Članek
Navodila za odkrivanje lažno-zastavnih ISIS terorističnih napadov
Objavljeno Mar 24, 2016

"Isis je grožnja celemu svetu, razen seveda Izraelu".

Nič nimam proti če verjameš svetovnim medijskim trobilom, ki navajajo, da je Saleh Abdeslam bil master mind načrtovalec Pariškega terorističnega napada. V wikipediji glede njegove preteklosti lepo piše, da je bil zaradi manjših prekrškov stari znanec policije redni uporabnik droge in sicer, da je kadil kanabis in da je redno pil alkohol, bil znan po čestih obiskih gej barov, bil v krogu moških prostitutov in njihovih klientov in bil smatran za geja na posojo. (At some point, Abdeslam became a reputed user of cannabis. He also regularly drank alcohol, was known to frequent gay bars where he associated himself with circles of male homosexual prostitutes and their clients, and was regarded as a "rent boy" by patrons and staff as he was "always hanging out with that kinda crowd".)

Verjetno ima vsak kakega znanca, ali prijatelja, ki kadi kanabis in občasno pije alkohol. Med vsemi takimi, ki jih poznam ni niti enega samega, ki bi kazal kaka ekstremna agresivna, ali teroristična nagnjenja. Vsi so miroljubni. Saleh je pa poleg tega bil še gej na posojo. In ti verjameš, da naj bi tak človek bil načrtovalec terorističnih napadov terorist number 1? Takim pravljicam verjamejo samo ovce s spranimi možgani.

Vsi teroristični napadi v EU in svetu so pod izvedbo CIA, MOSAD, MI6 in drugimi njim uslužnimi tajnimi službami in z naročilom svetovnih bančnih gangsterjev tipa rothschild, soroš itd. Razne "Salehe" policija pred terorističnim napadom kot ribice polovi, jih nafila z drogo, da niti ne vedo sami zase jih opremijo z razstrelitvenimi pasovi in nahrbtniki izdelanimi v Izraelu in izpustijo na v naprej določenih krajih. Nato eksplozije bomb in razstrelitvenih pasov lepo sprožijo z daljincem. 

Da se ne oddaljim preveč od naslova grem na navodila kako ugotoviti, ali gre za lažno zastavna teroristična poročanja;

Najprej pogledamo, ali so se pred, ali v času terorističnega napada kje v tej, ali kaki sosednji državi dogajale skupne vojaško-policijske vaje v katerih so po možnosti sodelovale tudi ameriške in izraelske vojaško-policijske sile.

V vseh preteklih primerih in tudi v primeru pariškega terorističnega napada smo ugotovili, da je res temu bilo tako in da je šlo za potegavščino v izvedbi CIA, MI6 in ostalih tajnih služb.  Tudi tokrat ni bilo nič drugače.

Pred Bruseljskim napadom na začetku meseca marca je bila ena največjih reševalnih vaj v Londonu na Waterloo metro postaji katerih je sodelovalo več kot 4000 udeležencev med njimi 1000 igralcev. V Bruslju so pred napadom imeli reševalno vajo v izvedbi ZAKA izraelskih "reševalnih skupin".

Tudi v Švici so se dogajale podobne vaje za morebitni naslednji pravi " ISIS teroristični napad." https://truthernews.wordpress.com/2016/03/21/swiss-terror-alert-mar-21-2016-terror-drill-at-un-palace-of-nations-in-geneva-likely-practice-for-real-world-attack-on-federal-palace-of-switzerland-in-bern/

Skratka dragi moji na netu se dokaj hitro da ugotoviti lažne potegavščine terorističnih napadov v izvedbi tajnih služb in njihovih bančnih mafijskih gospodarjev znanih kot NWO, bildeberg, Iluminati, komite 300, skull and bones razni rothschildi in soroši itd katerih verne sluge so tudi naši oblastniki in naša oblastna trobila, kar itak vsak, ki nima spranih možgan lahko vidi sam. 

Torej kje lahko pričakujemo naslednji ISIS teroristični napad? Po protiterrisitičnih vajah reševanja so to mesta; London, Ženeva in Bern.

Stoyan Svet