Članek
Borut Pahor veliki lažnivec, zrel za takojšnjo razrešitev!
Objavljeno Mar 11, 2014

1. Po trditvah predstavnikov civialne iniciative, ki je po predsedniških volitvah s svojo komisijo obiskala sedež republiške volilne komisije tako Pahor, kot Turk sploh nista zbrala dovolj glasov, da bi lahko kandidirala za predsednika države. Člani republiške volilne komisije to zelo dobro vedo. Po navedbah članov civilne iniciative, jim je eden od članov komisije izjavil, da ima že vsega dovolj in da bo o tem javno spregovoril. 


							  vir slike: www.dw.de

2. Ko je bil Borut Pahor predsednik vlade vemo, kako je kar naprej v vseh medijih strašil ljudi s pandemijo gripe in jih nagovarjal naj se hitro cepijo z zelo nevarnim cepivom, ki je vsebovalo aluminij, živo srebro, formaldehid in viruse ptičje in svinjske gripe. Čeprav je trdil, da ni vedel o škodljivosti tega cepiva se je po navedbah osebja kliničnega centra dal cepiti samo navidezno. Torej je lagal in zavestno zavajal ljudi.

LINK

3. Ko je bil Pahor predsednik vlade je lagal, da ni vedel o nečednih poslih Simone Dimic šefinje njegovega kabineta in Romana Horvata njenega partnerja, ki sta kupila hišo v Murglah, ki jo je popravljal SCT za davkoplačevalski denar, več kot 100 kvadratnih metrov veliko stanovanje. Lagal je, da "ni vedel“ za najugodnejše kredite, ki so ji bili dani od NLB po smešni obrestni meri. Lagal je, da "ni vedel", da je vlada nabavljala letalske karte izključno preko turistične agencije Romana Horvata. 

Borut Pahor še kar naprej laže, da ni vedel, da je kandidat za predsednika KPK Boris Štefanec član Pozitivne Slovenije, laže, da ni vedel, da je kandidat katerega je potrdil za predsednika protikorupcijske komisije nima nobenih referenc, laže, da ni vedel da Štefanecu ni uspelo postati sodnik v Kopru, niti notar v Lendavi, niti kot kandidatu za tožilca. Seveda Borut Pahor laže, da ni vedel, da kandidat za predsednika protikorupcijske komisije ne zna niti angleškega jezika, ki je pogoj za to mesto.

Skratka, koliko časa bomo še prenašali in priznavali lažnivca Boruta Pahorja za predsednika države?

Zahtevamo takojšnjo razrešitev Boruta Pahorja s predsedniške funkcije.

Stoyan Svet, LINK