Članek
Samo še cepcem ni jasno, da ameriška vojska uničuje nas in naravo
Objavljeno Jul 23, 2016

Slovenska vojska je na svoji uradni strani objavila sledečo vest; 

19.07.2016

Na območju Suhe krajine bo potekalo usposabljanje usmerjevalcev združenega ognja

Od torka, 19., do petka, 22. julija, na območju Suhe krajine poteka usposabljanje usmerjevalcev združenega ognja Slovenske vojske. Usposabljanje podpira vojaško letalstvo Združenih držav Amerike z letaloma F-16, ki bosta simulirali letalsko podporo.

Zavezniški letali bosta območje usposabljanja preletavali vsak dan od 9.45 do 10.45, in sicer na višinah med 2.500 in 5.000 metri. Usposabljanje je namenjeno skupnemu urjenju in usklajevanju postopkov pri zagotavljanju letalske podpore enotam na kopnem. Tovrstna usposabljanja so mogoča le ob podpori zavezniških zmogljivosti ter nujna za usklajeno in varno opravljanje nalog pripadnikov Slovenske vojske.

Aktivnosti na terenu bodo za okolico v pretežni meri nemoteče, saj bo na terenu prisotna le manjša skupina vojakov. Prosimo za razumevanje.

Humoristi iz slovenske vojske obveščajo prebivalstvo, da aktivnosti na terenu za prebivalstvo ne bo moteče, (...........razen seveda to, da bodo ob in po vaji njihovi vrtovi in polja od toče uničeni.) 

V svojih člankih od žledene katastrofe v Postojni sem večkrat pisal o NATO usmerjevalcih združenega ognja.

Gre za usklajeno letalsko zapraševanje neba s kemikalijami in drugimi kovinami predvsem nano delci aluminija za motenje radarskih slik, usklajenega delovanja mobilnih dopler radarjev, ki potiskajo te kovinske nano delce v naprej določeno smer, ameriških vojnih satelitov, ki na takšen, ali drugačen način nadzirajo in vplivajo na delovanje vojaških akcij.

Vse to se vodi iz računalniškega centra NATO baze na terenu in v njihovem štabu. Skratka igrajo se računalniške igrice, katerih posledice trpijo naši vrtovi, naša polja, predvsem pa naše zdravje. 

Da je temu res tako poskrbijo tudi naši znani humoristi iz agencije ARSO, ki nas med to NATO vajo usmerjevalcev združenega ognja opozorijo, da točno na področju teh NATO vaj združenega ognja obstaja velika verjetnost toče.

Ki pa po njihovi zdravi pameti nikakor ne more biti povezana z NATO usmerjevalci združenega ognja. 

Koliko časa bomo mi navadni ljudje še to prenašali?

Koliko časa bomo še potrebovali, da spoznamo, da so naši levo-desni politikanti zgolj in samo še sovražniki nas ljudstva ? 

Stoyan Svet