Članek
NATO Kemične bombe ubijajo naravo in nas
Objavljeno May 14, 2018

Vsakomesečne vremenske katastrofalne anomalije  v proizvodnji zveze NATO, ki ubijajo naravo in nas v zadnjih letih dobivajo epske razsežnosti. Najbolj seveda trpijo kmetovalci, čebelarji in vrtičkarji, pa seveda tudi mi vsi ostali državljani Slovenije.

Na vse pobude civilne iniciative in ekoloških društev o pereči problematiki se vlada ne zmeni, ne zmeni se ministrstvo za zaščito zastrupljevalcev zraka, vode in zemlje.

Spomnimo se predloga Cerarjeve vladne uredbe, ki dovoljuje več kot tisočkratno zastrupljenost tal s točno istimi težkimi in lahkimi kovinami kot jih na nas vsakodnevno spuščajo NATO vojaška letala.

To pa so predvsem; aluminij, barij, kadmij, stroncij zadnje čase pa tudi železo, ki pospešuje udare strel. Progasti oblaki so zadnja leta postali stalnica na našem nebu.

Nič nenavadnega ne bo, če se bodo taki oblaki kot jih je videti v videu ob NATO vajah pojavljali tudi pri nas. https://www.youtube.com/watch?v=Xbdf7zA-trE 

Za naše predloge in pobude proti NATO geoinženiringu se ne zmeni niti kmetijsko ministrstvo, obrambno ministrstvo pa NATO vojne teroriste in zločince na naših vojaških vežbališčih celo ščiti na vse možne načine.

Ta mesec v četrtek desetega maja so na vojnem vežbališču Poček ameriški in naši vojaki nabijali s topovi ponoči vse do druge ure zjutraj.

Prebivalci Postojne smo ogorčeni nad popolno ignoranco vlade in pristojnih ministrstev, ki se požvižgajo na vse zakone o naših človekovih pravicah in ustavi.   

Postojnski župan Igor Marentič je obrambni ministrici Katičevi poslal protestno pismo na katera pa pričakovano ni bilo nobenega odgovora. http://www.postojna.si/objava/138295 

NATO vojska si kar povečuje vojaško vežbališče Poček-Bač ne da bi kogarkoli kaj vprašali. Razširili so si vojaško vežbališče že kar do vasi Stara Vas nad Postojno.

Obnašajo se kot zavojevalci, sloveska vojska in občani pa naj bi bili za njih samo poslušni sluge in hlapci. 

Pred tremi leti je med NATO vajo na Počku padal sneg. Nič nenavadnega, če ne bi bilo snega nikjer drugje daleč naokrog. Ob vprašanju vojaškemu predstavniku zakaj je na Počku sneg drugje okoli pa ne, je bil odgovor, da je ta vaja pač bila v snežnih razmerah.

Edina korist od 35 milijonov evrov, ki jih vsak mesec plačujemo zvezi NATO za članstvo je uničevanje nas in naše narave. Vendar jim to ni dovolj, hočejo še več denarja za ekocid in genocid nad nami. 

Doslej so nam naredili z žledom in vsakoletnimi neurji in poplavami milijardno škodo. Če se jih ne bomo kmalu rešili nam bodo s kemikalijami  in strupi popolnoma uničili naše gozdove.

V svojih pisanjih sem večkrat poudaril, da so v njihovih dokumentih NASA future warefare ( bodoča vojskovanja) iz leta 1994 omenjena vremenska  vojskovanja, zastrupljanje vodovodov in uničevanjem železnic. http://www.stopthecrime.net/nasa%20doc%20flyer.jpg 

Žal postojnski vodovod črpa pitno vodo iz potoka Malni, ki meji na NATO vežbališče Poček-Bač, tako, da smo prepuščeni na milost in nemilost zastrupljevalcem zveze NATO. Lokalni vodovod nima denarja, da bi delal analize na vse vrste raznih NATO bioloških in kemičnih strupov.

Pred dvema letoma med zimsko NATO vajo na Počku mi je voda iz pipe ob elektrolizi pomodrela. Vprašal sem na upravo lokalnega vodovoda Kovod, če vejo kaj naj bi pomenila ta modra barva v pitni vodi in je bil njihov odgovor, da tega ne vedo?

Bo moralo zaradi NATO zastrupljanja umreti pol Postojne, da se bodo oblastniki zganili in kaj ukrenili?

Pisali smo političnim strankam, ki želijo priti v državni zbor kaj nameravajo storiti v zvezi z geoinženiringom, ki se izvaja nad nami. Večini se zaenkrat niti ni dalo odgovoriti na naša vprašanja.  

Stoyan Svet