Članek
Ponoči je NATO z B-52 nasul kemične koktajle za zamrzovanje. Vinske trte, sadna drevesa ....
Objavljeno Apr 27, 2016

Ponoči so z NATO letali B-52, ki lahko nasujejo kemičnih koktajlov kot srebrov jodid za zmrzovanje itd za 40 ton sipali čez Slovenijo, dopoldne, ko je pihal jugo je bilo v Postojni 14°C ko je začela pihati burja je temperatura padala in je trenutno ob 18 uri bila 0°C. Cilj tega NWO zapraševanja je ekocid in genocid nad slovenskim ljudstvom. Vinske trte, sadna drevesa bodo letos bolj slabo kaj rodila. Z nabijanjem ELF preko radarjev pa NATO v službi Monsatana sprožajo strele. 
ARSO to ve, vejo to tudi na slo. vladi, ampak se jim sladko hebe.
Pač sovražniki ljudstva.

Ob vsakih vremenskih anomalijah nad Slovenijo se vedno na satelitskih vremenskih videih pojavljajo isti vzorci. Oblaki se vedno premikajo iz jugozahoda iz severne Italije konkretno NATO baze Aviano preko Slovenije v Avstrijo in Madžarsko. Prav smešno je, kadar se ob pihanju vetra z juga iz toplega sredozemlja temperatura pri nas niža.  

NATO zapraševanja nad Slovenijo niti ne skriva več saj neprestano in kar naprej  zaprašujejo že ob popolnoma jasnem nebu in takrat se nad Nanosom iz smeri Italije ob njihovih preletih pojavi en tak podolgovat makaronarski oblak, ki se razširi na celotno nebo.

Takih in podobnih fotografij imam na pretek. Kar je zanimivo in kar sem večkrat opazil je, da pred vremenskimi anomalijami čez Slovenijo in Hrvaško pospešeno letijo tudi nizkocenovni avio prevozniki iz cele severne EU proti Aziji, čeprav bi jim bilo recimo bližje čez Madžarsko. Konkretno letijo skozi Slovenijo do Istre, tam počasi obrnejo in letijo nad celotno Dalmacijo in Črno Goro. Zato ni čudno, da je sneg pred dvema dnevoma padal tudi na otoku Braču. 

Pri nas je glede zapraševanja našega neba s strani NATO-a še veliko skeptikov, a tem  tudi naši predstavniki slovenske vojske lahko potrdijo, da za potrebe vaj ameriške vojske na Počku tam lahko z letali kadarkoli nasujejo z neba sneg, tudi sredi poletja, če to želijo. Ljudje, ki živimo v Postojni smo večkrat ob NATO vajah ob letalski spremljavi ameriških sil videli sneg samo na Počku in nikjer drugje na bližnjih hribih.

Kdor si še ni ogledal videa, ki ga je posnel prijatelj Vladislav Stres pred tremi leti v Postojni mu to toplo priporočam. 

https://www.youtube.com/watch?v=G2314gJkJ8E

 

kako aktualen je ta članek lahko vidi vsak, ki spremlja pojave na nebu in v naravi. Pred vsakimi vojaškimi vajami NATO se zaradi kemičnega zapraševanja našega neba že leta in leta dogajajo iste vremenske anomalije. Tovariši iz agencije ARSO. pa še vedno bluzijo o nekih kristalčkih in izpuhih in se vsako leto bolj smešijo. Mene bi na njihovem mestu bilo pošteno sram zaradi medijskega zavajanja ljudstva.

Hvala Stojan za tvoja poročila. Predlagam da posnameva nadaljevanje.