Članek
Ne trolaj, prepričaj se in deluj!
Objavljeno May 10, 2016

Članek z naslovom Ponoči je NATO z B-52 nasul kemične koktajle za zamrzovanje. Vinske trte, sadna drevesa .... je prebralo že 198 000 bralcev, spodnji video prijatelja Vladislava Stresa  posnet pred tremi leti v Postojni pa si je ogledalo že 48 250 ljudi. Vsem vam, ki ste si vzeli čas za to se iz srca zahvaljujem.

Ta članek je dopolnilo prejšnjemu. Kot sem v članku napisal vse vremenske katastrofe nad nami se pričnejo ob pihanju jugozahodnika iz severne Italije kjer je NATO baza Aviano, kar se na vremenskih satelitih vedno tudi lepo vidi, kar sem dokumentiral tudi ob žledni katastrofi, ki se je zgodila pri nas pred dvema letoma. Vedno tudi poteka kaka mednarodna vojaška NATO vaja ob spremljavi ameriških zračnih sil.  

Spodaj so lepo vidne satelitske radarske slike posnete popoldne 27. aprila 2016. iz  http://en.sat24.com/en/eu/km  

26. aprila en dan pred sneženjem 27.aprila popolodne sem nad Nanosom iz smeri italije opazil grd kemični oblak, ki se je sluzasto širil na vse strani predvsem pa proti severu proti Ljubljani in sem ga tudi fotografiral z mobilnim telefonom. Povsod drugod je bilo povsem jasno brez oblačka razen kot po navadi s strani Nanosa.  Tu sta dve fotografiji, ki to potrjujeta in sta vredni tvojega ogleda.


							 

Več prijateljev in prijateljic je prav tako slišalo ponoči brnenje avionov, ki so Postojno preletavala v nizkem letu. Kako izgleda tako zapraševanje si oglej v sledečem videu. (prvi zgoraj ob strani v desnem kotu) ali na tej povezavi https://www.youtube.com/watch?v=qXNf_g7aqaQ 

Dodajam še video vremenskega satelita na dan 27. aprila ki prikazuje oblake smer njihovega premikanja in strele vzpodbujene z brizganjem kovinskih nano delcev. Vsi podolgovati oblaki so kemični oblaki. https://www.youtube.com/watch?v=e82XGyrYQr4 

V več preteklih člankih sem pisal o vplivu letalskih preletov na vreme. Preleti letal v zraku ustvarjajo zračne reke. Obstajajo zemljevidi vpliva preletov letal na vreme. Rdeče obarvano je največja gostota letalskih preletov nad Evropo, ki lepo sovpadajo z orkestriranjem vetrovnih tokov. Na google boš našel dosti člankov o tem pod jetstream weather.  

Naj mimogrede omenim, da so lastniki večine avio kompanij iluminati, Rothschildi pa poleg bank kontrolirajo že tudi vreme. http://careandwashingofthebrain.blogspot.si/2012/12/rothschilds-now-control-not-only-banks.html   

Torej če misliš, da glede vsega tega ne moreš nič storiti je najbolje, da se kar takoj fentaš, kajti tvoje življenje je popolnoma brezsmiselno, samo še dodatno onesnažuješ ta čudoviti planet.

V nasprotnem primeru pa začni služiti skupnemu dobremu za sokrajane, sodržavljane in končno za vse človeštvo in naravo.

Naj bo naša draga mati Zemlja vedno v tvojem srcu. 

Stoyan Svet