25 let politikantskih laži, goljufanj in nekaznovanih kraj

Objavil/a Stoyan Svet , dne 2016-06-26 ob 00:25:15

Gospoda Milan Kučan in Jelko Kacin kje je naših 50 milijard dolarjev iz leta 1991?

Hrvaški raziskovalni novinar Domagoj Margetić je prišel do dokumentov Hypo banke iz katerih je jasno razvidno, da je iz vsake od republik Srbije, Hrvaške in Slovenije leta 1991 bilo pokradeno približno po 50 milijard dolarjev.

Milošević in Tudžman sta skupno v Nemčiji ustanovila banko na katero sta naložila milijarde iz njunih republik. Glavni pogajalec razdeljevanja milijard dolarjev iz Slovenije je bil pokojni Štefan Korošec.

Margetič pri teh rabotah omenja tudi imena Kučana, Kacina, Drnovška in tudi Janše. Skupno so ustanovili štiri banke v tujini preko katere so prali denar, med njimi tudi Zambijsko banko.

Mimogrede se postavlja tudi vprašanje; Ali je glavni podpisnik kraj teh milijard evrov Štefan Korošec bil ubit? 

Denar so prali tudi preko Hypo banke. Na dokumentih transakcij slovenskih milijard je tudi podpis Jelka Kacina.

Močno dvomimo, da bi Jelko Kacin podpisoval transakcije teh 50 milijard dolarjev po svoji volji. Vedelo se je in se seveda še, da je bil partijski šef takrat Milan Kučan.

On je tisti šef, ki je odločal kam in na katere račune je bil ta nakraden denar nakazan. 

Torej še enkrat draga gospoda Milan Kučan in Jelko Kacin;

Kje in na čigavih računih je teh 50 nakradenih milijard dolarjev iz Slovenije?  

Vsakemu toplo priporočam ogled videa v katerem Domagoj Margetić vse to lepo objasni;

https://www.youtube.com/watch?v=TSFfq2J7xVg 

Stoyan Svet 

 

Tranzicijska prevara in organizirani kriminal političnih elit Ljubljana-Zagreb-Beograd - YouTube

Kdo so zaščiteni tranzicijski kadri in kaj imajo skupnega banka Hypo, Ljubljanska banka, Zagrebačka banka, LHB Frankfurt, Slobodan Milošević, Franjo Gregurić...

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Radmila Čučak
1
Feb 01, 2017
Stoyan, tudi moj duhovni učitelj je videl lažnega svetnika papeža J.P. II v peklu.....Angelika Zambrano ni edina pričevalka tega dejstva........

zakaj je papež v peklu?

zaradi vseh laži, ki jih je izgovoril v času svojega življenja
#19
Stoyan Svet
0
Feb 01, 2017
odlično draga Radmila,
v svojih preteklih člankih sem omenil Angelico Zambrano,
ki je v svojih videnjih videla papeža v peklu,
ogledal sem si par njenih videov,
deluje mi verodostojno,
je polna resnične vere upanja in zaupanja.
#18
Radmila Čučak
1
Feb 01, 2017
Stoyan.....#16.....ljudje na položaju držijo skupaj in ščitijo en drugega...ker očitno nihče ni neoporečen....

upam, da bo Domagoj Margetiču s skupino uspelo sprožiti v EU parlamentu mednarodno preiskavo o črpanju denarja iz bivših YU republik.......čeprav ne verjamem, da bo karkoli doseženo, saj so na ravni EU politiki, ki mešajo meglo in zavajajo ravno tako ali še bolj kakor tisti na nižjih ravneh...

zadnji primer je dokument o hrvaških zahtevi do terana, ki ga je dala EU, ki je ves prečrtan, tako da iz njega ni nič razvidno............če to ni posmehovanje pravni državi, ne vem kaj je ..........v EU vlada diktatura polit komisarjev....... sprenevedanje in zavajanje, zlasti v primeru imigrantov....in delovanja NATA, ki je povzročil vse to preseljevanje narodov iz Afrike, Afganistana in Bližnjega Vzhoda

tisti iz elite, ki lažejo, kradejo in zavajajo druge ne vedo , da bodo odgovarjali za svoja dejanja in da sodišče v onostranstvu deluje brez napak in laži.......ko se bodo obsojeni cvrli v peklu ali vzdihovali v vicah, pa bo že prepozno da kaj spremenijo..........ostalo jim bo le obžalovanje in muke, usmilil pa se jih ne bo nihče......tako kot se oni zdaj ne usmilijo vse bolj revnih ljudi sveta, ki živijo v neprestanem stresu kako preživeti sebe in družino iz dneva v dan.....

če utegnejo med grabljenjem denarja vzeti čas za branje, jim priporočam kakšno knjigo o svetnikih, ki so videli in opisali pekel......ter kako in zakaj so duše prišle tja.......
#17
Stoyan Svet
0
Feb 01, 2017
lp Radmila,
Kar je zanimivo, da je glede teh nakradenih milijard Miro Cerar izjavil, da je ta denar za Slovenijo izgubljen, kljub temu, da imamo zakon, ki omogoča odvzem tega nezakonito pridobljenega premoženja.
Torej tudi sam g. Miroslav Cerar krši zakon in ustavo in nam vsem kaže, da je v te nezakonite rabote tudi sam močno vpleten.
Ne vem, ali ti gospodje mislijo, da bodo večno živeli in da jim nikakor in nikoli ne bo treba odgovarjati za njihova kriminalna dejanja?
#16
Radmila Čučak
2
Jan 16, 2017
elitni pajki pletejo mreže.......a vedno se najde eden....(po navadi raziskovalni novinar).....ki mrežo razkrinka :))

čestitke Domagoj Margetiču za iskanje resnice in za to, da jo je tudi našel.....dokumentirano

#15
Franc Jazbinsek
1
Jun 27, 2016
Vsi do sem dokazi so sicer koristni za vznemirjanje in močno ogorčenje nad celotno politično oblast, še iz časa Udbo-Jugoslavije pa vse do danes! Da so oblastniki zadnjih 25 let vse plansko delali in še delajo kako se okoristiti dotoka sredstev, ki se po različnih kanalih prelivajo na oazne banke, jim nemoteno še danes dobro uspe. Državni zbor je kot pokrovka lonca v kateremu se kuhajo vsa umazana perila vseh vrst politikov že muzejske pomembnosti, kot mladih politiki v večina, ko se še od starih kriminalno nastrojenih politikov učijo kaj pomeni biti politik. Politik, kateremu uspe prodajati volivcem laž in jih obdržati pri dobrem apetitu, kako jih vedno znova z lažjo dobro nahraniti
#14
Laščan Zlatorog
0
Jun 26, 2016
Eh Fajonova,.. ne moreš seštevati nakazila in reći, to je pa vse šlo v dačno oazo. Podobna zgodba s panamskimi dokumenti, kjer tudi manjka par ključnih podatkov in je vse skupaj totalno neuporabno. Nisem še videl nobenih verodostojnih dokumentov o zneskih, zgodb pa seveda na kupe.
#13
Stoyan Svet
0
Jun 26, 2016
https://www.sta.si/1639598/lombar-drzavo-poziva-naj-vrne-izposojen-denar-iz-pokojninske-blagajne

STA: Lombar državo poziva, naj vrne izposojen denar iz pokojninske blagajne

V pokojninski blagajni je od osamosvojitve dalje nastal primanjkljaj v višini enega državnega proračuna, kar je okoli 11
#12
abram1b2 Cej
0
Jun 26, 2016
Laščan
Kaj novega si mi povedal?? Nič drugega ,kot običajno trabljanje. Če imaš svoj pogled na zadeve, ga napiši na svojem blogu. Ne bodi vedno v opozicijski drži drugim.
#11
Stoyan Svet
0
Jun 26, 2016
ok ljudje božji, zakaj so pa Američani objavili,
da je na bančnih računih slovenskih državljanov, (ki sicer živijo v Sloveniji) eksotičnih otoških bank idr 75 milijard evrov?
O tem so pisali pred leti vsi slo. mediji;
sicer pa na http://www.euportal.si/slovenija-v-eu/davcne-oaze-legla-kriminala-ali-legitimna-davcna-konkurenca/
lahko beremo;
Slovenski tranzicijski in komunistični kapital na Ciper
Evroposlanka Tanja Fajon je v razpravi v Odboru CRIM ocenila, da bi z denarjem, pridobljenim iz davčnih utaj in izogiba plačilu davka v Sloveniji iz leta 2009, lahko štirikrat napolnili proračune ministrstev za šolstvo in šport, kulturo ter visoko šolstvo , znanost in tehnologijo.Vsota iz neplačanih davkov znaša kar 108 odstotkov izdatkov za javno zdravstvo navaja evropska poslanka Fajonova.
V davčne oaze je iz Slovenije leta 2010 odteklo 1,64 milijarde evrov. Skoraj 14 milijonov evrov so nakazali t.i. ljudje z najnižjimi prihodki. V letu 2010 je v 42 davčno ugodnejših območij nakazila izvedlo 4.493 fizičnih in 5.000 pravnih oseb,” je v intervjuju marca 2012 povedala Mojca Centa Šircelj, nekdanja direktorica republiške davčne uprave (DURS). Gre za odlive z računov, ki so odprti pri slovenskih bankah, na račune pri bankah v katerikoli drugi državi.
Povedala je osupljiv podatek, da je bilo v letu 2010 v povprečju vsak dan 200 nakazil v skupni vrednosti 4,5 milijona evrov. Ob tem se je začudila, da so v te podatke zajeti tudi zavezanci iz najnižjega dohodninskega razreda, ki so izvedli za 5,3 milijona evrov nakazil. “V Sloveniji so v letu 2010 kar 8,3 milijona evrov nakazil izvedli zavezanci, za katere informativni izračun dohodnine sploh ni bil sestavljen, se pravi, da so uradno pod dohodkovnim pragom”, je dejala Centa –Šircelj v intervjuju januarja 2012.
Mojca Cent-Šircelj je pokazala hvalevredno odločnost pri soočanju s problemi a je, žal odstopila s položaja generalne direktorice DURSA. Epilog dogodka, ko je maja 2012 prejela grozilno pismo, še pričakujemo.
#10
Laščan Zlatorog
0
Jun 26, 2016
To je bilo veliko kasneje, ne biti prepameten. Vmes je še Pahor dobil kamelo v dar, ker je prenočil v šotoru čakajoč na velik biznis.
#9
abram1b2 Cej
0
Jun 26, 2016
Gadafija so morali likvidirati veliki dolžniki, ker je bil dolg za njegovo nafto prevelik.Bolj se je splačalo uničiti Libijo.Laščan ne delaj se prepametnega.
#8
Laščan Zlatorog
0
Jun 26, 2016
Vem, da niso bili tolarji, ker ji še niso natiskali takrat :) Tolikokrat sem že čul za to zgodbo, a se zneski razlikujejo tako kot centimetri ulovljenega soma :) Zgodba nedvomno drži, vendar znesek sigurno ni 50 mijard (razen če je še Gadafi zraven pral denar).
#7
abram1b2 Cej
0
Jun 26, 2016
Laščan
Bili so dinarji in tolarji ,sedaj je samo še slovenska splošna beda in revščina.Ostala je samo še razprodana, ogoljufana Slovenija in brezpravna raja..Pazi,da ne boš ti jutri na jedilniku politike in nepravičnega sodstva.
#6
Laščan Zlatorog
1
Jun 26, 2016
Da niso bili dinarji?
#5
Stoyan Svet
0
Jun 26, 2016
Abram glede tega sploh ni nobenega dvoma,
kot že rečeno Domagoj ima za svoje trditve tudi dokaze
z vsemi podpisi vpletenih.
#4
Stoyan Svet
0
Jun 26, 2016
Rado K. meni to ni čisto nič čudno,
Domagoja Margetića so v zadnjem času že dvakrat prav zaradi tega hoteli umoriti in je zdaj 24 ur pod policijsko zaščito.
Domagoj ima vso dokumentacijo s podpisi,
tako, da mu sodno nihče nič ne more,
oziroma se ga sploh nihče od vpletenih niti ne upa tožiti.
Če naša policija tožilstvo in pravosodje ne bi bilo zlizano s temi kriminalnimi dejanji bi vpleteni že vsi sedeli na Dobu.
#3
abram1b2 Cej
1
Jun 26, 2016
Upam si trditi,da je to resnica !. Drnovška sem poznal osebno in bil dostikrat pri njemu v pisarni.
Bil je pocukran brezhrbtenični dvoličnež, pa še slab ekonimist.91 leta sem ga vprašal ,če razume kdaj je kakšna država ekonimsko uspešna in mi ni znal odgovoriti.
Ko je zbolel se je v svojih blodnjah pogovarjal s Frančiškom Asiškim in hkrati zatrjeval, da je RKC največja črna luknja Evrope hkrati pa je obiskoval pravoslavni samostan v Gračanici. Vsi so enaki lopovi , ki so zadnjih 25 let vodili Slovenijo. Najbolj žalostno pa je, da so vsi totalni loleki in nesposobneži brez lastnega mišljenja in hrbtenice, hijene ,ki so se redile na račun butastih in naivnih Slovencev..
#2
Rado K.
2
Jun 26, 2016
50 milijard dolarjev?
Potem pa čudno, da Kučan še vedno vozi le golfa in nosi isto ponošeno obleko z ovratnikom mastnim od las!

Tito si je z istim denarjem omislil rolls roysa in dve vojaški križarki.
#1
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2016-06-26 00:25:15 (Jun 26, 2016)
Starejša objava Novejša objava
Tranzicijska prevara in organizirani kriminal političnih elit Ljubljana-Zagreb-Beograd - YouTube

Kdo so zaščiteni tranzicijski kadri in kaj imajo skupnega banka Hypo, Ljubljanska banka, Zagrebačka banka, LHB Frankfurt, Slobodan Milošević, Franjo Gregurić...

KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
NATO vaja Lipicaner Vl
5G internet stvari ubija
Pevski zbor rib
25. januar Svetovni protest proti 5G omrežju
70 let stara napoved ŠESTA RASA
Elektronsko ubijanje ljudi tudi pri nas?
NATO usmerjevalci združenega ognja in naše vreme
Komandant slovenske vojske pljunek na škornju ameriškega vojaka
Referendum o trgovini z ljudmi
Antifašisti so pravi fašisti
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
imf
(2)
ISIS
(2)
RKC
(2)
eu
(2)
Mir
(2)
LGBT
(2)
DVK
(2)
LGTB
(2)
Bush
(1)
sds
(1)
bit
(1)
FED
(1)
ecb
(1)
vera
(1)
geji
(1)
MI6
(1)
arso
(1)
CIA
(1)
IŠČI PO ARHIVU
Avgust 2020
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj