Članek
Bruselj 322 blagoslovljen teroristični napad
Objavljeno Mar 22, 2016

Kot sem že pisal v preteklih člankih noben teroristični napad se ne zgodi brez  blagoslova NWO iluminatov, vedno v izvedbi in s podporo CIA, MI6, MOSAD in drugih njim uslužnih tajnih služb. Tako kot so bili uslužbenci ameriške ambasade pravočasno obveščeni o tem terorističnem napadu, je tudi turški predsednik Erdogan štiri dni pred napadom napovedal, da se tak napad kot se je zgodil v Ankari lahko zgodi tudi v Bruslju.

Seveda je odgovornost za napad prevzel ISIS, ki pa ni nič drugega kot samo ekspozitura CIA, MI6, MOSAD itd. 

Kot že vemo se noben teroristični napad ne zgodi na kak brezvezen datum, ampak vedno na nek satanistični praznik. Tudi dananšnji 3.22 ni bil slučajno izbran. Ta številka predstavlja iluminatsko satanistično iniciacijo v Skull and bones. V njihovem znaku je lobanja, pod njo dve prekrižani kosti in pod njo številka 322. Več o tem lahko pogledate v sledečem videu;  https://www.youtube.com/watch?v=wftpVHljfHI  

Teroristični napad v Parizu je bil prav tako skrbno izbran na dan 13. 11. oziroma 11. 13. Med 20 id 25 marcem je satanistični praznik Dan strasti (smrt Jezusa) v katerem običajno žrtvuijejo odrasle moške. Naslednji zelo pomemben datum, ko se spet lahko zgodi kak večji teroristični napad naj bi bil 4. 13 oziroma 13. 4. o čemer že na veliko pišejo razni prerokovalci in jasnovidci. 

Cilj vseh terorističnih napadov s strani svetovnih iluminatskih bančnih teroristiv je ustvarjanje kaosa in strahu in islamizacija Evrope v kateri jim naši oblastniki zvesto in pokorno služijo, kar itak lahko že iz medijev vsak vidi kar sam.  

Stoyan Svet