Članek
Se počutiš slabo? Zahvali se fašistični NATO
Objavljeno Jun 06, 2016

Kakšno naključje; odkar potekata istočasno v celotni Sloveniji kar dve NATO vaji nisem srečal še niti enega prijatelja, ali znanca v Postojni, ki bi mi rekel, da se počuti odlično. Nasprotno vse njih daje utrujenost z glavoboli. Še soseda, ki je sicer zdrava kot dren mi je rekla, da se že en teden počuti za en drek.  

Osredotočimo se malo na prvo NATO vajo NATO vajo elektronskega motenja RAMSTEIN GUARD. Kaj to pomeni? To pomeni, da so nebo nad celo Slovenijo temeljito nasuli z nano delci aluminija, barija, stroncija, litija pa še kakih kovin, ki jih pod nobenim pogojem v zraku ne bi smelo biti. Zakaj jih ne bi smelo biti? Zato, ker razen fašistične NATO organizacije, ki nam jih že leta stresa iz letal na glavo nobena fabrika na svetu v zrak ne spušča nano delcev teh kovin. Za motenje radarskih slik so za letali stresali aluminijev oksid že Nemci med drugo svetovno vojno.

Fotografija Kopra je na prošnjo avtorja odstranjena, dosegljiva je; https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210172038480050&set=a.10210175748572800.1073741834.1311586006&type=3&theater 

Takole izgleda Koper na začetku NATO vajo elektronskega motenja RAMSTEIN GUARD  v petek 4. 6. 2016.

Takole pa so istega dne ob isti uri izgledale Benetke; 

ARSO ne bo objavil podatke analize zraka v tem času NATO Adriatic Strike z izgovorm, da v poletnem času v zraku "ni dovolj emisij". Ob tej NATO vaji pa bodo prekoračitve teh kovin, (katerih razen zapraševanja NATO letal pod nobenim pogojem v zraku ne bi smelo biti) tudi tokrat prekoračene do dest in večkrat. 

Takole pa izgleda nebo nad Postojno fotografirano istega dne v petek popoldne, ki jo je posnel Robert Žitnik.

Oblastne lutke so popolnoma izgubile razsodnost, saj jim kot predstavnikom ljudstva nihče ni dal dovoljenja, da NATO izvaja vojaške vaje na področju cele Slovenije. Nato vaja Adriatic strike z usposabljanjem usmerjevalcev združenega ognja tako poteka kar na šestih različnih lokacijah po Sloveniji, in sicer na osrednjem vadišču Slovenske vojske Postojna, kjer bodo zračna plovila, tanki, minometi in topovi zagotavljali ognjeno podporo in to cel dan kar do 23 ure, pa tudi na območju Soriške planine, občine Sevnica, občine Črnomelj, Gotenice pri Kočevju in na letališču Rakičan pri Murski Soboti, kjer bodo zračna plovila letalsko podporo samo simulirala.

Na NATO vaji Adriatic strike bo sodelovalo 6 vrst helikopterjev iz različnih držav, več vrst letal vključno z ameriškimi F16 in dveh vrst brezpilotnih letal, ki bodo pristajala na Postojnskem letališču.

Na NATO vaji Adriatic strike so sredi dneva lani odmetavali na vadbišče Poček take svetleče bombe, verjamem, da bodo to ponavljali tudi letos.

Takole pa je izgledala radarska slika v petek 4. junija 2016 popoldne, ker je zrak nabit z nano delci aluminijevega oksida in drugih strupenih kovin. 

Danes, ko imamo vsi mobitele lahko vsak posname kake fotke neba, ki je še posebej zanimivo ob NATO vojaških vajah. Objavite jih lahko na FB strani CIMN (civilna iniciativa modro nebo) in HAARP zločin proti planetu in življenju. Če bodo zanimive jih bom objavil v naslednjih člankih

Stoyan Svet