Članek
Ubijajo nas skozi pitno vodo
Objavljeno Mar 05, 2017

Ne glede na dejstvo, koliko se zavedaš posledic uredbe minsitrstva za okolje in vlade republike Slovenije, ki dovoljuje več kot tisoč kratno povečanje zastrupljenosti tal s težkimi kovinami in drugimi kemičnimi strupi je dejstvo, da že je, ali bo tudi pitna voda prej ko slej več kot tisočkratno zastrupljena s težkimi kovinami.

O tem, da vsa komunalna podjetja, ki skrbijo za našo pitno vodo v njo dodajajo aluminijev oksid sem že večkrat pisal. Po standardnih predpisih je dovoljena količina aluminija v pitni vodi do 200 mikrogramov na liter vode. Glede na dejstvo, da je vse ostale svinjarije v pitni vodi dostikrat tudi manj kot 200 mikrogramov na liter je to dejstvo zastrašujoče. 

Ni ti potrebno razlagati, da je aluminij hudo karcenogen in da se le ta z  leti nabira v naših telesih. Ene parim prijateljem, ki so se dali testirati  na aluminij, kadmij je bilo ugotovljeno prekoračenje teh težkih kovin v tkivih. Zato ni prav nič čudno, da procent rakavih bolnikov pri nas vsako leto strmo narašča.

Več pa je težkih kovin v naših tkivih boljši prevodnik smo za razne frekvence. Ne vem, če ti je znano, da ti novi elektro števci v vse elektro žice v stanovanju prenašajo mikro valove, tako celo tvoje stanovanje postane mikrovalovna antena. Ti mikro valovi iz omrežja kvarijo vse aparate, ki so priklopljeni na elektriko. Svoje naredi še ruterji, bazni oddajniki mobilne telefonije in vojaški in vremenski dopler radarji. Ni ti potrebno razlagati, da ti mikrovalovi in kovine, ki se nabirajo v telesu ustvarjajo pravi kaos, razne bolezenske simptome, kot bolečine v tkivih in sklepih, stalna utrujenost in nespečnost.

Kaj vse komunalna podjetja spuščajo v pitno vodo niti ne vemo. V ZDA pa so kemiki odkrili, da v vodovode namerno spuščajo tudi razne kemikalije kot recimo fluor. Kaj vse povzroča fluor v pitni vodi lahko prebereš na stranski povezavi. Pa ne samo fluor. Vodi dodajajo tudi litij. Za litij je znano, da je hud strup, ki v malo večji količini lahko povzroča razkorj tkiva in smrt. Litij je tudi psihiatrično zdravilo, ki, če človeka ne ubije baje odvrača od samomorilnosti. Prosim oglej si ta video; https://www.youtube.com/watch?v=kej1wm_Qcug 

Ok v ZDA so to stvari, ki so kristalno jasne. kaj pa pri nas?

Ali mi vemo, ali v pitno vodo komulana podjetja stresajo fluor, litij kadmij in druge za zdravje hudo škodljive kovine in njihove okside? Tega mi ne vemo.

Na vladno agencijo ARSO se lahko zanesemo toliko kot se je moj znanec, ki je dal vodo iz pipe na njihov zavod v kontrolo. Ko so naredili analizo te vode so mu sporočili, da je ta voda oporečna in neprimerna za pitje. Ko jim je povedal, da je ta voda iz pipe, so mu povedali, da so se zmotili in da je ta voda v redu in primerna za uživanje.

Torej, oblastniki kadarkoli opazijo, da ljudstvo ni zadovoljno in pripravljajo kak protest lahko naročijo komunalnim podjetjem naj nasujejo v pitno vodo toliko litija, da ljudstvo hitro mine želja po kakih protestih.

Dokler CIMN društvo, ki ima za prioriteto, čisti zrak, čisto vodo in čista tla ne bo začelo samo izvajati te meritve se bodo oblastniki lahko skozi pitno vodo igrali z našim zdravjem in našimi življenji.

Aluminijev prah, ki ga občinska komunalba podjetja za oskrbo vode spuščajo v pitno vodo je zločin, ki ga je treba čimprej zaustaviti.

Stoyan Svet 

      

 

tu je nekaj analiz, če koga zanima, sicer so te analize verodostojne približno toliko, kot so iz zavoda povedali mojemu znancu; iz oporečne vode je le ta kar naenkrat postala neoporečna, sicer pa poznamo primer ljubljanskega vodovoda, ko so v njem našli za 100% več strupenega pesticida atrazina, kot je bilo dovoljeno. zadevo so rešili tako, da so spremenili predpis. Torej tudi če bo v vodi 1000 krat presežena količina težkih kovin bodo pač spremenili predpis in zadeva bo rešena. http://kazalci.arso.gov.si/?data=indicator&ind_id=827

na FB jih je nekaj vprašalo koliko aluminija je v pitni vodi. Po podatkih, ki sem jih dobil je tudi ena četrtina vseh nečistoč aluminij.

Hvala Stoyan Objavi še kakšne dopise z ARSO ki potrjujejo zgornje navedbe analize vode.