Članek
25 let politikantskih laži, goljufanj in nekaznovanih kraj
Objavljeno Jun 26, 2016

Gospoda Milan Kučan in Jelko Kacin kje je naših 50 milijard dolarjev iz leta 1991?

Hrvaški raziskovalni novinar Domagoj Margetić je prišel do dokumentov Hypo banke iz katerih je jasno razvidno, da je iz vsake od republik Srbije, Hrvaške in Slovenije leta 1991 bilo pokradeno približno po 50 milijard dolarjev.

Milošević in Tudžman sta skupno v Nemčiji ustanovila banko na katero sta naložila milijarde iz njunih republik. Glavni pogajalec razdeljevanja milijard dolarjev iz Slovenije je bil pokojni Štefan Korošec.

Margetič pri teh rabotah omenja tudi imena Kučana, Kacina, Drnovška in tudi Janše. Skupno so ustanovili štiri banke v tujini preko katere so prali denar, med njimi tudi Zambijsko banko.

Mimogrede se postavlja tudi vprašanje; Ali je glavni podpisnik kraj teh milijard evrov Štefan Korošec bil ubit? 

Denar so prali tudi preko Hypo banke. Na dokumentih transakcij slovenskih milijard je tudi podpis Jelka Kacina.

Močno dvomimo, da bi Jelko Kacin podpisoval transakcije teh 50 milijard dolarjev po svoji volji. Vedelo se je in se seveda še, da je bil partijski šef takrat Milan Kučan.

On je tisti šef, ki je odločal kam in na katere račune je bil ta nakraden denar nakazan. 

Torej še enkrat draga gospoda Milan Kučan in Jelko Kacin;

Kje in na čigavih računih je teh 50 nakradenih milijard dolarjev iz Slovenije?  

Vsakemu toplo priporočam ogled videa v katerem Domagoj Margetić vse to lepo objasni;

https://www.youtube.com/watch?v=TSFfq2J7xVg 

Stoyan Svet 

 

Stoyan, tudi moj duhovni učitelj je videl lažnega svetnika papeža J.P. II v peklu.....Angelika Zambrano ni edina pričevalka tega dejstva........ zakaj je papež v peklu? zaradi vseh laži, ki jih je izgovoril v času svojega življenja

odlično draga Radmila, v svojih preteklih člankih sem omenil Angelico Zambrano, ki je v svojih videnjih videla papeža v peklu, ogledal sem si par njenih videov, deluje mi verodostojno, je polna resnične vere upanja in zaupanja.

Stoyan.....#16.....ljudje na položaju držijo skupaj in ščitijo en drugega...ker očitno nihče ni neoporečen.... upam, da bo Domagoj Margetiču s skupino uspelo sprožiti v EU parlamentu mednarodno preiskavo o črpanju denarja iz bivših YU republik.......čeprav ne verjamem, da bo karkoli doseženo, saj so na ravni EU politiki, ki mešajo meglo in zavajajo ravno tako ali še bolj kakor tisti na nižjih ravneh... zadnji primer je dokument o hrvaških zahtevi do terana, ki ga je dala EU, ki je ves prečrtan, tako da iz njega ni nič razvidno............če to ni posmehovanje pravni državi, ne vem kaj je ..........v EU vlada diktatura polit komisarjev....... sprenevedanje in zavajanje, zlasti v primeru imigrantov....in delovanja NATA, ki je povzročil vse to preseljevanje narodov iz Afrike, Afganistana in Bližnjega Vzhoda tisti iz elite, ki lažejo, kradejo in zavajajo druge ne vedo , da bodo odgovarjali za svoja dejanja in da sodišče v onostranstvu deluje brez napak in laži.......ko se bodo obsojeni cvrli v peklu ali vzdihovali v vicah, pa bo že prepozno da kaj spremenijo..........ostalo jim bo le obžalovanje in muke, usmilil pa se jih ne bo nihče......tako kot se oni zdaj ne usmilijo vse bolj revnih ljudi sveta, ki živijo v neprestanem stresu kako preživeti sebe in družino iz dneva v dan..... če utegnejo med grabljenjem denarja vzeti čas za branje, jim priporočam kakšno knjigo o svetnikih, ki so videli in opisali pekel......ter kako in zakaj so duše prišle tja.......

lp Radmila, Kar je zanimivo, da je glede teh nakradenih milijard Miro Cerar izjavil, da je ta denar za Slovenijo izgubljen, kljub temu, da imamo zakon, ki omogoča odvzem tega nezakonito pridobljenega premoženja. Torej tudi sam g. Miroslav Cerar krši zakon in ustavo in nam vsem kaže, da je v te nezakonite rabote tudi sam močno vpleten. Ne vem, ali ti gospodje mislijo, da bodo večno živeli in da jim nikakor in nikoli ne bo treba odgovarjati za njihova kriminalna dejanja?

elitni pajki pletejo mreže.......a vedno se najde eden....(po navadi raziskovalni novinar).....ki mrežo razkrinka :)) čestitke Domagoj Margetiču za iskanje resnice in za to, da jo je tudi našel.....dokumentirano