Članek
Kdo upravlja z lutkami ustavnega sodišča?
Objavljeno Jul 30, 2017

Ob razsodbi US v zadevi Novič se mi poraja vprašanje; Kako so tako nemoralni in neetični ljudje sploh lahko sodniki in to celo ustavni? Ali so ti ljudje sploh kdaj prebrali ustavo, ali pa so se jim morda od kokaina že skisali možgani?   
							                                                                      Vse bolj postaja jasno, da v Sloveniji vlada Balkanski bojevnik in da so njegove stranke vse kokainske oblastne strukture.                                                                       Na videu nadzornih kamer po umoru dr. Jamnika se lepo vidi morilca manjšega človeka, ki se pred Via Bono preoblači oblačila da v vrečo, nato pa ga pobere fiat Punto.   Policija dobro ve, kdo je bil lastnik tega fiat punta, pa tudi kdo je pravi morilec dr. Janka Jamnika.                                                                                                                         Poraja se vprašanje; Zakaj je dr. Janko Jamnik moral umreti na tako nasilen in teatralen način? Zato, ker je to bil opomin vsem zaposlenim na KI kaj jih čaka, če bi sčvekali, da so vedeli, da se na kemijskem inštutu za policijo pere droga.                   Znano je, da je dr. Janko Jamnik prijavil kemika Vidmarja na policijo in da je na kemijskem instutu hotel vzpostaviti red. Policija dobro ve kdo je s smrtjo grozil dr. Jamniku, kar je razvidno iz posnetkov njegovih mobilnih razgovorov in vsebine njegovega računalnika.                                                                                                                 Ampak glede na dejstvo, da je g. Martinčić vse že lepo objasnil je v primeru pripora dr. Noviča povsem logičen odziv vseh vpletenih oblastnih kokainskih odvisnikov;                     "Martinčića smo vprašali, zakaj ni nihče zanikal njegovih navedb glede sodelovanja s Kemijskim inštitutom, češ da se droga meša?                                                            Njegov odgovor je bil; “Na eno kilo kokaina, ki je 95- do 98-odstoten, se daje dve kili ‘betona’, kot mi rečemo temu. To so razne substance, ki ne vem točno, katere so. Večkrat je manjkalo prav teh substanc, ki so se kupovale v Plivi, Galeniki, v raznoraznih beograjskih vojnih inštitutih, uvažalo se jih je iz Indije, saj ima Indija močno farmacevtsko industrijo. In to se je mešalo z mešalkami za beton. Iz 2,2 tone kokaina dobiš 6,6 tone in če ga prodajaš po 100 evrov na gram, je to 660 milijonov evrov. Zaradi tega se mi tako igramo z milijoni, 20 milijonov sem, 100 milijonov tja. Razumete?” Martinčić ponovi, da ima pričo, kdo je nesel milijone sodnici, in bo to tudi na obravnavi povedal."

http://www.demokracija.si/fokus/balkanski-bojevnik-martincic-na-institutih-so-prisiljeni-delati-beton.html 

še en komentar glede tega iz rtvslo;

"Še en dokaz več, da je slovesko sodstvo navadna smrdeča greznica, ki jo je potrebno popolnoma izčrpati, sanirati, pomiti, izgnati skorumpirane sodnike in vse postaviti na povsem nove- "resetirane" temelje. Sedanji sodniki bi morali za svoje umazana posla odgovarjati, ampak to je v SLO."

Moje sporočilo sodnikom;

"Dragi sodniki, če boste sodili samo formalno in ne vsebinsko vas bo sodila lastna vest. Morda sedaj vesti še nimate, ampak enkrat vas bo v prsih nekaj zapeklo in takrat boste vedeli, da niste izpolnili vašega poslanstva."  

Stoyan Svet 

http://www.demokracija.si/fokus/balkanski-bojevnik-martincic-na-institutih-so-prisiljeni-delati-beton.html

http://www.demokracija.si/fokus/anastazij-martincic-pred-tem-sem-imel-sefa-ki-me-je-postavil-na-to-mesto-pokojnega-staneta-dolanca.html

primer Novič je bomba kriminala policije, sodstva in državne oblasi. Upam, da bodo letele glave, kot se je izrazil nemočni pravosodni minister Goran Klemenčič, če ne prej ob spremembi oblasti.

Naša sodišča so zares le še teater za naivne! Od najnižjih do Ustavnega. Odločanje je vedno z dokazi, narejenimi na osnovi bankovcev!