Studio Lotos

KOZMETIČNI STUDIO LOTOS
Tel: 040 466 579
Enesa Bašagić s.p.
Trata 19, 1235 Radomlje

Kategorija: ��enske

Na tem zidu še ni objav.

O zidu:

Lastnik zidu: Studio Lotos

Tip zidu: Osebni zid

Kreiran: 03.12.2014 14:02 (Dec 03, 2014)Ime "LOTOS" smo si izbrali iz razloga, ker je čudovit lotosov cvet prispodoba duhovne rasti človeka, ki se iz teme nevednosti dviga k svetlobi spoznanja. Lotosov cvet v sebi nosi esenco življenja, naš salon je izpolnjen z mirom, harmonijo, dobrim vzdušjem in čudovito pozitivno energijo.

Naš moto je "iz blata zraste cvet", iz malega Lotosa se razvija popolnoma nov tip kozmetičnega salona.

Oazo za sprostitev in razvajanje "LOTOS", najdete v mirnem in prijetnem naselju, ki ga obkrožajo gozdovi in prelepa narava v kraju Radomlje, dobrih 20 min iz Ljubljane in samo nekaj minut iz Domžal. Parkirišča za naše stranke so zagotovljena pred salonom.

Našim strankam nudimo široko paleto storitev iz področja lepotnih ritualov. Za pikico na i, smo naši ponudbi dodali še VIP razvajanje z jacuzzijem ter savnanjem, kot dodatno možnost za relaksacijo in sprostitev.

Po poti do pomlajenega in mladostnega videza Vas bodo pripeljale naše visoko izšolane kozmetičarke ki z veseljem uporabijo svoje strokovno znanje in sodobne naprave ki jih salon ima.

Naše smernice

Smo ekipa zaposlenih v kozmetični dejavnosti, ki nenehno odkrivamo in raziskujemo kaj je prava lepota in zadovoljstvo vsakega posameznika.

Živimo v času, ko se mnogi med nami sprašujemo, kam nas bo odpeljal tempo življenja. Ključ je v regeneraciji naše notranjosti, ki nam bo odprla vrata do naše zunanje, fizične lepote.

Holistično kozmetični Studio Lotos je oaza, kjer našim strankam ponujamo udobje, relaksacijo, mir in harmonijo. Poseben odnos, ki temelji na vrednotah, ki jih dandanes redko kje še zasledimo.

Vrhunski aparati, strokovno znanje, urejen in prijeten ambient - je eno. Mehak sprejem, topla beseda, sproščen in prijazen odnos, pozitivna naravnanost - edina in prava pot.


Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj