Članek
Ta članek je pod nujno za prebrati
Objavljeno Sep 21, 2016

V mnogih FB skupinah nas ima večina komentatorjev o naših politikantih tako slabo mnenje, da tega ne prenese več noben papir, niti noben internetni prostor. Laži na laži in sprenevedanja do amena. Tokrat tu lepim komentar prijatelja iz FB skupine CIMN;

"Ko BAYER kupi MONSANTO, se v Sloveniji povišajo zakonsko dovoljene vrednosti DDT pesticida in GLIFOSATOV za 3.900% (TRITISOČDEVETSTO!) in ATRAZINA za 29.000% (DEVETINDVAJSETTISOČ!) procentov.

Joj ljudje, v kakšnem svetu mi živimo. Če se vam tu ne začenja pamet majati, potem ne vem, bo treba pač crknit da izveš, da je duša tisto kar si dejansko ti, in telo zgolj DNK robot, na katerega je treba čuvat, da duša doživi stvari katere je prišla doživeti in opravi svoje poslanstvo, ki ga je prišla opraviti.

Dragi ljudje, začnite že enkrat opravljati vaše poslanstvo, zato ste tukaj. Mi na CIMN ga opravljamo, kolikor ga pač zmoremo. Vsi začnite tako, in svet bo lepši." http://www.24ur.com/novice/slovenija/tudi-vec-tisocodstotno-povecanje-nevarnih-snovi-v-tleh.html 

Tu dodajam svoj tekst;

Seveda se tu postavlja vprašanje zakaj se morajo zdaj povišati zakonsko dovoljene vrednosti teh hudih strupov v tleh. 

Odgovor je zelo jasen; Slovenija je svetovni korporacijski laboratorij za vremensko vojskovanje, ki ga nad nami izvajajo njihove NATO sluge. Američani nas z NATO letali s kemikalijami in težkimi kovinami kar naprej zaprašujejo in zaplinjujejo po mili volji, zato je kvaliteta naše prsti vsak dan slabša, vsebnost težkih kovin in drugih strupov pa bo v parih letih strmo narasla. 

Birokratsko se je bilo treba zakonsko zaščititi, da se bodo te genocidne rabote s strani NATO-a in koproracij nad nami lahko veselo nadaljevale

Naj za konec dodam besede Ban Ki Muna, ki je pred kratkim na zasedanju UN voditeljem držav zabičal, naj služijo svojemu narodu in naj ne spodkopavajo demokracije.

Koliko imamo v Sloveniji še demokracije in komu služijo naši voditelji pa je itak že dolgo večini državljanov jasno; korporativnemu fašizmu.

Stoyan Svet