Članek
Je suis ISIS Nice in turški državni udar
Objavljeno Jul 17, 2016

Tako to je; medijske svetovne novice; laž, laž, laž.......... laž, laž, laž...................   medijske domače novice; laž, laž, laž..... laž, laž, laž, laž, laž,laž...........                               Zdaj je poletje, pa sem se dal malo bolj na off, ampak takoj ko sem slišal za teroristični napad v Nici sem že vedel, da gre še za en false flag (za napačno zastavo) No samo delno saj je ISIS prevzel odgovornost za ta teroristični napad. Če vemo, da je ISIS v osnovi Israeli Secret Inteligence Service, tudi vemo, da so vsi teroristični napadi v zadnjih par desetletjih v njihovi izvedbi, izvajani vedno ob satanističnih iluminatskih praznikih, skrbno izbranih numeroloških datumih. Kogar to bolj zanima mu priporočam ogled sledečega videa, v katerem je vse to lepo obrazloženo. https://www.youtube.com/watch?v=kPRFmqirVJ0 

Sicer se pa niti ne trudijo več dosti, da bi to prikrili. Na prizorišču masakra lahko na fotkah vidimo plastične lutke, od katerih ena kar drži nogo v zrak,  z obilico umetne krvi                                                                                            
							                                                                                                 Zanimiva je fotografija vetrobrana  tovornjaka, kjer so se potrudili, da so prestrelili steklo povsod, samo tam ne kjer je volan, za katerim je sedel ISIS "terorist"
							 

Torej zakaj je ISIS po naročilu modelov kot so rothschild, soroš itd izvedel ta napad? V Franciji je bilo po ISIS napadu v Bataclanu izredno stanje, kateremu je potekel mandat, zato je bil nujno potreben nov napad. Izredno stanje v Franciji je zdaj podaljšano za nedoločen čas, vojsko pa sionistična lutka Holande zdaj lahko uporabi kadarkoli proti delavskim demonstracijam.

Gremo zdaj na državni udar v Turčiji.  Splaniral ga je  Fethulah Gulen, islamlski verski voditelj, sicer sionistična lutka, ki živi v Ameriki v Pensilvaniji. Je velik politični nasprotnik Erdogana, ima pa močne veze v visokih političnih in vojaških krogih Turčije. Seveda je del vojske, ki je izvajal državni udar imel podporo CIA, MI6, in MOSAD-a. Zdaj je Erdogan bivši topli prijatelj EU, ZDA in Izraela postal njihov sovražnik, ki ga je potrebno čimprej eliminirati. 

Namreč Erdogan se je opravičil Putinu za sestrelitev dveh ruskih pilotov in izjavil, da je Rusija zdaj turški prijatelj in strateški partner. Ta njegova izjava je prižgala v očeh iluminatov rdečo luč, saj seveda to nikakor ne odgovarja američanom in njihovim hlapcem NATU zato je bil nujno potreben hiter vojaški udar, ki pa zaenkrat kot kaže še ni uspel.

Cilji Rothschilda in Soroša so ustvariti v EU še več konfuzije, povzročiti še večji begunski val, ki naj bi popolnoma ohromil Evropo in v vseh državah uvedel izredno stanje, kajti iz takega kaosa se še najlažje da potegniti za bančne mafijaše sveže milijarde evrov. Edini EU politik še s kančkom zdrave pameti je madžarski predsednik vlade Viktor Orban.

Našim politikantskim lutkam od poharja naprej pa itak nič ni jasno, jasno jim je samo to, da morajo zvesto ubogati vsa navodila, ki jih dobivajo od smetarja junkerja in NATA.  

Stoyan Svet