Članek
Iz teorije v prakso
Objavljeno May 03, 2016

Danes 3. maja 2016 zjutraj se je nazaj v postojnsko kasarno valila kolona vojaških vozil, ki se je vračala iz uspešne mednarodne vojaške vaje Ščit 16, ki je tradicionalno že drugo leto potekala  na hrvaškem vojaškem poligonu Rt Kamenjak.

Kako izgleda ta vojaška vaja "odbrane od neprijatelja sa mora" si oglej v sledečem lanskoletnem videu. https://www.youtube.com/watch?v=vZhkKBb6QVc  

S to vojaško vajo s katero nas naša hrabra NATO vojska v Afganistanu "brani" pred tamkajšnjimi "teroristi" smo res lahko ponosni, saj nam med drugim tudi s pomočjo ameriških zračnih sil ureja vreme, konkretno s snegom "ščiti" naše rastline pred "hudobnim" soncem. Z lahkim proti zračnim orožjem nam tudi oni pomagajo zamegljevati sonce, da se ob njegovi aprilski "vročini" ne bi scvrli.

Našo davkoplačevalsko hvaležnost pa jim izražamo tako, da vsak mesec v malho NATA prispevamo več kot 33 milijonov evrov. Naša obrambna ministrica pa je NATO-u ponosno obljubila, da bomo te mesečne milijone še drastično povečali. Hvala NATO da nas braniš od "sovražnika" v Afganistanu. Aleluja.  

Ena oskubljena davkoplačevalska kura sosednji kuri; "Hej pa mi smo v klavnici. Zaklali nas bodo!" Sosednja kura ji odvrne; "Ne trapaj, prenehaj s tvojimi teorijami zarote."

Kar naprej me ljudje sprašujejo zakaj nam NATO to počne? Zapomni si enkrat za vselej; NATO je samo izvajalec satanistične politike združenih korporacij Amerike kot Monsanto imenovan tudi Mon-satan. In zakaj naše politikantske prostozidarske lutke tako navdušeno sledijo raznim TTIP, nekatere od njih pa hočejo namestiti v Sloveniji kar 200 000 ISIS borcev? Iz čiste "ljubezni" do nas slovenskega naroda in našega davkoplačevalskega denarja na račun katerega tako lepo živijo.

Želim, da si ogledaš video, ki je bil posnet pred dvema letoma pred prešernovem spomenikom, kjer smo se zbrali prijatelji v protestu proti NATO zapraševanju našega neba. https://www.youtube.com/watch?v=xf921HKUCKI 

Spremljanje http://en.sat24.com/en pa ti lahko omogoči pravo kriminalko NATO zločinjena ciklonskih vrtincev, ki jih na vsak način skušajo z HAARP radarji zločinci preusmeriti na teren naše bivše države in nas ponovno blagosloviti s poplavami. Hvalabogu jim velikokrat ne uspe, tudi po tvoji zaslugi, ki se boriš za naše skupno dobro v korist vsem ljudem na tem ljubem svetu.

Prijatelji trdijo, da ima pri vremenskih anomalijah nad Slovenijo velik vpliv tudi pospeševalnik delcev pri Trstu. http://www.ts.infn.it/en/research/gr1/ Natančno taka slika  oblakov, ki so bili nad Nanosom razpršeni na vse strani se je pojavila dan pred sneženjem 26. aprila popoldne.  Tu je še video tega pospeševalnika delcev pri Trstu. https://www.youtube.com/watch?v=PpwZN_OyMdY 

Stoyan Svet