Članek
NATO usmerjevalci združenega ognja in naše vreme
Objavljeno Sep 24, 2019

V ponedeljek 23. septembra je NATO vojska v Sloveniji ponovno pričela z vajo Usmerjevalcev združenega ognja pod poveljstvom ameriških zračnih sil.
							Takole izgleda nebo nad Nato bazo Poček in vodnim izvirom Malni, (ki napaja postojnski vodovod) v nedeljo 22. septembra zjutraj, sicer se je pa kaj podobnega verjetno dalo videti tudi kje drugje nad slovenskimi kraji. Kakšne bodo posledice te vaje? Kot običajno kako hudo neurje, kaka poplava, vetrolom, mogoče spet kak potres, ali 17 000 strel v eni nevihti, (dokazano nafilani oblaki z železovim oksidom) v glavnem gre za kontinuirano veselico NATO omejevanje sončnega sevanja, zastrupljanje nas in uničevanje naše narave.
							 http://www.slovenskavojska.si/…/usposabljanje-kontrolorjev…/
Na vremenski sliki se je lepo videlo kako "oblačnost" pred NATO vajo pri nas vedno prihaja iz smeri NATO baze Aviano, impulze pa dobiva tudi od NATO HAARP postaje, ki jo imajo južno od Karlovca.

.

Posledice s kemikalijami in nano delci aluminija in železa, ki so ga z našimi dopler radarji usmerjali usmerjevalci združenega ognja pa lahko preberete tule. To je šele začetek NATO vaje, končen rezultat vaje bo viden, ko bo NATO vaja končana. 

https://www.zurnal24.si/slovenija/zaradi-neurja-z-mocnim-dezevjem-crpali-vodo-iz-stanovanj-334524 

Zločini skoraj vsak dan, vlada pa veselo skače naokoli!