Članek
25. januar Svetovni protest proti 5G omrežju
Objavljeno Dec 01, 2019

Tudi mi se bomo pridružili svetovnemu protestu proti 5G omrežju v soboto 25. januarja ob 15. uri v Ljubljani na Prešernovem trgu.


Danes se nesmrtni gozdovi na svetu spreminjajo v laserski papir za svetovne računalnike. Veliki svetovni oceani se polnijo z mikroplastiko, v katerih razpadajo naše plastenke s šamponi in plastične vrečke za enkratno uporabo. Avtoceste, ki so vedno širše in hitrejše, buldožirajo po gorah in čez fjorde ter vdrejo v zadnja velika brezpotja na Zemlji. In milijarde elektronskih naprav Zemljo bombardirajo s smrtnim sevanjem. Kot je opozorila Rachel Carson, ne samo pesmi ptic, temveč kvakanje žab in brenčanje žuželk po vsej Zemlji hitro upada.

GLOBALNI DAN PROESTA - 25. JANUAR 2020 OB 15 URI

Skupine v naslednjih državah so do zdaj sporočile, da 25. januarja 2020 organizirajo prireditve v okviru svetovnega dne protesta proti skupini 5G:

Avstralija
Avstrija
Kanada
Hrvaška
Češka
Danska
Francija
Nemčija
Irska
Italija
Japonska
Nizozemska
Nova Zelandija
Norveška
Na Poljskem
Portugalska
Romunija
Slovenija
Srbija
Južna Afrika
Španija
Švedska
Švica
Združeno kraljestvo
Združene države

Trenutni seznam podjetij, ki načrtujejo satelite 5G

Od danes naslednje družbe načrtujejo, da bodo 5G satelite izstrelile ali že sprožile 5G satelite v nizko orbito okoli Zemlje:

SpaceX, ki ima sedež v ZDA, načrtuje 42.000 satelitov, 120 jih je že izstrelil, namerava jih leta 2020 izstreliti 60 naenkrat dvakrat na leto in razvija večjo raketo, ki lahko naenkrat izstreli 120. Takoj, ko bo 420 satelitov v orbiti, jih namerava vklopiti. To bi lahko bilo že februarja 2020.

OneWeb s sedežem v Združenem kraljestvu ima načrte za 5.260 satelitov in jih namerava izvesti 30 naenkrat na vsake tri do štiri tedne od začetka januarja 2020. Takoj, ko bo 300 satelitov v orbito, konec leta 2020 jih namerava vklopiti .

Telesat s sedežem v Kanadi načrtuje 512 satelitov in namerava začeti služiti leta 2021.

Amazon ima načrte za 3.236 satelitov in namerava začeti služiti takoj, ko bo 578 v orbito.

Facebook ima načrte za tisoče satelitov, vendar svojih načrtov javnosti ni razkril.

Roscosmos, ruska vesoljska agencija, načrtuje 640 satelitov, ki bodo nameščeni med letoma 2022 in 2026.

Aerospace Science and Industry Corp., kitajsko državno podjetje, načrtuje 156 satelitov, ki naj bi bili vzpostavljeni do leta 2022.

Zgornja podjetja bodo predvajala samo 5G in bodo prodajala uporabniške naprave, ki bodo nameščene na domovih in vozilih in bodo delovale kot majhne celice. Drugo podjetje, Lynk, načrtuje "nekaj tisoč" satelitov, ki bodo neposredno komunicirali z mobilnimi telefoni in bodo predvajali ne le 5G, ampak tudi 2G, 3G in 4G. Lynk namerava začeti služiti leta 2023.

Poleg teh satelitskih načrtov ima Loon, podružnica Googla, pogodbo o zagotavljanju interneta oddaljenim območjem amazonskega deževnega gozda v Peruju iz stratosferskih balonov.

Kitajska že ima 5G in razvija 6G

Dve državi že imata 5G po vsej državi, Kitajska in Južna Koreja. In norost še naprej narašča: Kitajska že razvija 6G. 7. novembra je CNBC poročala, da bo 37 univerz, raziskovalnih inštitutov in podjetij sodelovalo pri razvoju tehnologije 6G na Kitajskem. 6G bo uporabljal še višje frekvence kot 5G in bo pošiljal še večji cunami podatkov po vsem tem krhkem svetu. Tudi druge države hitijo s konkurenco. Univerza v Oulu na Finskem ima raziskovalni inštitut 6G. 29. septembra 2019 sta Rohde in Schwarz na delavnici v Parizu demonstrirala prototipni sistem, ki deluje na 300 GHz. V ZDA pa namerava zvezna komisija za komunikacije odpreti frekvence do 3 THz (3.000 GHz) za raziskovalne namene.

moj dopis
"Spremeni sebe in spremenil boš svet" je rekel mahatma Gandhi. Stara kitajska modrost pa pravi; "En utrip metuljevih kril vpliva na celotno vesolje, kako ne bi na celotno vesolje vplivale tudi tvoje misli besede in dejanja."
Torej pridi in izrazi svoj protest proti smrtonosnemu orožju (DEW-direct energy weapon) kar 5G omrežje je na Prešernovem trgu v Ljubljani v soboto 25. januarja ob 15 uri.
Stoyan Svet
predsednik društva Čisto modro nebo.
https://www.youtube.com/watch?v=fDJlRua7hDc&t=47s 

naši kvazi strokovnjaki kot papige ponavljajo, da ni medicinskih dokazov o škodljivem delovanju 5G omrežja, CIA pa je že v 70 letih prejšnjega stoletja izdala dokument, ki jasno potrjuje ubijajoče delovanje teh vojaških frekvenc. Vsak si lahko naloži ta dokument na računalnik; https://thefullertoninformer.com/tag/5g-dangers/