celic največ v okolici Pariza, v Angliji 650 terorističnih celic večina okoli Londona, v Švedski 1600 terorističnih celic v glavnem okoli Stockholma. Vse orožje in eksploziv so pretihotapili in dobavili v EU.

Vse imajo splanirano v katerih mestih v EU državah bodo potekale eksplozije, katere vse mostove in zgradbe bodo uničili in vse to naj bi potekalo še letos 2016.

Seveda mi ki že več let spremljamo te zadeve preko interneta dobro vemo, da brez  podpore bančnih gangsterjev tipa Rothschild, Soroš in Rockfeler pa tudi bogatih  Savdskih stricev se kaj takega niti slučajno ne bi moglo zgoditi.

Očitno se Miru Cerarju in njegovi vladi, pa tudi našim poslancem v državnem zboru, da o kaki speči sovi niti ne govorim sploh ne sanja koliko džihadističnih terorističnih celic imajo ISIS borci  tudi tu pri nas v Sloveniji, 
							koliko in kje vse imajo skritega eksploziva in orožja in kaj vse imajo namen pri nas zrušiti in uničiti za uvedbo njihovega kalifata.  

Verjetno prav zato naša vlada v Irak pošilja 15 vojakov, da se bodo tam hrabro borili proti ISIS, medtem ko naj bi tu pri nas prav zaradi tega bolj džihadistično veselo pokalo.

Vse kar pa preostane nam državljanom Slovenije je, da molimo.

Stoyan Svet