Članek
Bill Gates; Prihaja Katastrofalna Okužba
Objavljeno Dec 27, 2022
Prvo rundo tretje svetovne vojne smo kot narod izgubili. Se je pa jasno pokazalo kdo je pri nas sluga pedofilne kabala mafije in kdo to ni. Pokazalo se je, da so sluge pedofilne kabala mafije prav vsi nosilci oblasti, od vlade ministrov, do poslancev državnega zbora. Večina njih se je namreč cepila samo s slano vodico vse nas pa so družno kar naprej preko medijev nagovarjali naj se cepimo s strupenimi smrtonosnimi zvarki. Ne bom jih našteval, ker vsi dobro veste kdo so ti ljudje, ki so odgovorni, da nam je letos umrlo 30% več ljudi kot lani in večina njih je bilo cepljenih.
Nekateri od vas ste že slišali za event 201, https://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/exercises/event201/?fbclid=IwAR2LRuBDwETO9Y8_nhe-twRIXLbXG5gIlu2keDbwr7GNXal9BqG_Bgry4XI ki ga je leta 2019 en mesec pred izbruhom organizirala fundacija Bila Gatesa, WHO, WEF, ZN o možni bodoči depopulacijski plandemiji, ki so jo uspešno realizirali v zadnjih treh letih.
Fundacija Bila Gatesa z WHO, WEF in ZN pa je pred kratkim organizirala v Belgiji podobno vajo z naslovom Katastrofalna Okužba. Bil Gates je pripravil video z naslovom; "Bodite pripravljeni" Novi respiratorni virus se bo imenoval Seers. https://hellas.postsen.com/coronavirus/212358/After-Event-201-predicted-Covid-19-Bill-Gates-Foundation-%E2%80%98reveals%E2%80%99-new-pandemic-of-2025-SEERS.html?fbclid=IwAR3SEZcQFDiEdS4oitrV1H0kHJ7EFg_MMuEI4unuuVZ2MAdTVhp3rwxAtns
Seers bo izbruhnil leta 2025 v Braziliji in se bo tako kot prvi v parih dneh razširil po vsem svetu. To je ta druga runda tretje svetovne vojne depopulacije. Ne pozabimo, da je naša vlada sprejela zakon, ZNB-D, ki omogoča obvezno cepljenje. Ali bo slovenski narod tudi tokrat nasedel prisilni evtanaziji bomo pa še videli.
Naj ob tej priliki opozorim vse vas, da vsak v srcu lahko začuti kdo govori resnico in kdo kar naprej laže.
Tvoja dolžnost in tvoje poslanstvo pa je vedno zagovarjati resnico, kajti samo to je tisto, kar človeka zares osvobaja od znotraj navzven.
Zapomni si; Samo iz tvoje resnice lahko raste tvoja prava ljubezen.
❤
: stoyan : svet, A.R.