Članek
Killary Clinton je mrtva
Objavljeno Sep 15, 2016

V sledečem videu iz youtube si oglej ABC poročila, kjer naznanjajo, da je Hillary Clinton mrtva.  https://www.youtube.com/watch?v=XxFMKIYYKB0 

ABC news ni neka trač TV postaja. Že dalj časa je znano, da je imela Hillary Clinton parkinsonovo bolezen, umrla pa naj bi zaradi pljučnice.  

Sicer je znano, da je imela Hillary Clinton dvojnico, ki jo je nadomeščala na različnih prireditvah, ki je sicer po izgledu res precej podobna je pa precej mlajša. Ker njena dvojnica nima Hillaryjinih mentalnih kapacitet jo hazarska mafija kot nadomestno lutko nikakor ne bo mogla nadomestiti.

Zdaj bo v ZDA glede predsedniških volitev prišlo do velikih preobratov. Bo v njene čevlje stopil hazar Joe Biden, Sanders, ali celo Michelle Obama?

Ali je Hillary Clinton umrla naravne smrti, ali jo je hazarska mafija res ubila, ali pa samo umaknila zaradi vseh njenih obremenjujočih mailov, ki so prišli v javnost prepuščam vsakemu od vas.

Bo pa v naslednjih mesecih glede predsedniških volitev še zelo zanimivo. Še pred škandalom z njenimi maili so politični jasnovidci že dalj časa napovedovali atentat na Hillary, ali njeno odstranitev.

Tudi na Obamo naj bi bil storjen atentat  Politični jasnovidci so napovedali zmago Donaldu Trampu, ampak zaradi njegove bolezni tudi njegov kasnejši odstop.

Torej v ZDA bodo glede predsedniških volitev igrali glavno vlogo podpredsedniki in finančne mafijske združbe v ozadju.

Mimogrede  politični jasnovidci v roku enega leta napovedujejo tudi atentat na Angelo Merkel.   http://psychics.co.uk/blog/predictions/

Stoyan Svet